Ledige

Stillinger

Projektleder med fokus på underleverandørstyring

For vores kunde Systematic er vi på udkig efter en skarp Projektleder.

Har du gennemslagskraft og drive til at sikre et godt samarbejde med underleverandører?

Har du erfaring med at sikre styring af leverancer? Og er du klar til at gøre en forskel? Så er du måske deres nye projektleder til borgerjournalen Columna Cura.

 

Du sikrer kvalitet og skaber gode relationer

Vi søger en erfaren projektleder til borgerjournalen Columna Cura, som er fremtidens webløsning til omsorgs- og socialområdet. Løsningen er en effektiv, digital kollega, der afskaffer dobbelt dokumentation og frigiver mere tid til de ældre. Som projektleder med fokus på underleverandørstyring er du ansvarlig for at sikre et godt samarbejde med deres underleverandører ved hjælp af dine stærke kommunikationsevner og erfaring med kontraktstyrring. Din fornemste rolle bliver at sikre overholdelse af leverancer, sikre kvalitet og med din gennemslagskraft at kunne opstille de rette krav.

 

Du kommer til at kaste dig over disse opgaver:

  • Planlægning af leverancer fra underleverandører i samarbejde med Product Owner
  • Sikring af leveranceindhold og kvalitet i samarbejde med Product Owner og Test Manager
  • Koordinering med øvrige Projektledere i programmet
  • Rapportering på leverancer til Management
  • Kontraktstyring på underleverandøraftaler

 

Mulighed for at jonglere med flere bolde

For den rigtige profil er der også mulighed for at blive projektleder for ét eller flere scrumteams, hvor du får samarbejdet til at glide mellem både udviklere, testere og et tilknyttet team af Product Owners. Du skal sikre det store overblik og fremdrive styring af projektet, samtidig med at du skaber en dagligdag med klarhed, hvor samarbejdet i teamet bygger på gensidig tillid og en passion for at lave de stærkeste løsninger til kunderne.

Du vil opleve, at Systematic mener det når de siger, de vil være de bedste projekt- og personaleledere i branchen. Systematic vidensdeler om deres processer på tværs af de forskellige domæner, så du er med til at styrke en stærk track-record med levering til tiden, budgettet og kvaliteten. Det er blot en af de muligheder du har for at udvikle dig selv som leder. 

 

Erfaring med underleverancestyring og lyst til personaleledelse

Vi forestiller os at du har en teknisk baggrund, gerne inden for softwareudvikling. Du har 3-5 års erfaring med projektledelsesdisciplinen herunder erfaring med underleverandørstyring. Har du ikke allerede erfaring med personaleledelse er der god plads til at bygge mere på når du er startet op, da du har flere erfarne projektledere i teamet omkring dig og bliver en del af vores mentorordning. Med dit blik for detaljen er du systematisk og grundig i din måde at styre projekter på. Du er god til at skabe relationer, du er empatisk og har blik for det gode samarbejde med underleverandører. Derudover taler og skriver du flydende dansk og mestrer engelsk på højt niveau.

Hos Systematic arbejder de med sikkerhedsklassificerede projekter, og derfor skal du som medarbejder sikkerhedsgodkendes. Læs mere på http://systematic.com/clearance.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål?

Er du altid velkommen til at ringe til Coresearch på 7026 0326 ellers sende os dit CV på job@coresearch.dk.

 

Om Systematic

Siden vi skrev vores første linje kode i 1985, er det privatejede Systematic A/S vokset til et internationalt softwarehus med over 900 kolleger med 27 forskellige nationaliteter, fordelt på kontorer i 12 lande og med kunder verden over. Vores mål er enkelt: At forbedre verden med exceptionel software. Vi leverer software og systemløsninger til kunder inden for den offentlige sektor, sundhedssektoren, forsvaret, politiet, finanssektoren og serviceerhverv. Vi arbejder på et fundament af tillid, hvor vi har frihed og ansvar til at træffe beslutninger i vores hverdag. Vi brænder for at gøre en forskel, og vi tør udfordre teknologien, hinanden og os selv. Som nyansat i Systematic bliver du budt velkommen af hjælpsomme kolleger, og du kan se frem til både mentorordning og al den støtte, du har brug for. Det er sammen, vi kan udvikle og indfri dit potentiale og gøre Systematic endnu bedre.

BACK
+45 7026 0326