Har du erfaring med SimCorp Dimension –

og vil du være med til at forankre Nykredits strategi på Wealth området?


Er du stærk i SimCorp Dimension og vil med i et af den slags projekter, man kun oplever én gang i karrieren? Nykredit er gået sammen med Sparinvest, så nu er de Danmarks 3. største kapitalforvaltningshus. På indersiden arbejder de nu intenst med at lægge de to virksomheders systemlandskaber sammen. To værdikæder skal smelte sammen – med det bedste fra begge verdener. En kompleks opgave fyldt med muligheder og masser af læring. Derfor søger vi for vores kunde Nykredit nu den bedste indenfor området – og vil høre om du vil med ombord?

Specialist med fokus på at udvikle og optimere vores funktionalitet og arbejdsprocesser: Du får en spændende hverdag, hvor din overordnede opgave er at videreudvikle forretningsprocesser og systemanvendelse i tæt samarbejde med kolleger i Wealth Management. De arbejder med et forretningsområde i stærk vækst, og de lover, at du ikke kommer til at kede dig. Nykredit har en stor kompleks SimCorp Dimension installation og mange spændende og krævende projekter i gang og på vej.


Sammen med dine kolleger, bliver det din opgave at:

  • Udvikle ny funktionalitet og arbejdsprocesser

  • Optimere eksisterende løsninger og processer

  • Supportere brugere i eksisterende løsninger

  • Samarbejde i teamet og på tværs af forretningsenheden.


Bliv en del af et fagligt stærkt team Du bliver en del af et velfungerende agilt team, hvor du vil arbejde tæt sammen med andre specialister. De har en stærk holdånd og et rigtig godt samarbejde i teamet, og de sætter personlig og faglig udvikling højt. Omgangstonen er uformel, og deres kompetencer og baggrund spænder bredt. Da de hele tiden bestræber sig på at blive endnu bedre, får du som medarbejder gode muligheder for at udvikle dig. Du får også rig mulighed for at sætte dit præg på, hvordan de anvender SimCorp Dimension i Nykredit, da du vil deltage i større ændringer og forbedringer af anvendelse af systemet.

Deres team er placeret i København og organisatorisk i Wealth & Markets IT, hvor de kan trække på 60 engagerede og fagligt stærke kolleger.


Du vil gerne udfordres og udvikles Du arbejder med, eller har tidligere arbejdet med, SimCorp Dimension. Derudover er det en fordel men ikke et krav, hvis du har indsigt i forretningsprocesser vedrørende handel, afvikling, investment controlling, finansiel rapportering og/eller databaser.

Hertil kan du genkende, at du:


  • Er en teamplayer, der ser værdi i tæt samarbejde i teamet og med forretningen

  • Er ambitiøs og analytisk, og du trives under skiftende udfordringer

  • Har nemt ved at tilegne dig ny viden

  • Har lyst til at forbedre eksisterende processer og udvikle nye til gavn for forretningen

  • Trives med faglige udfordringer, der giver dig lyst til at gå på arbejde.

Om Nykredit Nykredit er Danmarks største udbyder af realkreditlån til boligejere, virksomheder og landbrug og en af landets største banker.

Nykredit er forankret i realkredit, men er i dag også en bank i vækst, der rådgiver boligejere, formuende kunder, virksomhedsejere og landbrug, ligesom Nykredit er sparringspartner for de største danske institutionelle kunder – og en af Danmarks største kapitalforvaltere. Som noget særligt i sektoren er Nykredit overvejende ejet af en forening, Forenet Kredit, der repræsenterer kunderne. Nykredit blev etableret i 1985 ved en fusion mellem to kreditforeninger.

Da realkreditsektoren blev liberaliseret i 1989, blev Nykredit omdannet til et aktieselskab. I løbet af nogle år opkøbte Nykredit enkelte lokale og regionale pengeinstitutter, heriblandt Totalkredit og Forstædernes Bank. I dag er Nykredit en af landets førende finanskoncerner. Se mere i filmen Vores Nykredit.


Koncernen har ca. 3.400 medarbejdere fordelt på knap 50 lokationer i Danmark. Hovedkontoret ligger på Kalvebod Brygge i København. Er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte Coresearch på 7026 0326 eller sende os dit CV på job@coresearch.dk+ 45 7026 0326

Hovedgaden 43 Hørsholm Denmark 2970

©1997 - 2019 by Coresearch Vision A/S - Medlem af Search Danmarks Brancheforening    Designet af 365Agency.io