top of page

Mød nogle af vores glade kandidater

Kandidater: Client

”I er Danmarks Headhunter No. 1 😊

 

Det har været det mest behagelige job interview jeg til dato har haft - du har en super flot

udstråling og samtidig overblik og sans for detaljer - som er nemt at blive hvirvlet ind i. Den time og 15 minutter 

vi snakkede sammen var væk på et sekund 😊”

Tommy Pedersen

Kandidat hos CoreSearch A/S

Tak fordi du skriver. Dejligt at du stadig tænker på mig. Der er de sidste år kommet rigtig mange rekrutteringsbureauer mere eller mindre seriøse, men jeg vil altid tænke på jer som en af de bedste. Da jeg for 3 år siden søgte job var du en af de bedste jeg talte med. Du formåede at få mig til at fokusere på mine stærke sider og aldrig er jeg gået fra et møde med så meget selvtillid.

Morten, kandidat ansat gennem CoreSearch

Coresearch – pasque vous valez bien  Jeg har kun tre ord omkring min oplevelse med Coresearch: Professionelt, Kompetent og Intelligent – det bedste man kan opdrive på markedet, topscorer med 7 ud af 7 stjerner ★★★★★★★”

Gordon Flemming blev ansat som Solution Architect hos Fujitsu gennem CoreSearch

Som freelance it-konsulent var det ikke planen at jeg skulle fastansættes. Jeg er nu fastansat hos Nine A/S. Det startede med at Dorthe fra CoreSearch kontaktede mig via LinkedIn, hvor jeg blev i tvivl om hvad jeg skulle svare, da jeg ikke skulle fastansættes, men Nine har jo et særdeles godt omdømme, så samtalen fortsatte. Dorthe understøttede processen fornemt, vedholdende på en behagelig måde, og hjalp med processen indtil ansættelseskontrakten var underskrevet. Det har været en fornøjelse at blive hjulpet af CoreSearch.

Jørn Lydolff Madsen, kandidat ansat hos Nine A/S gennem CoreSearch

Det var et enormt afslappet møde vi havde, hvor vi drøftede hvilke muligheder I kunne tilbyde mig som kandidat. Faktisk fandt vi ud af, at det indledende job ikke passede, hvorefter I hurtigt fik rettet kursen ind på en anden stilling der viste sig at været et bedre match. Under hele forløbet har I være opsøgende og spørgende, og der har ikke været et øjeblik hvor I ikke har været på min side. Både med at opsøge virksomheden med spørgsmål fra mig som kandidat, men også hele tiden at sørge for at matchet er rigtigt. Og så er det tilmed gået rigtig stærkt. Jeg tror hele processen har taget 3 uger, hvor jeg har været til møde hos virksomheden hele 2 gange.

Thomas Mountford, kandidat ansat som .Net Consultant gennem CoreSearch

Du har i den grad fulgt op og sikret der var et match, det har været en rigtig god proces.

 

Jeg oplever jer som et meget kompetent hus og en professionel partner, der har fokus på alle elementer i et perfekt match.

 

Med et fokus på organisationen og rollen finder i de rette kompetencer, der matcher på flere niveauer og dimensioner.

 

Kort sagt oplever jeg at ..... 

 

‘Coresearch har en effektiv tilgang til people search, hvor der er fokus på alle dimensioner af det perfekte match’

Steen Søgaard Pedersen, kandidat ansat som IT Director gennem CoreSearch

Jeg har igennem de sidste par måneder set frem til at kunne sende jer denne besked. Jeg har tænkt på mødet med dig og din kollega et utal af gange. Mødet med jer og jeres fantastiske evne til at “se” mig, var et afgørende vendepunkt i den proces jeg stod i på daværende tidspunkt.  Nogen gange er møder korte og samtidig spiller de en afgørende rolle i et menneskes liv, sådan var mødet med dig/jer – så jeg ønsker hermed at sige 1000 tak for jeres måde at være på.

Anja Hald, kandidat hos CoreSearch

“CoreSearch hjalp mig med at placere min i min nuværende stilling, et spændende job i en super virksomhed.

 

Jeg har tidligere haft blandede oplevelser med rekrutteringsbureauer, men CoreSearch har jeg altid følt mig i godt selskab. Der bliver lyttet til mig, og jeg føler at der bliver gjort en reel indsats for at matche mig med relevante virksomheder.

 

En professional og individuel tilgang betyder, at jeg aldrig har spildt tid og kræfter med CoreSearch. Endvidere er de behagelige mennesker, som det altid er en fornøjelse at kommunikere med.!

Thomas Bomberg blev ansat som Senior Solution Architect  gennem CoreSearch

”Jeg har været virkelig glad for vores samarbejde og vil helt klart række ud til dig, når jeg føler, at det igen er tid til et nyt job.

 

Jeg har stor respekt for dit arbejde og har værdsat den måde, du har kommunikeret med mig på. Jeg vil klart anbefale dig i mit netværk.”

 

Mvh.

Signe Julius

Kandidat hos CoreSearch A/S

Coresearch fandt en række gode kandidater af arbejdsgivere og tog mine ønsker omkring løn-niveau, faglighed, lokation og arbejdsmiljø i betragtning.

De har i mine øjne ramt plet, og jeg kunne ikke være bedre stillet.

 

Stort tak herfra!

Chakib Benhaddou, kandidat ansat som IT Consultant gennem CoreSearch

“Mit besøg hos jer var super positivt. I er super professionelle og erfarne. Det mærkes tydeligt. I formår i den grad at afvikle sådan et møde i hyggelig tone. Jeg følte mig meget velkommen. I havde super gode evner til at finde ind til mine værdier og kompetencer. Jeg mærkede hele vejen igennem forløbet tillid og åbenhed.”

Jens, kandidat hos CoreSearch

” CoreSearch stod for rekrutteringsprocessen til mit nuværende job.

Fra første spæde kontakt og indtil ansættelseskontrakten var underskrevet, har jeg oplevet en utrolig afslappet – men samtidig yderst grundig – tilgang til processen. Allerede efter første møde følte jeg at CoreSearch forstod mine forventninger til et evt. jobskifte og at de har været i stand til, meget præcist, at vurdere mig som person, mine kompetencer samt mine styrker og svagheder i forhold til det aktuelle job.

Det betyder at jeg i dag er blevet placeret i det, for mig, helt perfekte job!

Undervejs i processen har jeg følte mig tryg, samt motiveret til konstant at yde mit bedste og jeg er altid blevet mødt med en åben og ærlig dialog, professionalisme og altid med et stort smil på læberne!”

Mads Peder Jacobsen blev ansat som Sales Manager Fujitsu gennem CoreSearch

Jeg kan simpelthen så godt lide jeres stil, passion og empati. Jeg har talt med en del "huntere" gennem tiderne, og det har ikke altid været lige ordentligt. Sådan har det aldrig været med jer. Der har jeg altid følt mig som en stjerne... når jeg gik fra mødet. Også selvom humøret var på minus inden. Det betyder alt, når man er i en sårbar eller søgende situation!    Sig også til, hvis jeg kan hjælpe jer med noget. Kandidater, indgange til virksomheder eller andet.

Mange glade hilsner! Stine

Kandidat hos CoreSearch A/S

”Jeg kan varmt anbefale CoreSearch, som sparringspartner ved et jobskifte. Firmaet arbejder meget seriøst og professionelt med opgaven og konsulenten som jeg var i dialog med, var en god og positiv rådgiver.”

Mette Lyngbirk blev ansat som Nav Implementerings Manager hos ISS gennem Coresearch

“Hermed et par linier om hvor helt igennem fantastisk forløbet har været og ikke mindst udfaldet 

Fra jeg blev kontaktet af CoreSearch til jeg stod med en kontrakt i hånden gik der 1 uge – det kan ikke gøres bedre! På den uge fik jeg snakket med en af de super skønne piger fra CoreSearch og efterfølgende blev der sat et møde op med virksomheden til dagen efter. Efter yderligere to møder hos kunden med deres specialister var jobbet mit.

Efter hvert møde var jeg i kontakt med CoreSearch og følte mig rigtig godt tilpas i processen.”  

Morten Slott Hansen blev ansat som Android Lead hos Vivino gennem CoreSearch

TESTIMONIALS

bottom of page