Writing on Sticky Notes

Mere end 20 års erfaring

CORESEARCH A/S

IT Rekruttering & Headhunting af Specialister 

Scroll ned

Book online møde med os.png

CoreSearch Vision A/S blev stiftet i 2001 – navnet er valgt, da det beskriver præcis det, vi arbejder med – vi searcher efter kernekompetencer hos vores kandidater på vegne af vores kunder.

Vi har alle beskæftiget os med IT, inden vi begav os ind i headhunterbranchen i 90érne – vi kender derfor branchen indefra og er fortrolige med de høje krav og kvalifikationer, der stilles. Derudover er vi fortrolige med samtlige teknologier og kender til IT-branchens utallige tekniske forkortelser og nye gloser.

Vi lægger vægt på at have en fortrolig og seriøs, men også en uformel tone med vores kandidater og vores kunder.

Vi lever af at have et godt navn i branchen og går ikke på kompromis med vores værdier – vi forsøger ikke at klippe en hæl eller hugge en tå, for at jobbet skal lyde bedre eller at kandidaten passer bedre til stillingen. Vi går efter et langt og givende samarbejde for alle parter med stor integritet og samvittighed!

Katarina Merle Rasmussen_Profil.jpg

Katarina Merle Rasmussen

CEO/Headhunter

  • LinkedIn

Vi er ligeledes medstifter af vores branche organisation SearchDanmark

Search Danmark er et talerør for den danske rekrutterings- og headhunterbranche og bidrager med branchens viden og andre forhold i samfundsdebatten. 

Vi er et branchefællesskab for Danmarks ambitiøse virksomheder inden for search & selection og executive search, der er samlet omkring fælles etiske retningslinjer. Når man som kunde vælger et medlem fra Search Danmark som samarbejdspartner får man dermed rekrutteringsydelser af høj kvalitet baseret på vedtagne branchestandarder. Vi arbejder for et etisk kodeks og en autorisationsordning, der gør det enklere og mere transparent for kunderne at navigere mellem forskellige virksomheder i branchen. 

searchdanmark_logo_358x120.png