Vi glæder os til at samarbejde med dig

Velkommen til CoreSearch Vision A/S

CoreSearch Vision A/S blev stiftet i 2001 – navnet er valgt, da det beskriver præcis det, vi arbejder med – vi searcher efter kernekompetencer hos vores kandidater på vegne af vores kunder.

Vi har alle beskæftiget os med IT, inden vi begav os ind i headhunterbranchen i 90érne – vi kender derfor branchen indefra og er fortrolige med de høje krav og kvalifikationer, der stilles. Derudover er vi fortrolige med samtlige teknologier og kender til IT-branchens utallige tekniske forkortelser og nye gloser.

Vi lægger vægt på at have en fortrolig og seriøs, men også en uformel tone med vores kandidater og vores kunder.

Vi lever af at have et godt navn i branchen og går ikke på kompromis med vores værdier – vi forsøger ikke at klippe en hæl eller hugge en tå, for at jobbet skal lyde bedre eller at kandidaten passer bedre til stillingen. Vi går efter et langt og givende samarbejde for alle parter med stor integritet og samvittighed!

 

Katarina Merle Rasmussen

Adm. Direktør

Katarina Merle Rasmussen er vores struktur-dronning, der holder styr og orden på alt, der nærmer sig kaos og har i det hele taget bare overblikket.

Katarina har en lang karriere indenfor salg, rekruttering og IT generelt – Katarina er den fødte forretningskvinde, der med både hjerte og hjerne holder dampen på kedlen og motiverer sine omgivelser – hun er ganske enkelt ikke til at undvære!

Katarinas positive, charmerende og skarpe væsen gør, at du er i de allerbedste hænder, når du er “gæst” her hos Coresearch eller når du som kunde har brug for sparring og gode resultater i forbindelse med din rekruttering.

Katarina stiftede Coresearch sammen med Christina i år 2001

M  +45 2222 1012

Mail: katarina@coresearch.dk

Christina Hansen

Headhunter

Christina kan du nok ikke komme uden om, hvad enten du er kandidat eller kunde.

Christina er Coresearch´s smil og hun er i stand til at skabe en god stemning i hvilket som helst miljø. I daglig tale kaldes hun Stina og er Corsearch´s Hunter nr. 1 – hvis du som IT-specialist ikke har fået en opringning af Stina endnu, så hører du nok snart fra hende…

Christina er altid knivskarp til at vurdere om du som kandidat passer ind hos en given kunde eller hvis du som kunde skal have  den rigtige kandidat

Christina har været i salgs-rollen og IT-branchen i hundrede år og har altid fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig.

Christina stiftede Coresearch sammen med Katarina i år 2001.

Lisa Lærke Jørgensen

Headhunter

Vi er så taknemmelige for at Lisa nu er en del af Coresearch-teamet.

Lisa kommer med så mange fantastiske skills og erfaringer, som har formet hende til en unik fuldblods headhunter. Lisa har haft en lang karriere indenfor IT-branchen.

 

Gennem mere end 10 år var Lisa en del af CSC og har dermed en stor viden og forståelse om tekniske og komplekse IT miljøer. Lisa har sidenhen arbejdet med freelance-konsulenter indenfor IT-branchen og i de senere år som ren IT headhunter. Alt dette, sammen med den skønneste og mest empatiske personlighed, gør at Lisa er den headhunter, som vi ville kontakte, hvis vi selv skulle finde et nyt job eller en ny ansat.

M +45 2069 0417

Mail: lisa@coresearch.dk

 

Karina Steger

Headhunter

Karina er vores ”hunter hunter” – med sprudlende humør og kæmpe drive! 
Karina er en totalt garvet rotte i branchen med et gigantisk netværk indenfor IT, som jo er Alfa og Omega for at finde de rette kandidater.
Hun elsker at netværke og tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvis du har brug for lidt sparring eller et godt råd i forbindelse med din karriere – ja, faktisk vil hun elske at tale med dig!

Karina kommer oprindeligt fra konsulentverdenen og har gennem mange år arbejdet med IT konsulenter før hun fandt roen - hmm.. NOT! - ved headhunting 😊

Der er altid et godt grin eller en berigende samtale at hente ved en snak med fru Steger, som med seriøsitet, indsigt og humor formår at få dig til at føle dig tryg og godt tilpas i processen mod dit nye job eller med at finde de rette folk til din virksomhed.

Karina er et naturligt samlingspunkt og det er ikke mange i branchen som hun ikke netværker med.

Dorthe Birkholm

Headhunter

Dorthe er vores seneste scoop. Udover Dorthes vindende, visionære og empatiske væsen, tilfører hun også coresearch en anden forretningsforståelse og netværk samt en analytisk tilgang, der gør os endnu mere skarpe på både kunder og kandidater.

 

Dorthe har gennem mange år været en trofast kunde hos Coresearch som Head of HR hos e-Boks - Så hendes indsigt fra den anden side af bordet, giver Coresearch et helt nyt løft.

Vi ved hvor skarp Dorthe er i forhold til at få de helt rigtige kandidater ombord, så vi er taknemmelig for, at hun nu er på vores hold.

Glæd jer til at samarbejde med Dorthe :-) 

M  +45 40 23 51 81 

Mail: dorthe@coresearch.dk

 

Lise Bechmann Sørensen

Headhunter

Lise er Coresearch´s administrations projektleder og den der har overblikket over alle kandidater, møder og stillinger.

 

Det er ofte Lise du som kandidat vil indlede dialogen med og hun vil sørge for, at du kommer til møde hos os.

 

Det er også Lises venlige stemme du vil høre, hvis du som kunde skal have koordineret et møde med vores kandidater. 

 

Når du som kandidat er blevet ansat hos en af vores kunder er det også Lise, der ringer til dig, for at høre om du har det godt og trives i dit nye job.

 

Lise er knudepunktet i butikken og det er hende du skal kontakte, hvis du har lyst til at høre lidt om dine muligheder som kandidat eller blot har et spørgsmål til os.

Lise har en meget lang baggrund i IT-verdenen før hun i 2005 startede hos Coresearch.

+ 45 7026 0326

Hovedgaden 43 Hørsholm Denmark 2970

©1997 - 2019 by Coresearch Vision A/S - Medlem af Search Danmarks Brancheforening    Designet af 365Agency.io