top of page

Vi har 20 års erfaring med IT Headhunting  

CoreSearch Vision A/S blev stiftet i 2001 – navnet er valgt, da det beskriver præcis det, vi arbejder med – vi searcher efter kernekompetencer hos vores kandidater på vegne af vores kunder. Vi lægger vægt på at have en fortrolig og seriøs, men også nærværende dialog med alle kandidater og kunder. Vi lever af vores gode ry i branchen og går ikke på kompromis med vores værdier – vi forsøger ikke at klippe en hæl eller hugge en tå for, at jobbet skal lyde bedre eller at kandidaten skal passe bedre til stillingen.

Vi får nye kandidater ved anbefaling af andre og får hele tiden ringene i vandet til at sprede sig. Dette kan vi kun, hvis vi har hjertet og samvittigheden med i vores samarbejde med mennesker. Vi går efter et langt og givende samarbejde for alle parter med stor integritet og samvittighed.

"Vi går ikke på kompromis med vores værdier"

Katarina_portræt.jpg

Katarina Merle Rasmussen

CEO / Headhunter

Katarina er kvinden og drivkraften bag CoreSearch. Katarina har skrevet vores historie gennem de sidste to årtier, og man er ikke i tvivl om hendes store passion for faget, virksomheden, kunderne og kandidaterne. Katarina er omsorgsfuld og kærlig, og så er hun altid klar med gode råd og støtte til os andre.

+45 2222 1012

  • LinkedIn
anders_portræt2.jpg

Anders Thorning

Headhunter

Anders kommer fra mere end 20 år i IT-branchen, hvor han været specialist og leder.  Han er eminent til at lytte og forstår at formidle ønsker og forventninger. Udover at vi slår kolbøtter over Anders' høje faglige IT-indsigt, stortrives vi også i hans selskab, hvor hans lune humor og skønne personlighed spreder smil hver dag.

maiken portræt 2.jpg

Maiken Nielsen

Headhunter

Maiken har mange års erfaring fra HR og har arbejdet med testværktøjer i mere end ti år. Hun er en stærk researcher og finder de bedste af de bedste. Maiken har et stort og kærligt servicegen og en kreativ og finurlig hjerne, som overrasker os andre dagligt. Maiken har den dejligste lille hund, som er blevet CoreSearch’s helt egen maskot.

+45 2222 1015

  • LinkedIn
Jan_1.jpg

Jan Lehto

Headhunter

Jan har mange års erfaring fra IT-branchen og har siddet i flere lederroller i den finansielle sektor før han gik ind i Headhunting. Jan er omhyggelig, jordnær og hans brede erfaring og indsigt gør ham til en suveræn researcher. Jan har et godt øje for mulige karrieveje, strategi og stor sans for detaljerne. Jan dyrker vin på sin helt egen vingård på Omø, som vi andre glæder os til at smage.

+45 2272 6716

  • LinkedIn

CSR

Hos CoresSearch ønsker vi at være med til at gøre en forskel både national og internationalt. Derfor støtter vi hvert eneste år følgende organisationer

image010.png
DanmarksIndsamling_Grafik_1.jpg
download.jpg
image012.png
bottom of page