top of page

Enterprise Architect

Vil du have stort og bredt ansvar i en virksomhed, som er meget stor og lille på samme tid?
Royal Unibrew kigger efter en erfaren Enterprise Architect til at understøtte deres eksisterende enmandshær inden for IT-arkitektur. Som Enterprise Architect skal du have interessen i og evnen til at påvirke og videreudvikle IT-platformen med tilhørende governance, og der skal arbejdes målrettet på at modernisere og vækste Royal Unibrew Gruppens IT-løsning.

I Royal Unibrew er de super succesrige og i massiv vækst på alle områder. De har bare ikke glemt deres rødder, så her er tingene nede på jorden og uden behov for over-akademisering. Får de en idé den ene dag, handles der på den dagen efter. Og så må vi ikke glemme at nævne, at Royal Unibrew er en virkelig god arbejdsplads, hvor folk kan lide at være!


Rollen…


Som Enterprise Architect vil du få en global strategisk rolle, der fokuserer på både IT og forretningsfunktionerne. Du vil skulle diskutere og foreslå strategiske initiativer og introducere governance med det overordnede formål at modne og udvikle, hvordan forretningsfunktionerne understøttes af de bedst mulige værktøjer. Ved at sikre en robust og skalerbar arkitektur vil du hjælpe med at forbedre og vækste Royal Unibrews forretning – flere bryggerier, bedre beslutninger!

Du vil blive en del af et hurtigt voksende IT- og digitalt team, primært beliggende i Danmark.


Opgaven…

I samarbejde med den nuværende Enterprise Architect vil du komme til at lede og styre den overordnede teknologiske strategi for Royal Unibrew Group IT. Sammen med relevante spillere fra IT-teamet skal der defineres en overordnet IT-arkitektur med tilhørende roadmaps og matchende strategi og mål.

I Enterprise Architect teamet kommer I til at stå for modningen og videreudviklingen af det overordnede IT-landskab på både strategisk og taktisk niveau. Dertil har I også det fulde ansvar for at sikre al operationel styring; IT-løsninger, genanvendelige muligheder, best practices og dokumentation. Du vil komme til at bidrage til og følge op på strategien for arkitekturen, roadmaps samt de underliggende strategiske tiltag.

Derudover vil du supportere og løbende evaluere eksisterende og nye entreprise arkitekturer. Ligesom du vil deltage i vurdering og scoring af leverandører, når leverandørudvælgelsesprocessen skal efterses og opdateres.


Dine kvalifikationer….


For at lykkes i rollen skal du have arbejdet med arkitektur i et global set up. Du skal have haft det fulde ansvar for håndtering af applikationslandskabet og definitionen af de teknologiske strategier.


Du har sikkert en bachelor- eller kandidatgrad inden for business, administration, IT eller engineering. Du har solid erfaring i rollen som Enterprise Architect samt flere års erfaring fra internationale organisationer, hvor du har været med på en lignende rejse, som den Royal Unibrew står overfor. Du har dokumenteret erfaring med at definere target state technology architecture på både applikationer/systemer og infrastruktur. Du evner at bygge relationer og tillid til kolleger på tværs af organisationen, så du bliver mødt og set som partneren, der fokuserer på at skabe værdi for forretningen. Dine strategiske evner er stærke, og du formår at jonglere med flere samtidige mål og deadlines.


Derudover forestiller vi os, at du…


  • Har en temaorienteret tilgang til problemløsning

  • Er en problemløser og risikobegrænser

  • Er initiativrig, proaktiv, handlekraftig og resultatorienteret

  • Har stærke kommunikationsevner i både små og store omgivelser

  • Præsenterer og kommunikerer kompleksitet på en måde, der er enkel og let at forstå

  • Har en ydmyg tilgang til opgaven og en passion for at gøre dit ypperste

Royal Unibrew tilbyder

Din nye arbejdsplads er Royal Unibrew’s hovedkontor i Faxe, når du ikke arbejder hjemmefra, for du får selvfølgelig udstrakt fleksibilitet. Derudover bliver rigtig mange nye kolleger positivt overrasket over, hvor hurtigt det er at komme til Faxe, fordi man kører mod trafikken 😉


Som Enterprise Architect i Royal Unibrew får du en spændende stilling i et stort dansk bryghus med en lille, men central position i Europa. En virksomhed i vækst med gode værdier og sund økonomi. Både administration og produktion holder til i Faxe, hvor der er, kantine og en særdeles alsidig og aktiv personaleforening.


Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Coresearch på tlf. 7026 0326. Du er også meget velkommen til at sende dit CV til job@coresearch.dk.
Comments


bottom of page