top of page

Erfarne softwareudviklere til Elektronisk Patientjournal – Århus

Opdateret: 22. aug. 2019

For vores kunde Systematic søger vi erfarne Softwareudviklere, der vil gøre en forskel og være med til at udvikle den elektroniske patientjournal i Columna Clinical Information System? Har du erfaring med Java? Så har vi jobbet til dig.
Du kommer til at bruge de nyeste teknologier til at gøre en forskel 


Systematic har i flere år bidraget til digitaliseringen af sundhedssystemet, f.eks. ved hjælp af deres kliniske informationssystem, Columna, der samler alle relevante oplysninger om patienten ét sted og udgør en komplet integreret it-arbejdsplads for klinikeren. Deres løsning oplever i øjeblikket en dynamisk vækst, og derfor har de brug for dygtige udviklere, der kan udvikle morgendagens funktionalitet sammen med dem.


Som softwareudvikler på Columna CIS vil du arbejde tæt sammen med kunden og have mulighed for at gøre en forskel for alle brugere af systemet, dvs. læger og sygeplejersker. Du bliver en del af et agilt og selvkørende team med dygtige kolleger, hvor du vil være involveret i en bred vifte af udviklingsrelaterede opgaver. Du kommer til at arbejde med en lang række teknologier, herunder men ikke begrænset til Java EE, JBoss, SQL, Git og Teamcity.


Du skal søge denne stilling, hvis du:

  • Godt kan lide en fleksibel tilgang til dit arbejde og gerne vil have mulighed for selv at planlægge dine arbejdsopgaver

  • Kan lide komplekse og udfordrende udviklingsopgaver, der kræver et godt overblik og stærke kompetencer

  • Har lyst til at tage ansvar for en lang række udviklingsrelaterede opgaver i deres systemintegrationer – enten selv eller sammen med andre

  • Gerne vil have en arbejdsdag, hvor du bruger det meste af din tid i et projektteam med danske og internationale kolleger. Teamet består som oftest af 6-8 udviklere, og der er desuden en tester, en Product Owner, en arkitekt, en domæneekspert, en grafisk designer og en projektleder tilknyttet teamet

Kolleger i verdensklasse 


Hos Systematic får du indflydelse på, hvor dit potentiale fører dig hen, uanset om du har interesse i en specialistrolle eller ledelse. Du bliver en del af et inspirerende softwarehus med kolleger i verdensklasse. De tør udfordre og udvikle hinanden og dem selv, og de diskuterer konstant deres processer og ser på, hvordan de kan udvikle software på en endnu smartere måde. Samarbejdet i teamet bygger på gensidig tillid og en passion for at skabe de stærkeste løsninger til kunderne.


Sammen bygger de en kultur, der gør, at hver enkelt medarbejder kan træffe de beslutninger, der giver mening i arbejdsdagen.


Du har ambitioner for produktet og din egen udvikling 


Du har en teoretisk baggrund som f.eks. datalog, ingeniør eller lignende og har mindst fem års erfaring med software udvikling. Det er kun erfarne udviklere, der kommer i betragtning til jobbet.

Vi forestiller os, at du:

  • Har et grundigt kendskab til Java

  • Er villig til og har lyst til at vejlede dygtige kolleger

  • Kan udføre arkitektrelaterede opgaver lejlighedsvist

  • Kan tage føringen, når løsningen skal defineres og beskrives i mindre dele

  • Har et stærkt drive og evner at få resten af teamet ombord

Du arbejder analytisk og struktureret og sætter en ære i at forstå og løse komplekse udfordringer. Du er ambitiøs og har viljen og evnen til kontinuerligt at forbedre og udvikle dig selv og andre. Du arbejder metodisk og har en god sans for detaljer. Erfaring som udvikler inden for sundheds-it eller medicin er et plus.

Vi arbejder med sikkerhedsklassificerede projekter, og derfor skal du som medarbejder i Systematic sikkerhedsgodkendes.


Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte Coresearch på tlf. +45 7026 0326 eller sende os dit CV på

job @coresearch.dk

Arbejdsstedet er i Aarhus. Vi glæder os til at høre fra dig.


Om Systematic

Siden vi skrev vores første linje kode i 1985, er det privatejede Systematic A/S vokset til et internationalt softwarehus med over 900 kollegaer med 27 forskellige nationaliteter, fordelt på kontorer i 12 lande og med kunder verden over. Vores mål er enkelt: At forbedre verden med exceptionel software. Vi leverer software og systemløsninger til kunder inden for den offentlige sektor, sundhedssektoren, forsvaret, politiet, finanssektoren og serviceerhverv, og der er over 1.000.000 brugere rundt om i verden. Vi arbejder på et fundament af tillid, hvor vi har frihed og ansvar til at træffe beslutninger i vores hverdag. Vi brænder for at gøre en forskel, og vi tør udfordre teknologien, hinanden og os selv. Som nyansat i Systematic bliver du budt velkommen af hjælpsomme kolleger, og du kan se frem til både mentorordning og al den støtte, du har brug for. Det er sammen, vi kan udvikle og indfri dit potentiale og gøre Systematic endnu bedre. #LI-DNI


Klik på mobilen for at blive kontaktet diskretCommentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page