top of page

Office 365 & Cloud Architect

Vær med til at gøre teknologi og IT til en drivkraft for vækst!
Kunne du tænke dig at være del af en professionel og vækstorienteret virksomhed, hvor der aldrig er langt fra tanke til handling, og hvor det bobler af entusiasme og arbejdsglæde? Har du erfaring med Office 365, Azure, IT-drift, vedligeholdelse og design? Og vil du være med til at opbygge helhedsorienterede og effektive systemlandskaber, der matcher netop de behov, du møder hos kunderne?

Hos ITAVIS har de travlt og byder flere nye kunder velkommen. De har derfor brug for en stærk Arkitekt, der skal bidrage til at sikre, at ITAVIS fremstår som en troværdig og ansvarlig rådgiver og sparringspartner over for kunderne.

Er det dig, der bliver ITAVIS Arkitekt, kan du glæde dig til at blive en del af en dynamisk, ambitiøs og flad organisation, der lægger vægt på høj faglighed, engagement og kvalitet hele vejen rundt.

Dit nye team


Teamet holder til på ITAVIS’ HQ i Klampenborg i en smuk historisk bygning lige op til Dyrehaven. Her vil du blive en del af en global virksomhed med omkring 50 kolleger fordelt på kontorer i DK, Budapest og Serbien.


Hos ITAVIS kan du forvente en udfordrende og fleksibel arbejdsdag, hvor fælles ansvar og sammenhold er en selvfølge. Du vil opleve tæt sparring med kollegaer og rig mulighed for udvikling i form af certificeringer og videreuddannelse. Hver dag gør de alle deres til, at kolleger og kunder trives og det er derfor vigtigt, at du også har lyst til at være en aktiv medspiller.


ITAVIS vækster og arbejder målrettet, men husker også at fejre deres succeser og have det sjovt samtidigt!

Din rolle

Dine opgaver vil være mange og alsidige, men primært fokuseret på MS Cloud Infrastruktur. Dine opgaver kan beskrives enkelt, men er i praksis mere komplekse. Kunder og løsninger er forskellige. På trods af løsninger baseret på standardkomponenter, er ikke 2 løsninger ens, og det er her du kommer ind i billedet. Du vil sammen med dine kunder og kolleger sikre stabile og driftsikre IT-løsninger enten på ITAVIS’ private cloud eller Azure.


Dit arbejde vil blandt andet bestå i design og implementering af Microsoft 365 infrastrukturløsninger, Azure, Sharepoint og de dertil relaterede infrastrukturer og sikkerhedsteknologier. Du vil være med fra presales, rådgivning og workshops og vil spille en helt central rolle i samarbejdet med kunderne. Du vil arbejde med design, implementering og konfigurering af samlede O365 løsninger fra start til slut, og med udgangspunkt i din erfaring og dit visionære mindset vil du ligeledes deltage i optimering og forbedring af eksisterende infrastruktur hos kunderne.


Dine kvalifikationer


Du har et naturligt drive, et kommercielt mindset og shiner hos kunderne. Du har erfaring med at identificere kundernes reelle udfordringer og komme med værdifulde løsningsforslag. Du er serviceminded og kan tale med på et højt fagligt niveau, samt udvise initiativ til at problemerne bliver løst, så kunderne er 100% trygge og tilfredse.


Derudover tænker vi, at du har

  • + 5 års erfaring fra en lignende rolle

  • Erfaring med design og implementering af Microsoft infrastruktur og Azure AD

  • God forståelse og indsigt i sikkerhedsverdenen i Cloud og hosting performance

  • Dygtig formidler især når det komplekse skal oversættes til det simple

  • Elsker at udvikle dig og brænder for dit felt

  • Skriver og taler dansk og engelsk

ITAVIS next generation IT services


ITAVIS har eksisteret siden 2001. Hos ITAVIS vil du blive en del af en inkluderende kultur, hvor de sammen stræber efter at levere teknologiske løsninger, der gør en forskel.


ITAVIS leverer innovative, sikre og stabile infrastruktur- og driftløsninger, der understøtter kundernes forretningskritiske IT-systemer, med særlig fokus på services indenfor Cloud, MS365, Servicedesk, sikkerhed og netværk. Deres solide IT-kompetencer, gennemprøvede servicekoncepter, effektive processer samt domæneviden gør dem til en stærk spiller på markedet. De har positioneret sig gennem deres gode relationer til kunderne, høje kvalitetsniveau samt et rummeligt og humoristisk arbejdsmiljø.


ITAVIS har skabt et fedt community med events, fælles rejser og selvfølgelig den ugentlige hyggelige fredagsbar. Med til jobbet hører desuden pensionsordning, sundhedsforsikring, madordning og træningsrum til fri benyttelse.


Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte CoreSearch på tlf. 70 26 03 26 eller sende os dit CV på job@coresearch.dk

ความคิดเห็น


bottom of page