top of page

Fullstack SharePoint/Javascript Udvikler

Opdateret: 22. aug. 2019


Er du frisk på at skifte spor? For vores kunde Pointwork søger vi en dygtig udvikler med fokus på SharePoint. Er du en rutineret og inkarneret webudvikler, der motiveres af glade kunder? Har du lyst til at arbejde med SharePoint? Brænder du for at levere forretningsmæssige og teknisk elegante løsninger for kunderne? Så er Pointwork måske det spor, du skal følge.

Kort om stillingen og virksomheden

Pointwork er en virksomhed i vækst, og der er brug for en erfaren Full-stack udvikler – det er ikke et krav at du har erfaring med SharePoint, men til gengæld et krav, at du har lyst til at lære det.


Du kommer til at arbejde i en lille virksomhed, som har store danske og internationale kunder. I de kommende år vil de ansætte nye medarbejdere og skabe en fast base på omkring tyve mennesker. Grundet virksomhedens størrelse vil der være mulighed for at få indflydelse på virksomhedens fortsatte udvikling. De forestiller sig ligeledes grundet din høje erfaring, at du vil få indflydelse på hvordan Pointwork fortsat leverer værdi til deres kunder.


Pointwork er en virksomhed som er meget fokuseret på værdiskabelse og kvalitet. I og med ledelsen er meget teknisk, vil du som medarbejder have en stemme der bliver hørt, og du vil derfor få stor indflydelse på, hvordan de fortsat tilsikrer at levere de bedste SharePoint og Cloud løsninger i Danmark.


De har en forventning om, at du har en passion for softwareudvikling og interesserer dig for Design Patterns, strukturering og test af kode, samt interesserer dig for vidensdeling og fortsat udvikling indenfor udnyttelse af Design Patterns i forbindelse med SharePoint udvikling. Du er optaget af at holde løsninger så simple som muligt, og dermed gøre det lettere for andre at forstå og vedligeholde løsningen efterfølgende.


Stillingen kræver, at du kan veksle mellem at arbejde meget selvstændigt på egne opgaver, der varierer mellem udvikling, idriftsættelse og support af mindre projekter, samt større projekter, som involverer Pointwork kolleger (arkitekter, udviklere og forretningskonsulenter) og interessenter hos deres kunder. I den forbindelse forventes det, at du tager ansvar for den faglige kvalitet og sikrer, at I virkeliggør og implementerer arkitektur og krav. I den proces vil du ofte fungere som Scrum master.


Som person er du socialt orienteret, med til at skabe deres holdånd, og har en stor forståelse for, at der skal være en god balance mellem arbejde og privatliv. Du har også sunde fritidsinteresser og meget gerne et familieliv, som du prioriterer samtidigt med, at du brænder for dit arbejde.

Profil

Vi forestiller os, at du er uddannet ingeniør eller datalog, og som systemudvikler har du minimum 5 års erfaring med udvikling. Du sætter en ære i at afslutte projekterne, så kunderne er tilfredse.

Personlige kvalifikationer og styrker

 • Du er proaktiv, selvkørende og tager ansvar

 • Selvstændig

 • Er analytisk og hurtig til at sætte dig ind i nye teknologier og domæner

 • Du arbejder struktureret og selvstændigt, og er samtidigt team-orienteret

 • Du har et konsulent mindset og er værdiskabende for vores kunder

 • Du er team-orienteret og fokuseret på at vidensdele

 • Ambitiøs og faglig stolt udvikler med en pragmatisk tilgang

Faglige kompetencer og erfaring

 • Du har praktisk erfaring med udvikling til Office 365 (gerne SPFx og React)

 • Praktisk erfaring med udvikling til Azure

 • Du har flere års erfaring med webudvikling og C# .NET

 • Erfaring som teknisk projektleder og praktisk erfaring som Scrum master og kravstyring.

 • Du har eventuelt erfaring med Powershell scripting

 • Du har praktisk erfaring med frontend teknologier som html, css, javascript, jQuery og evt. andre JavaScript frameworks som React, QUnit, knockout og AngularJS.

 • Du har forståelse for relationelle databaser såsom MSSQL.

 • Du er god til at kommunikere med andre udviklere igennem Design Patterns og UML-diagrammer.

Din baggrund

Du sidder sandsynligvis i en lignende stilling i dag, men savner faglig sparring og dygtige kollegaer.


Fremtidig karriere

I Pointwork går de meget op i de enkelte individer og vil strække sig langt for at tilsikre, at medarbejderne har en god arbejdsplads i mange år. Ejerkredsen har stiftet virksomheden med det formål at etablere en rigtig god arbejdsplads for sig selv og for virksomhedens ansatte. De har i Pointwork fokus på at deres ansatte løbende udvikler sig – både personligt og fagligt.

Om personen, de søger her, tænker vi, at vedkommende fortsat ønsker at dygtiggøre sig inden for SharePoint udvikling og omkringliggende teknologier, og dermed bevare og skærper sine spidskompetencer som en af Danmarks bedste SharePoint udviklere. #LI-DNI


Kontakt

Så hvis du er interesseret i at arbejde i en mindre virksomhed med stærke værdier og work life balance, som brænder for at skabe værdi hos deres kunder, så ring gerne og få en snak omkring dine muligheder til Coresearch Vision på 7026 0326 eller send os dit CV på job @coresearch.dk

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page