top of page

BIG Data Arkitekt – Hadoop - Til vores teknologi center i Ålborg

Opdateret: 22. aug. 2019

Vil du være med til at udvikle en Hadoop-dataplatform, der skal sætte nye standarder for Telenors måde at arbejde med data?Dette er en spændende og udfordrende mulighed for at bygge en datamodel, der hjælper dem frem mod målet om at bliver endnu mere datadrevet. Du kommer til at skulle arbejde med Big Data fra en af verdens største teleselskaber og skabe datastrukturer, der bidrager til bedre kundeoplevelser, kommercielle initiativer, deres finansielle udvikling og meget mere.  


En rolle hvor du får masser af muligheder for at tage ansvar og få dine ideer igennem, qua den erfaring som du har med dig fra andre roller, hvor du har arbejdet med store mængder af data. Om du har erfaring med tidligere projekter i Hadoop er ikke så relevant – det er din passion og viden om datamodulering der er vigtig.

Udvikling af best practices for datamodellering og BIG Data ingestion  

Du bliver en del af et agilt 9-personers team bestående af en IT-arkitekt, Data Engineers, Data Analysts og en Scrum-Master. I det daglige vil du få en bred berøringsflade, hvor du kommer rundt i organisationen for at forstå de vigtigste databehov og omfanget af IT-stacken.  Deres data lake er på plads, så du skal opbygge en velfungerende og brugervenlig model efter best practice principper, der giver organisationen nem adgang til data.


Helt konkret vil du skulle:  


 • Bidrage til at få tegnet et detaljeret Data Management Roadmap, som er strømlinet med den overordnede forretningsstrategi

 • udarbejde den løbende modellering af data på baggrund af best practices  

 • bidrage til den strategiske retning for udviklingen, designet, konstruktionen og brugeraktiveringen af platformen  

 • indgå i teknisk sparring med blandt andet Data Warehouse- og BI-udviklere  

 • indgå i samarbejde med interne leverandører og kildesystemeksperter omkring teknologi og brugerbehov

 • prioritere brugerbehov ift. tekniske og strategiske hensyn.  


Udadvendt datahaj, der kan skabe orden i kaos  


Som person har du en fantastisk og naturlig evne til at skabe gode relationer og samarbejde på tværs af en organisation og et team, hvor tonen er uformel, og humor er en del af hverdagen. De kører gerne med gode og nye idéer, hvis de giver større værdi til Telenor, så du skal være i stand til at holde overblikket, prioritere og omstille dig, når nye muligheder byder sig.  


Vi tænker at du har:

 

 • En masse erfaring og en passion for datamodellering – evt. fra en stilling som Data Scientist, Datamodulør, Data Arkitekt eller Data Analyst  

 • Erfaring med big data-platforme og Hadoop-løsninger – Hadoop er dog ikke et krav, det skal du nok få lært

 • Hvis du har en god domæneforståelse, er det et plus

 • Du har en evne til hurtigt at skabe et overblik og er i stand til at skabe orden i kaos

 • Du har en stærk forretningsforståelse og har samtidig også en teknisk bagage med dig, så du kan tale med arkitekterne og evt. lave en prototype og teste dine ideer af


Interesseret?

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Coresearch på tlf. 7026 0326 eller sende os dit CV på job @coresearch.dk  

CONNECTING YOU TO WHAT MATTERS MOST. EMPOWERING SOCIETIES


Telenor Group connects its 173 million customers to what matters most. Connecting the world has been Telenor’s domain for more than 160 years and we currently operate across Scandinavia and Asia. Our more than 20,000 employees are committed to responsible business conduct and driven by the ambition of empowering societies.


 • We have four behaviours that guide the way we work:

 • Always Explore. We believe growth comes from learning every day. We’re curious and we dare to challenge, test, fail fast and pivot.

 • Create together. We believe diverse teams find better solutions. We seek different perspectives, share, involve and help each other succeed.

 • Keep promises. We believe that trust is key in all our relationships. We take ownership and pride in delivering with precision and integrity.

 • Be respectful. We believe in the unique human ability to understand what matters for people. We meet everyone at eye level, listen and show that we care. #LI-DNI


For more information, please visit www. telenor .com.


留言


留言功能已關閉。
bottom of page