top of page

Data Engineer

Vil du være en del af et team af dataspecialister, som er med til at skabe fremtidens dataplatform i PFA?
Kan du tænke dig at analysere sammenhænge i data og udvikle datamodeller i tæt samarbejde med slutbrugerne for dine løsninger? Som Data Engineer i PFA får du en karriere med mening, hvor du kan udfolde din faglige nysgerrighed sammen med dygtige kolleger i et godt team.

Du skal gøre data mere tilstedeværende

Som Data Engineer i teamet Commercial Data bliver du en del af et hold, der arbejder med moderne dataløsninger og datamodeller med tæt kobling til AI og advanced analytics samt som hovedleverandør til bl.a. PFA’s privatkundeforretning. Det gør vi ud fra overbevisningen om, at data er det 21. århundredes olie, som er og bliver afgørende for, at PFA kan udvikle gode løsninger til kundernes bedste. Du skal derfor være med til at operationalisere data og udvikle dataløsninger – både gennem udvidelser og forbedringer på etablerede platforme samt på vores nye dataplatform i

Azure Cloud.


”Her er en unik mulighed for dig, der vil være med til at vække data til live - både for dine kolleger og direkte hos kunderne. Du kan se frem til en hverdag, hvor du vil være omgivet af fagspecialister og spændende arbejdsopgaver, herunder transformation til cloud, nyskabelse og konsolidering. Du skal hjælpe os med at dykke ned i komplekse dataløsninger, hvor vi sammen skal forløse det kæmpestore potentiale, der er i PFA’s data”

Leder af Commercial Data, Bernt Bisgaard Caspersen

Dit ansvarsområde…

 • Samarbejde med forretningsejere omkring udvikling og levering af opgaver

 • Udbygge og vedligeholde data pipelines (ETL/ELT) og underliggende frameworks

 • Udvikle BI frontend-løsninger på vores nuværende og nye dataplatform (Azure Cloud)

 • Sikre robuste dataløsninger – blandt andet med Lambda/Kappa arkitektur

 • Integrere nye data og AI-modeller i dataplatformen

 • Samarbejde med dygtige kolleger om robust dataarkitektur og løsningsdesign


Vi forestiller os, at du…

 • Brænder for at arbejde med data som omdrejningspunkt

 • Har stor erfaring med Microsoft SQL Server og SSIS

 • Har erfaring med BI frontend-løsninger fx SAP BO, Tableau, Power BI

 • Har kendskab til Azure, og hvis du har erfaring med Synapse og Informatica, er det et stort plus!

 • Har en relevant videregående uddannelse indenfor et kvantitativt fag

 • Har erfaring med dataintegration og warehouse

 • Er vant til et agilt miljø og trives i rammer som SAFe, eller er frisk på at prøve det af

Dine nye kolleger har høj faglighed og et stærkt sammenhold


Du vil møde ni kolleger i dit nye team, der er placeret i PFA’s udviklingsorganisation. Arbejdsmiljøet er kendetegnet ved høj faglighed og engagement kombineret med et godt socialt miljø og sammenhold. De nyder at have en fleksibel arbejdsplads, hvor de ofte er inde på kontoret sammen og spiser frokost i fællesskab samtidig med, at de har god tid til fokus og fordybelse i opgaverne selvstændigt. Rent fagligt er de i teamet glade for at være en tæt samarbejdspartner for forretningen, der leverer gennemtænkte best-in-class dataløsninger ved hjælp af en god forretningsforståelse, høje faglige kompetencer, proaktiv adfærd og agil tilgang.


Det får du også med


Som kollega i PFA kan du mærke handling bag visionen om en bæredygtig high performance kultur med fokus på sundhed, trivsel og arbejdsglæde. Derfor giver PFA plads til et fleksibelt arbejdsliv med mulighed for at arbejde hjemme i op til to dage om ugen og ret til at gå ned på 80% arbejdstid. Du mærker også fleksibiliteten i indretningen af deres nyrenoverede domicil, som ligger få meter fra Nordhavn Metro og havnemiljøet. Her byder køkkenet på økologisk frokost, og du kan hente frokost til hjemmearbejdspladsen eller købe take away til familien. Her har de også egen café, hvor du fx kan købe morgenmad. Socialt har PFA mange tilbud som yoga, løbehold, fredagsbar og medarbejderklubberne: Social Club, Vinklub, Kunstklub og Idrætsklub. Men vigtigst af alt, så har de hver dag fokus på det gode kollegaskab i hele PFA. Det er nemlig det bedste afsæt for, at de hver dag sætter deres dybe faglighed i spil og leverer det bedste for deres kunder.


Om PFA


PFA har en ambitiøs plan for – og investerer tungt i – at modernisere dataområdet. Data er afgørende for PFA’s konkurrenceevne, og fremadrettet bliver der fortsat mere fokus på at levere design og implementering i høj kvalitet og med kort time-to-value i et agilt setup. De ambitioner er en del af PFA’s strategi, som skal sikre de bedste forhold for kunden. Derudover er der i PFA et stort fokus på at skabe godt samarbejde i afdelingerne og på tværs af funktionerne. Det styrkes af PFA’s arbejdskultur, som bygger på gensidig tillid, en uformel omgangstone, humor og fleksibilitet til at imødekomme den enkeltes behov.


Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte CoreSearch på +45 70260326 eller en mail til job@coresearch.dk
コメント


bottom of page