Upload din ansøgning.
I forbindelse med GDPR skal vi have din tilladelse til at opbevare dit CV som i det her tilfælde er det omkring hvad du kan og dine arbejdsopgaver. Kan du godkende med et ja eller nej til nedenstående.

Samtykkeerklæring vedr. opbevaring af CV i 18 måneder samt evt. videregivelse af ansøgning med bilag (herunder eksempelvis CV, eksamenspapirer mv.)
At vi kan
    opbevare dit CV i 18 måneder i vores kandidatdatabase til brug for rekruttering i forbindelse med andre stillinger end den      stilling, som du har søgt. Formålet er, at vi kan kontakte/rekruttere dig til en matchende stilling.
 
At vi kan
    videregive din fremsendte ansøgning med bilag (herunder eksempelvis CV, eksamenspapirer mv.) til vores kunde, såfremt vi efter et indledende møde bliver enige om at præsentere dig til en konkret stilling. Formålet med videregivelsen er, at du kan blive rekrutteret til en konkret stilling hos vores kunder.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Tilbagekaldelsen kan ske ved mail til job@coresearch.dk.

Du kan få nærmere information om vores behandling af dine personoplysninger ved at læse vores privatlivspolitik, som findes her: https://www.coresearch.dk/privatlivspolitik
Upload Dokumenter
Upload PDF & Word filer (Max 15MB)

+ 45 7026 0326

Hovedgaden 43 Hørsholm Denmark 2970

©1997 - 2019 by Coresearch Vision A/S - Medlem af Search Danmarks Brancheforening    Designet af 365Agency.io