Mød nogle af vores glade kunder

Processen

Vi vil vide alt

Vi vil vide alt om din virksomhed – alle de fantastiske ting, der er ved at være ansat hos netop dig, men også de ting, som du måske ikke vil prale med.

Vi skal være i stand til at sælge din virksomhed bedst muligt og det skal du klæde os på til!

Vi lægger stor vægt på at forventningsafstemme, da det skal være et langvarigt samarbejde, du skal have med dine næste kollegaer.

Vi skal vide, hvad du lægger vægt på rent fagligt og næsten vigtigst af alt; de personlige egenskaber som du sætter pris på.

Herefter går vi ud i branchen og identificerer de kandidater, som matcher alle de væsentlige krav – tager de mest kvalificerede ind til et interview og sender de bedste ud til dig.

Vi vil klæde dig på til møderne, have opfølgningssamtaler med dig og med kandidaterne og sammen forsøge at få den/de bedste ansat.

Ferrosan Medical A/S

”Fokuseret, dedikeret og meget ærlig proces som havde høj intensitet og speed på. Opgaven blev løst på kort tid med rette præcision.”

 

CFO Thomas Kastrup

Ferrosan Medical Devices A/S

Nine A/S

For Nine er det afgørende, at have en rekrutteringspartner som forstår vores forretning, kender vores virksomhedskultur og ved hvad vi står for som individer. Det er Coresearch rigtig dygtige til, og vores lange samarbejde har givet os mange dygtige kernemedarbejdere, som kompetencemæssigt og kulturmæssigt passer rigtig godt til vores virksomhed. Vi sætter stor pris på vores samarbejde med CoreSearch.

Jacob Strange
Direktør

SMT Data A/S

’Det har være en fornøjelse at arbejde sammen med alle involverede fra Coresearch i at finde højt kvalificerede udviklere til vores virksomhed. De kandidater vi har været præsenteret for, har alle været interessante profiler, der i den grad har haft de fornødne kvalifikationer. Vi har fået ansat et par rigtig dygtige nye medarbejdere, der vil gøre stor gavn i vores udviklingsteam. Tak for jeres indsats.’

Nils Kierkegaard

CEO

Bunker Holding Group A/S

Coresearch har i vores samarbejde formået at levere flere relevante kandidater i høj kvalitet. I et ”hot” it jobmarked formår de, at komme i dialog med kandidaterne og derved har der har været et hurtigt jævnt flow af kvalificerede profiler. De har til nu, leveret på alle vores rekrutteringer. Mine bedste anbefalinger herfra.

 

 

Peer Omann
Group IT Director

e-Boks A/S

e-boks A/S

”Vi har gennem et par år haft stor nytte af samarbejdet med Coresearch. På lederområdet har vi arbejdet tæt sammen for at finde de helt rigtige profiler til fremtidens e-Boks organisation både i Danmark og i hele Norden – og det er lykkedes. Et godt netværk hos CoreSearch viser vejen til de rigtige kandidater – og en effektiv proces styrer kandidaterne sikkert i mål”

Henrik Andersen, CEO

“Coresearch fik med succes besat tre Lead Engineer stillinger for os.

Vivino A/S

“Coresearch fik med succes besat tre Lead Engineer stillinger for os. Vi havde meget høje krav til kandidaterne, og var både tilfredse med de folk vi fik til samtale, samt at Coresearch sorterede dem fra, som de ikke mente var tiden værd. I sidste ende fik vi tre skarpe kandidater, som også passede godt ind på vores hold.

 

Coresearch er hurtige til at følge op, og man har fornemmelsen af at de er “på bolden” hele tiden. Vi ville ikke selv have kunnet finde de kandidater, som vi endte med.”

Theis Søndergaard – COO & Co-founder

Columbus IT A/S

Fingeren på pulsen

”Når konsulenthuse ansætter medarbejdere i IT-branchen i dag er det vigtigt at få ansat de rigtige konsulenter på det rigtige tidspunkt. En normal ansættelsesprocedure med stillingsopslag i aviser og på nettet er tidskrævende og kan ikke tilfredsstille de behov som skal løses på kort sigt i forbindelse med opstart af nye projekter. Samtidig kan det være svært at nå ud til de erfarne konsulenter som sidder i uopsagt stilling da de ofte benytter sig af rekrutteringsfirmaer.

CoreSearch har gennem flere år i navision branchen oparbejdet et godt netværk til disse konsulenter og vist, at de formår at få dem i tale på relativ kort tid. De har fingeren på pulsen og de leverer fuldt ud den service der gør at jeg som leder ikke behøver at anvende oceaner af tid på at finde de rigtige personer med de rigtige kvalifikationer. Jeg opfatter CoreSearch som nogle dejlige, positive og engagerede piger der godt ved hvad det drejer sig om og som er lette at samarbejde med.”

Peter Kühl – Columbus IT – Manager Proffessional Services Ballerup

Delegate A/S

Delegate er en konsulentvirksomhed der arbejder for de største virksomheder i DK med implementering af MOSS.

“Jeg har gennem mange år haft samarbejde med Coresearch – både som kandidat og som kunde. De er eminente til at matche op på det personlige og på det faglige og rammer plet næsten hver gang.

 

Coresearch er qva deres lange erfaring og store netværk i stand til at finde de kandidater, som jeg som kunde ikke selv har mulighed for at finde frem til. Selv i et presset marked formår CoreSearch alligevel altid, at finde frem til kvalificerede kandidater, hvilket er til stor udbytte for vores virksomhed.”

Kevin Petersen – Adm. Dir.

Templafy A/S

”CoreSearch er både skarpe og behagelige at samarbejde med. Vores opgaver bliver løst præcist, hurtigt og professionelt fordi CoreSearch forstår, hvilke profiler vi søger efter – både i forhold til kompetencer og personlighedstyper.

Den bedste anbefaling herfra.”

 

Henrik Printzlau, CTO, Partner

Københavns Lufthavne A/S

“Coresearch er en særdeles effektiv og kompetent samarbejdspartner. På kort tid blev der præsenteret en række spændende profiler og vores stillinger blev hurtigt besat ud fra de ønskede kriterier.

 

Coresearch har fingeren på pulsen og dermed god forretningsindsigt, hvilket er et must for at finde det rette match.

Jeg giver Coresearch mine bedste anbefalinger.”

Lars Jønstrup – Head of Corporate Finance CPH

CGI A/S

“CoreSearch har igennem et mangeårigt samarbejde formået, at skabe adgang til og tilføre os kompetence i såvel stor kvantitet som høj kvalitet.

 

CoreSearch har igennem hele samarbejdet gjort en forskel for vores Dynamics-forretning igennem stor indsats, kvalitativ dialog med kandidaterne, deres netværk, og ikke mindst det smittende humør. Helt igennem en professionel samarbejdspartner.”

Ejnar Smidt Hansen – Salgsdirektør Dynamics

“I vores forretning er det meget vigtigt, at kunne tiltrække og ikke mindst fastholde medarbejdere med de rigtige kvalifikationer og kompetencer – det er det vi lever af. Vores erfaring fortæller os, at et langvarigt ansættelsesforhold starter med en rekrutteringsproces hvor forventningerne mellem arbejdsgiver og arbejdstager afstemmes, således at begge parter går ind i et samarbejdet med de rigtige forventninger til hinanden.

 

Vi valgte for efterhånden mange år siden, at indgå et strategisk samarbejde med Coresearch omkring rekrutteringsprocessen. Vi har derfor i dag et tæt og tillidsfuldt samarbejde baseret på meget stor viden om hinandens forretninger – en viden der anvendes aktivt i forhold til forventningsafstemningen med de nye kandidater.

Coresearch har igennem hele vores samarbejde ydet en fremragende indsats, der i høj grad har medvirket til at vi har kunnet udvikle vores forretning til den succes vi har i dag.

 

Coresearch er absolut de mest kompetente indenfor deres felt – en virksomhed der absolut har fingeren på pulsen i dette marked.”

 

Allan Jørgensen – Regionchef Dynamics AX

Capgemini A/S

Capgemini er, som en af verdens største implementeringspartnere af SAP systemer, konstant i gang med en lang række SAP relaterede opgaver og der er til stadighed behov for nye kompetente konsulenter.

Som SAP konsulent  stilles der store krav til forståelse for forretning, processer, sektorkendskab og selvfølgelig SAP. SAP er i dag en meget bred portefølge af applikationsområder og tekniske værktøjer og løsninger. Det er krævende at holde sig ajour med udviklingen. Det er både krævende som konsulent, men i lige så høj grad stilles der store krav til de firmaer, der søger kandidater og nye kolleger til Capgemini.

CoreSearch formår til stadighed at leve fuldt op til vores forventninger. Capgemini anvender derfor CoreSearch som vores foretrukne partner i fremsøgningen af SAP konsulenter.  

 

At kandidaterne så ydermere føler sig utrolig godt behandlet af CoreSearch, i den samtale og sparring, der er bydende nødvendig, for at sikre om der er det korrekte match mellem Capgemini og den potentielle nye kollega, er et stort plus for CoreSearch, kandidaten og i sidste ende selvfølgelig Capgemini.”

Thomas Due – Business Unit Manager

Ciber Inc

ECsoft Danmark A/S er grundlagt i november 1980, og blev i 2003 opkøbt af CIBER Inc., der er en stor amerikansk koncern. I hele koncernen er der nu mere end 6000 medarbejdere fordelt på landene, USA, Canada, England, Norge, Sverige, Holland, Tyskland, Ungarn og Danmark. I Danmark er der ca. 200 medarbejdere:

”Hvis nogen spørger CIBER, “Hvad kan CoreSearch bidrage med som samarbejdspartner i relation til CIBER?”, ville vi svare sådan her:

”CoreSearch består af et lille hold af dygtige og muntre piger. De er knivskarpe, hvad angår at finde de rette profiler, og rammer stort set plet hver gang! De har stor viden om vores virksomhed og forstår og føler ånden hos os, som de flot formår at formidle til kandidaterne. Sidst men ikke mindst agerer de super hurtigt! Alt dette har gjort, at CoreSearch i mange år har været og er stadig den dag i dag vores foretrukken samarbejdspartner på rekrutteringsområdet.”

– Van Anh Tran – HR Konsulent

Tetra Pak A/S

Tetra Pak er en verdensomspændende koncern som blandt andet producerer emballage. Tetra Pak har ca. 20.000 ansatte på verdensplan.

 

Tetra Pak Global Information Management har afdelinger I Sverige, Tyskland, Schweiz, USA og Singapore:

“Big is not always best”

“It has been a real pleasure to have one of my suspicions in this area finally confirmed – that it is not only the big agencies who can actually lift a major job and at the same time handle a troublesome & demanding customer.

 

I have had the pleasure to work very closely with CoreSearch on a major recruitment for Tetra Pak Global Information Management for the last 12 months and I must admit that no matter how often I change my mind and have to ask them to do a 180° turnaround, they take the challenge with a smile and even have the nerve to comment on how nice and exiting everything is.

They have made it their business to know me and the company I represent, almost better than I, and this has brought a tremendous value to the process we have been using. I have never experienced more exited & motivated candidates arriving on their first day in their new job, and their feedback on the process & the treatment they have received from CoreSearch are outstanding. What more can one ask for?

This can only lead me to one conclusion: CoreSearch – keep on doing what you know best, and beware not to grow too big.”

 

Stig Widerberg –  Tetra Pak Information Management (Head of SAP Resource Management)

+ 45 7026 0326

Hovedgaden 43 Hørsholm Denmark 2970

©1997 - 2019 by Coresearch Vision A/S - Medlem af Search Danmarks Brancheforening    Designet af 365Agency.io