top of page

Dedikeret ERP Projektleder

100 % danskejet virksomhed, der er landets førende ERP-leverandør til styrelser og ministerier

Trives du med planlægning, kommunikation og opfølgning både internt og eksternt? Har du det fulde overblik, og har med succes ledet IT-projekter? Så er det måske dig der bliver en del af PMO-teamet hos MDC Nordic.


MDC Nordic leverer ERP-løsninger til både den offentlige og private sektor, og da de fortsætter med at vokse, søger vi dygtige, erfarne og dedikerede projektledere.


Som projektleder indtager du en rolle, der er både selvstændig og udfordrende, i et åbent og uformelt arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på engagement, ansvarlighed og selvstændighed. Du vil arbejde med spændende og varierede opgaver i samarbejde med talentfulde kolleger.


Du bliver en del af en innovativ, succesfuld og robust pionervirksomhed, hvor gensidig støtte og samarbejde er kerneværdier, og du vil samarbejde tæt med erfarne Dynamics-konsulenter i Danmark men også i deres søsterselskab i Pakistan


Din rolle…


Som projektleder har du en nøglerolle i MDC ´s projektleverancer, og vil få ansvaret for at gennemføre projekter til tiden, inden for budgettet og med høj kundetilfredshed.


Dette inkluderer projektstyring, deltagelse i tilbud og kontraktgennemgang før projekterne, opbygning og vedligeholdelse af velfungerende projektteams samt overholdelse af retningslinjer for metode og governance. Yderligere er korrekt rapportering af projektstatus og resultater, evaluering af projekter og deling af erfaringer på tværs af virksomheden også en vigtig del.


Vi tænker at du har solid erfaring som projektleder af ERP- eller CRM-projekter. Derudover har du en god teknisk forståelse og erfaring med håndtering af flere interessenter på forskellige niveauer. Bredere ledelseskonsulent-erfaring med IT-strategi og forandringsledelse vil også være en fordel.


Du bliver en del af en virksomhed, der er en af Microsofts største danske ERP-partnere til den offentlige sektor. Der er derfor et solidt grundlag for at bygge en tilsvarende stærk unit op på det private område.


MDC Nordic har vækstet kontinuerligt siden de startede i 2016 – men de vokser aldrig fra det allervigtigste: At servicere kunden optimalt hver gang.


Motto: Vi finder en løsning!


Din Profil…

  • Du har med succes ledet større IT-projekter og ved, hvordan man styrer implementeringer og fastlægger mål & milepæle for projekter

  • Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med ERP-projekter

  • Du kan definere og rådgive vedrørende projekters omfang og budget

  • Du sikrer kvalitet, kontrollerer risici og leverer til tiden

  • Du befinder dig godt med at gå forrest og arbejder løsningsorienteret og struktureret

  • Du er en god kommunikator, og forstår at udtrykke dig præcist og professionelt mundtligt og skriftligt

  • Du er god til at håndtere udfordringer i projekter og bevarer overblikket

  • Du signalerer overskud, og er motiverende og positiv


Hvem er MDC Nordic?


MDC Nordic blev grundlagt i 2016, men har rødder der går langt tilbage som førende leverandør af ERP-løsninger til den offentlige sektor. I dag er kunderne både private og offentlige - væksten er på det private område med løsninger i Business Central samt hele Microsofts øko system.

Der er 30 kollegaer fordelt på HQ i Birkerød og deres afdeling i Pakistan.


MDC Nordic tilbyder også hosting som en del af deres løsninger, og takket være deres tætte samarbejde med Microsoft, omfattende erfaring og forretningsforståelse, bidrager de aktivt til at fremme digitaliseringen og styrke konkurrenceevnen hos danske virksomheder.


Er du nysgerrig så ring eller skriv til CoreSearch +45 7026 0326 Job@coresearch.dk


Søg job knap


Commentaires


bottom of page