Lead Data Engineer

Opdateret: jan. 8

Vil du være med til at skabe fremtidens dataplatform?

Vil du have dine skarpe ideer med, når PFA bygger fremtidens dataplatform? Kan du se for dig, hvordan PFA’s data i fremtiden er langt mere tilstedeværende og vækkes operationelt til live? Som Lead Data Engineer/Architect kommer du til at arbejde med kommercielt tænkende dataspecialister på tværs af forretning, udvikling og data science.


Hos PFA bliver du en del af en yderst veletableret virksomhed med outstanding kultur, som virkelig kræser om sine medarbejdere på alle områder!

Din rolle… Du bliver en del af teamet Commercial Data i forretningsområdet Product & Digital Offerings, som udvikler PFA’s kommercielle dataløsninger med tæt kobling til AI og advanced analytics. Du vil gå forrest i PFA’s transitionen fra klassisk data warehouse til en moderne platform.


Commercial Data er hovedleverandør af dataløsninger til en stor del af PFA’s forretning – herunder BtB, BtC, Kunder & Pensionsservices, Koncernjura, Compliance, HR og Procurement. Sammen med teamet skal du være med til at skabe fremtidens dataplatform, der ikke bruger data for datas skyld – men derimod sikrer, at data skaber value for forretningen og vækkes operationelt til live hos kunderne direkte på for eksempel MitPFA.

”Vi leder efter dig, der vil gøre en forskel med dit store overblik, din analytiske sans og din evne til at skabe top of class kundevendte dataløsninger. Du skal dykke ned i komplekse dataløsninger med masser af legacy, og sammen med os skal du forløse det kæmpestore potentiale, der er i PFA’s data”

Leder af Commercial Data, Bernt Bisgaard Caspersen