Passionerede Full Stack produktudviklere

Opdateret: 22. aug. 2019

Templafy tilbyder en komplet template management løsning, der gør det muligt for brand- og kommunikations ansvarlige at styre en virksomheds skabeloner. Dermed sikres virksomhedens visuelle identitet i alle dokumenter og præsentationer og medarbejdere kan hurtigt og effektivt finde og anvende de senest opdaterede skabeloner. Produktet er en cloud løsning, men fungerer på alle platforme.Med en god ’funding’ i ryggen er Templafy ved at opbygge et stærkt udvikler team midt i København og søger flere full-stack udviklere.

Virksomheden startede i 2014 og er flere gange blevet udpeget som en af de mest lovende startups. Forbes listede dem blandt de 5 europæiske virksomheder, som forventes at ændre hvordan virksomheder arbejder. Tidligere har de vundet priser som “Traction of the year at US Demo”, “Best Company” på Accelerace Picth Day og “Get in the Ring – Olympics for startups”.


Jobbet

Vi leder efter passionerede og uhøjtidelige full-stack udviklere, som kan hjælpe dem med at løfte deres i forvejen super kompetente udviklingsteam på ca. 11 mand. Du vil være med til at præge udviklingen af deres produkt, herunder at vælge teknologier, værktøjer, arkitektur samt udformning af nye features til produktet.

Teamet sætter en ære i at lave et kvalitetsprodukt, og al kode bliver derfor lavet via pair-programming eller reviewet via pull-request – og selv når de har travlt går de ikke på kompromis med kvaliteten. Så hvis du lige som dem elsker at lave komplette løsninger, at skrive simpel og læsbar kode, og ikke