top of page

Passionerede Full Stack produktudviklere

Opdateret: 22. aug. 2019

Templafy tilbyder en komplet template management løsning, der gør det muligt for brand- og kommunikations ansvarlige at styre en virksomheds skabeloner. Dermed sikres virksomhedens visuelle identitet i alle dokumenter og præsentationer og medarbejdere kan hurtigt og effektivt finde og anvende de senest opdaterede skabeloner. Produktet er en cloud løsning, men fungerer på alle platforme.Med en god ’funding’ i ryggen er Templafy ved at opbygge et stærkt udvikler team midt i København og søger flere full-stack udviklere.

Virksomheden startede i 2014 og er flere gange blevet udpeget som en af de mest lovende startups. Forbes listede dem blandt de 5 europæiske virksomheder, som forventes at ændre hvordan virksomheder arbejder. Tidligere har de vundet priser som “Traction of the year at US Demo”, “Best Company” på Accelerace Picth Day og “Get in the Ring – Olympics for startups”.


Jobbet

Vi leder efter passionerede og uhøjtidelige full-stack udviklere, som kan hjælpe dem med at løfte deres i forvejen super kompetente udviklingsteam på ca. 11 mand. Du vil være med til at præge udviklingen af deres produkt, herunder at vælge teknologier, værktøjer, arkitektur samt udformning af nye features til produktet.

Teamet sætter en ære i at lave et kvalitetsprodukt, og al kode bliver derfor lavet via pair-programming eller reviewet via pull-request – og selv når de har travlt går de ikke på kompromis med kvaliteten. Så hvis du lige som dem elsker at lave komplette løsninger, at skrive simpel og læsbar kode, og ikke er bange for at få eller give kritik, så er du den helt rigtige.

Startup og entrepreneurship er i deres DNA, og hele forretningen forstår at deres succes afhænger af produktet. Teamet anvender derfor agile udviklingsprocesser i form af Kanban/SCRUM og små hurtige prototyper.


Her er et udpluk af nogle af de teknologier som benyttes:

 • Backend: .NET, C# 6, Web API, Entity Framework, VSTO

 • Frontend: React, Redux, TypeScript 2.0, Webpack

 • Hosting: 100 % Azure

 • Tools: Visual Studio 2015, ReSharper, Git, Slack, Selenium, Docker samt VSTS til automatiserede builds, deployment, release og backlog management

De er ikke bange for ny teknologi og har netop gennemført en omskrivning af deres SPA med ReactJS, TypeScript og en super cool realtime generering af TypeScript interfaces når de ændrer deres .NET Web API.


Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du har bred erfaring med .NET, C# og webudvikling, samt at du er struktureret og har et åbent mindset. Attitude er afgørende og det er vigtigt, at du tager ansvar og initiativ og samtidig er en teamplayer. Virksomheden er en international virksomhed og en stor del af den daglige kommunikation foregår på engelsk – også i udviklingsteamet.

Dine arbejdsopgaver afhænger af dine kompetencer og dine personlige ambitioner. Opgaverne omfatter alt fra udvikling af vores WebApp, integration til eksterne systemer, udvikling af API, integration til Office og Office 365 samt Deployment og DevOps-opgaver.


Du tilbydes

Et fantastisk team i de fedeste lokaler midt i city med en iværksætter kultur og et dynamisk miljø.

 • At arbejde tæt sammen med et team af kompetente softwareudviklere, testere samt resten af forretningen, der alle brænder for at være med til at skabe en international succes

 • At arbejde med ny teknologi og agile udviklingsprocesser

 • At arbejde på et produkt som dagligt bliver brugt af hundredtusindvis af brugere

 • God frokostordning

 • Løn efter kvalifikationer

 • Pensionsordning

 • Centralt beliggende arbejdsplads

Alt i alt en kombination af stabile arbejdsforhold og ægte iværksætterånd.

Virksomheden fokuserer på læring og sætter tid af til videndelingssessioner i hvert sprint og har budget til teamets deltagelse på konferencer og udflugter til user-groups.

Virksomheden har store internationale kunder og er helt unikke med deres produkt. Her kommer man til at kunne sætte sit præg på udviklingen af produktet.


So what’s not to like

Er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte CoreSearch på tlf. 7026 0326 eller sende os dit CV på job @coresearch.dk #LI-DNI


Klik på mobilen for at blive kontaktet diskret
Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page