top of page

Senior Database Architect/Developer

Opdateret: 22. aug. 2019

For vores kunde CBB mobil søger vi en skarp Database arkitekt/udvikler. Skal dit arbejde påvirke fremtidens teleoplevelse? Kribler det i dine fingre når vi siger, at du i denne rolle er med til at forbedre og udvikle oplevelsen for 500.000 danske slutbrugere? Og er nysgerrighed en del af din DNA? Så er det måske dig vi leder efter som CBBs nye Senior Databaseudvikler.

Vil du være med til at skabe fremtidens teleoplevelse?

I en hektisk branche, hvor evnen til at eksekvere og tilpasse sig markedet er vigtigt, er det afgørende, at deres systemer er agile og fremtidssikrede. Dit nye hold hedder CBB IT DevOps, hvis fornemmeste opgave er at udvikle forretningens MVNO-platform, der dagligt påvirker en halv million danske mobilkunder.

 • At altid have slutbrugerens behov i fokus

 • Design af platformens fremtidige dataopbevarelsesarkitektur

 • Giver konstruktiv og actionable feedback i vores code review-proces

 • Sikrer monitorering, målinger og telemetri mht. dataskrivninger/-læsninger

 • Højne vores i forvejen tårnhøje kvalitet da vi aldrig går på kompromis med driftstabilitet

At CBB er på forkant med de nyeste teknologier og udvikling

I CBB IT DevOps får du mulighed for at påvirke fremtiden! Du vil få arbejdsforhold der tillader fordybelse og mulighed for at arbejde med netop det, du brænder for. De tror på kreativitet og at udfordre det eksisterende – bl.a. har de allokeret 20 % af arbejdstiden til ”innovationstid”, hvor medarbejderne selv bestemmer om de vil lave refaktoreringer, skabe nye idéer til forretningstiltag, eller noget helt tredje – kun du sætter begrænsningerne.

Deres arkitektur bevæger sig fra en stor monolit, imod en event-driven microservice-arkitektur men de har stadigvæk en fælles SQL Server i bunden. Udviklingsprocessen er lean-baseret med fokus på flow og bærer dermed præg af bl.a. lean startup, kanban, og GitHub Flow og de sørger for at have en effektiv deployment pipeline. Deres værktøjskasse indeholder bl.a. Visual Studio, ReSharper, GitHub, Favro og Slack, samt de nyeste teknologier fra Microsoft. Som en del af kvalitetsbevidstheden forventes du også at have TDD/BDD på rygraden.

Næste spændende rejse de lige er påbegyndt, er den til skyen (PaaS), så erfaringer derfra er en bonus, men ikke et krav. Din værktøjskasse kommer formentlig til at indeholde Azure SQL Database og Cosmos DB inden længe.


Disciplineret med kant

I CBB IT DevOps vil du få rammerne til at kunne udvikle og udfordre både dig selv og deres organisation, til gengæld forventer de, at du er nysgerrig, samt aktivt opsøger og anvender ny information og ideer fra flere kilder. Vi søger en selvkørende medspiller der tager ansvar for egen og teamets kode, i forbindelse med daglige code-reviews. Samtidig tør du sige din mening og tænke anderledes som en aktiv medspiller under deres ugentlige prospektiver.


Om dig kan det siges;

 • Er kvalitetsorienteret og ønsker at højne services og produkter

 • Kommer med forslag der tager højde for både nuværende og fremtidige behov

 • Beder gerne andre om feedback på kvaliteten af dit arbejde

 • Inddrager aktivt forskellige synspunkter og fakta i dit arbejde

 • Arbejder aktivt sammen med andre for at opnå mål

 • Er åben og har et godt humør

 • Er fagligt stærk indenfor softwareudvikling og -arkitektur, herunder eksempelvis DDD og Clean Code.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men en uddannelse indenfor computer science eller andet relevant felt er selvfølgelig et plus, men brændende interesse for databaseudvikling/-engineering med stor trang til at lære nyt og blive udfordret er det afgørende.

Du har formentlig ligeledes erfaring med en eller flere af følgende teknologier:

 • .NET

 • RDBMS

 • NoSQL

 • Data Warehouse

 • Cloud/PaaS

CBB har udover MVNO-platformen andre hold og teknologier, f.eks. datawarehouse, PowerBI og chatbot (machine learning) så der er store muligheder for at bevæge sig indenfor mange forskellige teknologier.


Hvem er de?

CBB har branchens højeste kundetilfredshed, hvilket de i CBB IT DevOps er stolte af! Deres afdeling rummer 20 dedikerede kollegaer, der er kendt for at gøre tingene lidt anderledes, med en uformel tone og tid til personlig udvikling (med individuel udviklingspulje), samt work-life balance.

De vil være på forkant med de nyeste teknologier og sikrer vidensdeling igennem ugentlige teammøder, sociale aktiviteter samt en Buddy-ordning som en del af vores onboarding. De har et unikt miljø og bruger de systemer og teknologier, de finder bedst for deres kunder, med frie rammer til udførelse af deres arbejde. Endvidere giver CBB´s placering i Telenor mulighed for talentprogrammer og konkurrencer på globalt (Group) niveau, hvorfor en af deres kollegaer sidste år har beskæftiget sig med et innovationsprojekt under 14 uger i et startupmiljø i Christianshavn som en del af den årlige, globale innovations konkurrence.


Interesseret?

Hvis du har lyst til at høre mere, er du velkommen til at kontakte Coresearch på 7026 0326 eller sende os dit CV på job @coresearch.dk

CBB Mobil er en af de førende online virksomheder indenfor telebranchen. Vi er drevet af vores passion om at levere gode kundeoplevelser og mobiltelefoni til Små Priser på et netværk i verdensklasse. Vores produkter er simple og transparente – ingen skjulte gebyrer eller ubehagelige overraskelser. Hos CBB er vi over 150 ambitiøse medarbejdere. Vi tilbyder en arbejdsplads med mulighed for or en inspirerende karriere med højt til loftet og plads til forskelligheder. #LI-DNI

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page