Senior Java Backend Developer

Opdateret: mar. 29

Are you the one?One.com skal igen vækste med en kompetent og passioneret developer, der bare elsker at kode. Teamet bygger de produkter der er ”the backbone” i virksomheden. Det er avancerede systemer og produkter - CRM, Website, 3rd party product integration og masser af inhouse egenudviklede produkter, som skal udvikles fra scratch, videreudvikles, have en makeover eller optimeres.


Backend teamet i dag er et super velfungerende team på 16, så der vil være masser af sparring i dagligdagen. Hele afdelingen som man bliver en del af er på 32 mand.


One.com er en global, innovativ leverandør af webhoteller etableret i 2002 i Danmark og er i dag en af de førende virksomheder i Europa i formidling af domæner og salg af webhoteller. En virksomhed der summer af energi og hvor stemningen og aktiviteten er høj. De har en konstant vækst og har i dag mere end 1.700.000 kunder i 149 lande.


En sund, økonomisk stærk virksomhed med en klar M&A strategi og med en stæk opbakning fra Cinven (a EUR40bn British Private Equity company) er de så klar til at erobre Europa. one.com er hovedbrandet og en stor del af paraplyen group.one.


Du vil få en arbejdsdag i smukke og centrale omgivelser, da headquarter ligger på Kalvebod Brygge med udsigt over havnefronten – du får ca. 300 kollegaer fordelt i flere lande. På det danske kontor sidder ca. 180 folk fra mange forskellige lande – sproget i virksomheden er derfor naturligt engelsk. Der er en meget fleksibel tilgang til arbejdsgangene, specielt efter år 2020, som krævede at virksomheden tænkte kreativt, for at kunne opretholde motivation og arbejdsglæde.


Teamet har en høj grad af selvstændighed i organisationen, og har fokus på kvalitetsløsninger, herunder vedligeholdelsesvenlige og effektive løsninger. Der prioriteres kort vej fra udviklingsfasens start til et produkt er online og i drift, og den enkelte udvikler har mulighed for at deltage i alle faser af udviklingsprocessen. Udviklingen er agil og KANBAN er deres foretrukne metode i udviklings teamet.


One.com har et af de største Open source-miljøer i Skandinavien og de benytter et hav af teknologier. I denne rolle er det vigtigste, at du er en passioneret og dygtig Java udvikler med erfaring i Restful interfaces og er open-minded for både nye og gamle tools, så som Hibernate, Wildfly, PostgreSQL, Gradle, Linux, React, NewRelic……


One.com tilbyder:

  • Et varieret og udfordrende job, hvor du får mulighed for at påvirke udviklingen i en af

  • Europas førende hosting-firmaer

  • Attraktiv og dynamisk lønpakke, sundhedssikring, tilbud om sundhedstjek og et udvalg af fleksible goder

  • Pension

  • Fleksibel arbejdstid

  • En god frokostordning med et stort udvalg, samt gratis frugt og sodavand

De har et professionelt og uformelt arbejdsmiljø med en afslappet kultur og kompetente kollegaer fra mange forskellige nationer, og du kommer til at arbejde 5 minutter fra Københavns hovedbanegård - deres kontor har panoramaudsigt over havnefronten på Kalvebod Brygge!


Hos One.com prioriterer de at have det sjovt! Udover månedlige fredagsbarer, afholdes temadage og to årlige firmafester. Morgenmaden og frokosten er udsøgt og prisbelønnet og der er gratis sodavand, frugt og kaffe hele dagen. Du kan også købe mad med hjem...


Er du nysgerrig på at høre nærmere om rollen, er du meget velkommen til at give os et ring på 70260326 eller sende os en mail på job@coresearch.dkDownload stillingen som PDF

one.com - Senior Java Backend Developer
Download • 224KB
CoreSearch Vision A/S

Hovedgaden 43

2970 Hørsholm

Danmark

 

Tlf +45 7026 0326

 

CVR. 28901151

Mail. job@coresearch.dk

Coresearch Vision A/S er en Dansk Headhunter virksomhed med speciale i IT. Vi har eksisteret i mere end 20 år, og hjælper et bredt udvalg af nogle af de bedste danske start-ups til de helt store It selskaber.  

Book et intro call

Overvejer du at skifte Headhunter, eller vil du gerne høre mere omkring mulighederne for at CoreSearch A/S finder dine næste IT specialister, så har du mulighed for at booke et 15 minutters intro video call med en af vores erfarende Headhuntere her. Det er gratis og helt uforpligtende.

Klik her for at booke Video møde

  • LinkedIn
  • Twitter
  • Facebook
searchdanmark_logo_358x120.png

©1997 - 2021 by Coresearch Vision A/S - Medlem af Search Danmarks Brancheforening    Designet af 365Agency.io