Senior Java Backend Developer

Are you the one?
One.com skal igen vækste med en kompetent og passioneret developer, der bare elsker at kode. Teamet bygger de produkter der er ”the backbone” i virksomheden. Det er avancerede systemer og produkter - CRM, Website, 3rd party product integration og masser af inhouse egenudviklede produkter, som skal udvikles fra scratch, videreudvikles, have en makeover eller optimeres.


Backend teamet i dag er et super velfungerende team på 16, så der vil være masser af sparring i dagligdagen. Hele afdelingen som man bliver en del af er på 32 mand.


One.com er en global, innovativ leverandør af webhoteller etableret i 2002 i Danmark og er i dag en af de førende virksomheder i Europa i formidling af domæner og salg af webhoteller. En virksomhed der summer af energi og hvor stemningen og aktiviteten er høj. De har en konstant vækst og har i dag mere end 1.700.000 kunder i 149 lande.


En sund, økonomisk stærk virksomhed med en klar M&A strategi og med en stæk opbakning fra Cinven (a EUR40bn British Private Equity company) er de så klar til at erobre Europa. one.com er hovedbrandet og en stor del af paraplyen group.one.


Du vil få en arbejdsdag i smukke og centrale omgivelser, da headquarter ligger på Kalvebod Brygge med udsigt over havnefronten – du får ca. 300 kollegaer fordelt i flere la