Senior NAV Forretningskonsulent

Til intern rolle i et internationalt set-upFor Bunker Holding Group søger vi en Dynamics NAV Konsulent. Som NAV konsulent kan dette

være din unikke mulighed for at spille en central rolle for virksomhedens nye ERP-rejse, samt blive en væsentlig del af implementeringen af den nye NAV platform.


Bunker Holding Group er i gang med en kæmpe reetablering af deres globale NAV løsning fra

2009 til 2018. Der er stort samspil mellem deres nye CRM-implementering og den nye NAV – man arbejder derfor tæt sammen med CRM teamet.


Bunker har deres egne kompetente NAV og CRM-specialister og har selv projektet – men får hjælp af dygtige kompetencer udefra også, som i dagligdagen indgår i projekterne.


Med reference til virksomhedens Application & ERP Manager, vil du komme til at arbejde i et team med yderligere 5 NAV konsulenter og 2 CRM-konsulenter. Udover det interne team, vil du også skulle samarbejde med eksterne NAV konsulenter.


Du vil hos Bunker få en central rolle for virksomhedens nye ERP og have et stort ansvar i den

rejse, som netop er ved at begynde. Du bliver en del af ca. 30 passionerede og kompetente kollegaer i IT – hvor vidensdeling og samarbejde er en naturlig del af hverdagen.


Bunker Holding er moderselskabet i en gruppe af virksomheder, der har specialiseret sig i køb, salg og levering af brændstof og smøreolie til skibe samt risikostyring og tilknyttede tjenester. Bunker Holding, der er founded i 1981, har 650 ansatte og er repræsenteret af 43 egne virksomheder verden over – i øjeblikket i 27 lande og med flere på vej.

De lokale virksomheder og hovedkontoret arbejder tæt sammen, hvor de lokale virksomheder

bidrager med lokal viden og hovedkontoret leverer kapital, systemer og knowhow.


Din rolle:

 • Aktiv deltagelse i NAV 2018 implementeringsprojekt

 • Support og træning af brugere

 • Delt ansvar for VSTS-team og agile processer

 • 2nd line support

Vi tænker at du har:

 • 5+ års erfaring med NAV

 • Stærk forståelse for NAV 2009 til 2018 samt stort kendskab til NAV moduler og add-ons

 • Kendskab til Microsoft SQL server

 • Stærke kommunikations- og problemløsningsevner

 • Evnen til at skabe højkvalitets funktionel dokumentering

Om Dig:


Den ideelle kandidat er struktureret, har gode organiseringsevner, har kvalitetssans, er selvkørende og har et stort ønske om succes. Som person er du grundig og har øje for detaljerne. Du trives med både at arbejde i teamet og selvstændigt. Du har god situationsfornemmelse og kan træffe den rigtige beslutning på det rigtige tidspunkt.


Da virksomheden arbejder globalt, kan der forekomme rejseaktivitet.


Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte Coresearch på 7026 0326 eller

Sende os dit CV på job @coresearch.dkCoreSearch Vision A/S

Hovedgaden 43

2970 Hørsholm

Danmark

 

Tlf +45 7026 0326

 

CVR. 28901151

Mail. job@coresearch.dk

Coresearch Vision A/S er en Dansk Headhunter virksomhed med speciale i IT. Vi har eksisteret i mere end 20 år, og hjælper et bredt udvalg af nogle af de bedste danske start-ups til de helt store It selskaber.  

Book et intro call

Overvejer du at skifte Headhunter, eller vil du gerne høre mere omkring mulighederne for at CoreSearch A/S finder dine næste IT specialister, så har du mulighed for at booke et 15 minutters intro video call med en af vores erfarende Headhuntere her. Det er gratis og helt uforpligtende.

Klik her for at booke Video møde

 • LinkedIn
 • Twitter
 • Facebook
searchdanmark_logo_358x120.png

©1997 - 2021 by Coresearch Vision A/S - Medlem af Search Danmarks Brancheforening    Designet af 365Agency.io