top of page

Senior Projektleder – software!


Som Projektleder hos Nine kommer du til at arbejde på forretningskritiske projekter hos kunderne. Du vil indgå i tværfaglige teams, hvor der vil være rig mulighed for at udvikle dine kompetencer gennem opgaverne og ligeledes gennem interne faglige arrangementer og konferencer i ind- og udland.

I rollen som Projektleder vil du selvsagt spille en central rolle i IT-projektleverance. Du nyder at være en del af hele processen, lige fra analyse, design, udvikling, til test, drift og implementering. Du holder fokus på kundens behov og er derfor i kontakt med kunden flere gange i løbet af dagen – ofte sidder vedkommende lige ved siden af dig!

Rollen….


som Projektleder dækker styring af komplekse IT-projekter, lige fra analyse, design og udvikling, til test, drift og implementering. Du kommer til at facilitere og kommunikere med interessenter på mange forskellige niveauer, og kommer derfor til at agere i projekter af høj kompleksitet.

Du vil komme til at udvikle og implementere strategiske løsninger af bedste kvalitet, som skal sikre gode kundeoplevelser gennem din ledelse, sparring og rådgivning.

  • Formår at opnå indsigt og overblik over samtlige af projektets delelementer

  • Har erfaring med interessenthåndtering i form af levering af konkrete projekter til eksterne kunder

  • Har erfaring med Agile metodologier

  • Evner at bygge broer mellem IT og forretning ved udarbejdelse af konkrete projektplaner, samt formår at kommunikere disse klart og tydeligt


Det vil være en fordel, hvis du også….

  • Har haft tidligere erfaring med personaleledelse

  • Har relevante certificeringer som f.eks. Certified Scrum Master, Product Owner eller andet aktuelt

  • Har PRINCE2 Foundation/Practitioner, IPMA el. PMI, SAFe osv., med i bagagen


NiNE……

er et IT-konsulenthus der leverer specialudviklede it-løsninger der kombinerer dyb forretningsforståelse med teknologisk indsigt. Det er missionen at skabe digitale løsninger, som de kan være stolte af. Løsninger af høj kvalitet med lang levetid, der styrker den offentlige forvaltning og kundernes konkurrenceevne. De har brug for endnu flere dygtige konsulenter, der tør stå forrest og udfordre status quo.

Hos NiNE arbejder man med løsninger centralt i den offentlige it-infrastruktur, f.eks. virksomhedsregisteret (CVR), personregisteret (CPR), og Skat – og for virksomheder i finanssektoren, med stor berøringsflade i befolkningen. Dit arbejde og dine ideer vil derfor få indflydelse på mange menneskers hverdag.Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte CoreSearch på tlf. 70 26 03 26 eller sende os dit CV på job@coresearch.dk


Commenti


bottom of page