Senior Projektleder – software!


Som Projektleder hos Nine kommer du til at arbejde på forretningskritiske projekter hos kunderne. Du vil indgå i tværfaglige teams, hvor der vil være rig mulighed for at udvikle dine kompetencer gennem opgaverne og ligeledes gennem interne faglige arrangementer og konferencer i ind- og udland.

I rollen som Projektleder vil du selvsagt spille en central rolle i IT-projektleverance. Du nyder at være en del af hele processen, lige fra analyse, design, udvikling, til test, drift og implementering. Du holder fokus på kundens behov og er derfor i kontakt med kunden flere gange i løbet af dagen – ofte sidder vedkommende lige ved siden af dig!

Rollen….


som Projektleder dækker styring af komplekse IT-projekter, lige fra analyse, design og udvikling, til test, drift og implementering. Du kommer til at facilitere og kommunikere med interessenter på mange forskellige niveauer, og kommer derfor til at agere i projekter af høj kompleksitet.

Du vil komme til at udvikle og implementere strategiske løsninger af bedste kvalitet, som skal sikre gode kundeoplevelser gennem din ledelse, sparring og rådgivning.

  • Formår at opnå indsigt og overblik over samtlige af projektets delelementer

  • Har erfaring med interessenthåndtering i form af levering af konkrete projekter til eksterne kunder

  • Har erfaring med Agile metodologier

  • Evner at bygge broer mellem IT og forretning ved udarbejdelse af konkrete projektplaner, samt formår at kommunikere disse klart og tydeligt


Det vil være en fordel, hvis du også….