Vil du være med til at skrive Danmarkshistorie?

Vi søger lige nu efter passionerede Senior Java/AWS-specialister til start-up indenfor den finansielle verdenVores klient er en helt ny type virksomhed indenfor den finansielle sektor, som skal i gang med at sætte det helt rigtige udviklingsteam. Da der er tale om noget helt nyt og banebrydende, ønsker virksomheden at søge som anonym, da de endnu ikke er gået live, men når de gør det i 2019, vil de skrive Danmarkshistorie, og du kan være med, hvis du matcher nedenstående.


Som beskrevet ovenfor er projektet hemmeligt, da det vil vende op og ned på den etablerede industri, hvorfor der kræves underskrift på en NDA for at høre yderligere.


Virksomheden ligger i Microsofts tidligere lokaler i Vedbæk i Nordsjællands naturskønne omgivelser, med masser af parkeringspladser. Bor du i København, kan du nyde turen op ad Strandvejen hver morgen, uden at skulle spilde tid på at holde i kø på motorvejen.


Du skal være drevet af at være med på noget helt nyt, stimuleres af at være omgivet af eliten indenfor denne industri, samt at arbejde med de nyeste teknologier, hvor du skal tænke kreativt, prøve ting af og få skabt et univers/produkt i samarbejde med dit nye team med følgende værktøjer:


Teknik:

AWS + ServerlessAWS API GatewayAWS LambdaAWS Cloud formationAWS RDS, ECS, DynamoDB, mm.


Vores klient har følgende forventninger til dig:

  • Gode evner indenfor arkitektur (både kode + system arkitektur)

  • Fornuftige kommunikative evner – der er mange forretningsejere / specialister 

  • Stærk udvikler-baggrund (backend - gerne java)

  • Stærk interesse i den "rette løsning" der vægter lige så højt som teknisk "korrekthed" - Ingen teknologiekstremister

  • Potentiale til at blive udviklingschef eller anden interessant stilling inden for 2-3 år

  • Ikke bange for at få snavsede hænder og være hands-on med systemer, konfiguration og andre opgaver - det er trods alt en start-up ;-)


Hvis du kan se dig selv i ovenstående, så venter der dig muligvis et af de mest interessante jobs i den finansielle sektorer I 2019.


Virksomheden tilbyder god løn i henhold til kvalifikationer, pension, kantineordning og super kvalificerede kollegaer.CoreSearch Vision A/S

Hovedgaden 43

2970 Hørsholm

Danmark

 

Tlf +45 7026 0326

 

CVR. 28901151

Mail. job@coresearch.dk

Coresearch Vision A/S er en Dansk Headhunter virksomhed med speciale i IT. Vi har eksisteret i mere end 20 år, og hjælper et bredt udvalg af nogle af de bedste danske start-ups til de helt store It selskaber.  

Book et intro call

Overvejer du at skifte Headhunter, eller vil du gerne høre mere omkring mulighederne for at CoreSearch A/S finder dine næste IT specialister, så har du mulighed for at booke et 15 minutters intro video call med en af vores erfarende Headhuntere her. Det er gratis og helt uforpligtende.

Klik her for at booke Video møde

  • LinkedIn
  • Twitter
  • Facebook
searchdanmark_logo_358x120.png

©1997 - 2021 by Coresearch Vision A/S - Medlem af Search Danmarks Brancheforening    Designet af 365Agency.io