top of page

Vil du være med til at skrive Danmarkshistorie?

Vi søger lige nu efter passionerede Senior Java/AWS-specialister til start-up indenfor den finansielle verdenVores klient er en helt ny type virksomhed indenfor den finansielle sektor, som skal i gang med at sætte det helt rigtige udviklingsteam. Da der er tale om noget helt nyt og banebrydende, ønsker virksomheden at søge som anonym, da de endnu ikke er gået live, men når de gør det i 2019, vil de skrive Danmarkshistorie, og du kan være med, hvis du matcher nedenstående.


Som beskrevet ovenfor er projektet hemmeligt, da det vil vende op og ned på den etablerede industri, hvorfor der kræves underskrift på en NDA for at høre yderligere.


Virksomheden ligger i Microsofts tidligere lokaler i Vedbæk i Nordsjællands naturskønne omgivelser, med masser af parkeringspladser. Bor du i København, kan du nyde turen op ad Strandvejen hver morgen, uden at skulle spilde tid på at holde i kø på motorvejen.


Du skal være drevet af at være med på noget helt nyt, stimuleres af at være omgivet af eliten indenfor denne industri, samt at arbejde med de nyeste teknologier, hvor du skal tænke kreativt, prøve ting af og få skabt et univers/produkt i samarbejde med dit nye team med følgende værktøjer:


Teknik:

AWS + ServerlessAWS API GatewayAWS LambdaAWS Cloud formationAWS RDS, ECS, DynamoDB, mm.


Vores klient har følgende forventninger til dig:

  • Gode evner indenfor arkitektur (både kode + system arkitektur)

  • Fornuftige kommunikative evner – der er mange forretningsejere / specialister 

  • Stærk udvikler-baggrund (backend - gerne java)

  • Stærk interesse i den "rette løsning" der vægter lige så højt som teknisk "korrekthed" - Ingen teknologiekstremister

  • Potentiale til at blive udviklingschef eller anden interessant stilling inden for 2-3 år

  • Ikke bange for at få snavsede hænder og være hands-on med systemer, konfiguration og andre opgaver - det er trods alt en start-up ;-)


Hvis du kan se dig selv i ovenstående, så venter der dig muligvis et af de mest interessante jobs i den finansielle sektorer I 2019.


Virksomheden tilbyder god løn i henhold til kvalifikationer, pension, kantineordning og super kvalificerede kollegaer.Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page