top of page

Dansk Headhunter

med speciale i IT

Watch the pitch Button (2).png

"Vi finder de kandidater,

der ikke leder efter nyt job"

Templafy

”CoreSearch er både skarpe og behagelige at samarbejde med. Vores opgaver bliver løst præcist, hurtigt og professionelt fordi CoreSearch forstår, hvilke profiler vi søger efter – både i forhold til kompetencer og personlighedstyper.

Den bedste anbefaling herfra.”

Henrik Printzlau, CTO, Partner Templafy

Vivino

“Coresearch fik med succes besat tre Lead Engineer stillinger for os. Vi havde meget høje krav til kandidaterne, og var både tilfredse med de folk vi fik til samtale, samt at Coresearch sorterede dem fra, som de ikke mente var tiden værd. I sidste ende fik vi tre skarpe kandidater, som også passede godt ind på vores hold.

Coresearch er hurtige til at følge op, og man har fornemmelsen af at de er “på bolden” hele tiden. Vi ville ikke selv have kunnet finde de kandidater, som vi endte med.”

–Theis Søndergaard – COO & Co-founder

Københavns Lufthavne A/S

“Coresearch er en særdeles effektiv og kompetent samarbejdspartner. På kort tid blev der præsenteret en række spændende profiler og vores stillinger blev hurtigt besat ud fra de ønskede kriterier. Coresearch har fingeren på pulsen og dermed god forretningsindsigt, hvilket er et must for at finde det rette match.

Jeg giver Coresearch mine bedste anbefalinger.”

– Lars Jønstrup – Head of Corporate Finance CPH

bottom of page