top of page

D365FO Wholesale Solution Architect

30 års erfaring med at forene mennesker, teknologi og forretning


Cepheo Logo
Cepheo

Cepheo en af ​​de største Microsoft Dynamics 365 partnere i Norden, ruster sig til kundernes fremtid med løsninger baseret på Microsoft Dynamics 365, Microsoft Power Platform, CE og Microsoft Azure. Og der skal vækstes! 

Så er du en passioneret Solution Architect med erfaring inden for Dynamics 365 og Power Platformen og kunne du tænke dig at blive en del af spektakulære og innovative projekter? Så tilbyder vi dig muligheden for et unikt job og chancen for at bidrage til den forsatte succes hos Cepheo.


Du vil blive en del af en organisation, hvor alle arbejder på tværs af Microsoft-platformen og elsker at lære af hinanden og tage et fælles ansvar. Alle tror på, at dette giver den allerbedste forudsætning for kontinuerlig faglig udvikling. Cepheo har dedikeret tid og ressourcer til din udvikling og til videndeling.


Cepheo hjælper deres kunder med at tilpasse sig en foranderlig verden og opnå succes. Med lokationer i hele Norden og årtiers erfaring inden for implementering og udvikling af branchespecifikke løsninger baseret på Microsoft-platformen. I samarbejde med deres kunder, ved brug af teknologi og data, dannes grundlaget for at træffe informerede beslutninger, optimere den daglige drift og fremhæve det bedste i deres medarbejdere.


Din rolle og profil…


I rollen som Solution Architect vil du stå i spidsen for en række interessante projekter inden for retail og distributørbranchen. Dit fokus vil være at levere innovative løsninger, der bidrager til at sikre kundens digitale udvikling fremadrettet. Du vil typisk være involveret fra analysefasen til og med implementering, og det forventes, at du kan identificere de mest hensigtsmæssige systemer, frameworks og arkitekturer baseret på kundernes behov. Selvfølgelig vil du også sikre, at både arkitekturen og implementeringen opretholder høj kvalitet og sikrer et effektivt samspil mellem systemets komponenter.


Du går ikke på kompromis med kvaliteten, og selvfølgelig er du en god formidler på dansk og gerne engelsk.


Vi tænker at du…


Har en kundeorienteret tilgang og er naturligt serviceminded, og at du har branchekendskab inden for B2B, retail og/eller distribution og kan bidrage med industri specifik viden. Desuden har du evnen til at arbejde både selvstændigt og som en integreret del af et team. Du besidder et solidt drive og finder motivation i at lære og blive udfordret. Hertil har du:


  • En solid Solution Architect erfaring

  • Et stort kendskab til hele Microsoft Dynamic 365 universet 

  • Specialistviden inden for Wholesale modulet

  • Fokus på procesorienterede leverancer og er metodestærk

  • Succesfuldt drevet projekter sikkert i mål 

  • Sandsynligvis deltaget på pre-sales møder

  • Erfaring med at opbygge et tillidsfuldt forhold til kunder og agere trustet advisor  


Du bestemmer selv, hvor du vil arbejde fra, alt efter hvad der fungerer bedst for dig. Det kan enten være fra ét af vores kontorer, hjemmefra eller ude hos kunden. Der er kontorer i København, Aarhus, Aalborg, Thisted og Kolding.


Hvem er Cepheo…


Du kender måske ikke navnet endnu, men faktisk har de mere end 30 års erfaring!

Deres 400 medarbejdere er specialister i digitalisering af forretningsprocesser, og så er de én af de største leverandører af Microsoft Dynamics 365-baserede løsninger i Norden. I Cepheo gør man alt for at yde sit bedste hos kunderne, spiller hinanden gode og hjælper hvor man kan.


Der en stærk kultur med et uformelt og transparent miljø, hvor der lægges stor vægt på et godt arbejdsklima med høj medarbejdertilfredshed. Du kommer tæt på din leder og dit team og vil altid kunne række ud til det store community du bliver en del af.


Med deres industrierfaring, forretningsforståelse, tætte Microsoft-partnerskab og tilstedeværelse på tværs af Norden, styrker de kunderne gennem digitalisering til at agere hurtigt og konkurrencedygtigt i en verden i konstant forandring.


De kalder det Digital Empowerment!


ER du nysgerrig så ring eller skriv til os CoreSearch at +45 7026 0326 Job@coresearch.dkSøg Job knap

Comments


bottom of page