Data Engineer

Opdateret: jan. 8

Vil du være med til at skabe fremtidens dataplatform?Vil du have dine skarpe ideer med, når PFA bygger fremtidens dataplatform? Kan du se for dig, hvordan PFA’s data i fremtiden er langt mere tilstedeværende og vækkes operationelt til live? Som Data Engineer kommer du til at arbejde med kommercielt tænkende og særdeles kompetente dataspecialister på tværs af forretning, udvikling og data science.


Hos PFA bliver du en del af en yderst veletableret virksomhed med outstanding kultur, som virkelig kræser om sine medarbejdere på alle områder!


Din rolle… Du skal være med til at gøre PFA endnu mere datadrevet. Du bliver en del af teamet Commercial Data i forretningsområdet Product & Digital Offerings, som udvikler PFA’s kommercielle dataløsninger med tæt kobling til AI og advanced analytics. Commercial Data er hovedleverandør af dataløsninger til en omfattende del af PFA’s forretning – herunder BtB, BtC, Kunder & Pensionsservices, Koncernjura, Compliance, HR og Procurement. Sammen med teamet skal du gøre PFA endnu mere datadrevet ud mod kunderne og levere moderne dataløsninger – dels som mindre udvidelser og udvalgte forbedringer på etablerede platforme og dels på den netop etablerede dataplatform i Azure cloud.

”Her er en unik mulighed for dig, der tænder på at vække data til live hos kolleger og direkte hos kunderne. Du kan se frem til en hverdag omgivet af udfordringer, eksperter og læring om forretningsbehov, AI, transformation til cloud, nyskabelse og konsolidering. Du skal dykke ned i komplekse dataløsninger med masser af legacy, og sammen med os skal du forløse det kæmpestore potentiale, der er i PFA’s data”