top of page

Dedikeret og passioneret Frontend Developer

Frontend udvikling på hidtil ukendte og nye niveauer
Uni-tel A/S blev stiftet i 2007 og er blandt Danmarks førende SIP- og mobiloperatører. De henvender sig udelukkende til erhvervskunder og samarbejder med et stort netværk af certificerede forhandlere. Uni-tel bidrager til udvikling af forhandlernes og slutkundernes forretning gennem en kompetent, dedikeret og effektiv indsats og et fremragende telefonisystem.


I Uni-tel oplever man stor vækst, men målet er ikke at blive branchens største - de ønsker til gengæld at være branchens bedste.


Man kan skrive mangt og meget om Uni-Tels unikke resultater og succeser, men det er i kulturen og hos kollegaerne, man finder noget helt særligt og sjældent set. Du kommer til arbejde sammen med professionelle, absurd dygtige og engagerede folk, der brænder for det, de kan og gør. En unik mulighed for at blive en del af en kultur med masser af humor, gode venskaber og et stærkt sammenhold!


”Selvom der arbejdes hårdt og skabes resultater, er der rig plads til både grin og gode samtaler – vi har et fagligt højt miljø med risiko for at blive hængende

CEO, Iben Sønderskov


Opgaven…


Du vil blive en del af et udviklingsteam på 9 co-workers, som alle arbejder dedikeret, professionelt og med stor faglig stolthed. Teamet er delt op i tre mindre teams – et PHP team, et .NET team og et Frontend team

I Frontend teamet sidder der en super dedikeret og dygtig udvikler, der savner en god kollega at sparre og teame op med.

Sammen skal teamet nu udvikle og vedligeholde Uni-tel’s telefoniprodukter, billing platform og deres administrative systemer.

Afdelingen kører agilt og er en selvledende enhed med reference til CTO, Thomas Fabricius Bjerre, der selv har været udvikler i mere end 20 år og dermed er en fortrinlig og rost faglig sparringspartner.

CoreSearch A/S job@coresearch.dk www.coresearch.dk Tel.+45 7026 0326 CVR Nr. 28901151


Rollen…


Du vil få en spændende rolle, hvor du sammen med dine kolleger definerer arkitekturen og tilhørende tech stak. Som teamplayer med et naturligt drive vil du deltage som Frontend Developer af webapplikationsprojekterne.

Du vil få stor indflydelse på valg af ramme/værktøj generelt. Ligesom du vil deltage i arkitekturdiskussioner – især på frontend-delen – og hjælpe kolleger med at forstå og implementere nye løsninger.


Dine kvalifikationer…


• Erfaren og dygtig Frontend udvikler

• Erfaring med VUE.js., JavaScript/TypeScript og kendskab til React Native og Angular • Flair for UI/UX ville være fantastisk (men der er ekstern UX/UI-understøttelse) • Kendskab til .NET eller PHP, Azure vil være et plus

• Passion for programmering og meget gerne god forståelse og interesse for ”user journey”

• Begejstret for agil softwareudvikling og cloud computing

• Passioneret omkring dit arbejde, gerne med en følelse af faglig stolthed og ejerskab • Fremragende samarbejdsevner og stærke kommunikationsevner • Elsker at spille sammen med dit team


Uni-tel tilbyder…


Uni-tel har lokaler i Allerød nord for København – lokaler, der udover de almindelige arbejds stationer byder på eget fitness lokale (af høj kvalitet), loungeområde til uformelle møder, hygge og fredagsbar. Der er en gårdhave, som huser sommerens grillarrangementer samt gode parkeringsforhold.


Hos Uni-tel vil du få fleksible arbejdstider, mulighed for hjemmearbejde, god pensionsordning og lækker frokostordning tilberedt af egen fransk kok. Sidst men ikke mindst vil du få 26 dygtige, engagerede kolleger, der alle deltager aktivt på Uni-tel’s playday, som afholdes hver anden fredag.

Og var der nogen, der nævnte gratis Pepsi Max ad libitum? ☺


Er du interesseret i at høre mere om stillingen, så ring til Coresearch på tlf. 7026 0326. Du er også meget velkommen til at sende dit CV på job@coresearch.dk.コメント


bottom of page