top of page

Dedikeret og passioneret PHP developer

Opdateret: 3. jan. 2022

PHP på hidtil ukendte og nye niveauerUni-tel A/S blev stiftet i 2007 og er blandt Danmarks førende SIP- og mobiloperatører. De henvender sig udelukkende til erhvervskunder og samarbejder med et stort netværk af certificerede forhandlere. Uni-tel bidrager til udvikling af forhandlernes og slutkundernes forretning gennem en kompetent, dedikeret og effektiv indsats og et fremragende telefonisystem.


I Uni-tel oplever man stor vækst, men målet er ikke at blive branchen største - de ønsker til gengæld at være branchens bedste.


Man kan skrive mangt og meget om Uni-Tels unikke resultater og succeser, men det er i kulturen og hos kollegaerne man finder noget helt særligt og sjælden set. Du kommer til arbejde sammen med professionelle, absurd dygtige og engagerede folk, der brænder for det de kan og gør. En unik mulighed for at blive en del af en kultur med masser af humor, gode venskaber og et stærkt sammenhold.

”Selvom der arbejdes hårdt og skabes resultater, er der rig plads til både grin og gode samtaler – vi har et fagligt højt miljø med risiko for at blive hængende” griner uni-tel’s CEO, Iben Sønderskov.


Din rolle…….

Du vil blive en del af et udviklingsteam på 7 co-workers som alle arbejder dedikeret, professionelt og med stor faglig stolthed. Teamet er delt op i to mindre teams, ét der koder PHP og é team der koder.NET. Afdeling kører SCRUM og er en selvledende enhed der ledes af Thomas Fabricius-Bjerre, der selv har været udvikler i mere end 20 år og dermed er en fortrinlig og rost faglig sparringspartner.

Du vil blive tilknyttet to særdeles erfarne PHP kolleger i den første tid, ligesom at sidemandsoplæring også er en del af introen.

Sammen skal teamet udvikle og vedligeholde uni-tel’s telefoniprodukter, billing platform og deres administrative systemer. Man står over for at skulle flytte et gammelt PHP system over i en mere moderne arkitektur med Microservices/cqrs som bærende principper. Dertil kører man Git.


Din profil…..


 • Minimum 5 års udviklingserfaring og solidt PHP kendskab

 • Erfaring med et af de store frameworks, f.eks. Symphony eller Laravel

 • Microservice- og CQRS-erfaring vil være en fordel

 • Det vil også være en fordel, hvis du har erfaring med Docker og Kubernetes

 • Solid erfaring med unit-test og integrationstest

 • Erfaring med udvikling af enterprise-systemer

 • Du er nysgerrig og passioneret

 • Tager ansvar for egen læring og er up to speed

 • Du er videbegærlig og trives med at arbejde selvstændigt med dine opgaver

 • Du har ild i øjnene og nyder at diskuterer løsninger, hjælpe og udfordre teamet

 • Du har et etisk og moralsk menneskesyn


Dine opgaver…..


Som PHP udvikler kommer du til at løse større nyudviklingsprojekter, men det forventes også at man tager del i vedligeholdelsesopgaverne

 • Udvikling og vedligeholdelse af telefoniprodukterne samt billing platformen

 • Vedligeholdelse af interne administrative systemer

 • Være med til at flytte et gammelt PHP system over i en mere moderne arkitektur

 • Bidrage til den i forvejen gode teamånd med positivitet, erfaring og viljen til at lykkes

Uni-tel – Passion for teknologi og mennesker

Uni-tel har lokaler i Allerød nord for København, lokaler der udover de almindelige arbejdes-stationer byder på eget fitness lokale (af høj kvalitet), loungeområde til uformelle møder, hygge og fredagsbar. Der er en gårdhave der huser sommerens grillarrangementer samt gode parkeringsforhold. Fleksible arbejdstider, hjemmearbejde, pensionsordning, lækker frokostordning tilberedt af egen fransk kok. Sidst men ikke mindst 26 enormt dygtige, engagerede kollegaer, der alle deltager aktivt på uni-tel playday som afholdes hver anden fredag.

Vil du vide lidt mere så kontakt CoreSearch på +45 7026 0326 eller en mail til job@coresearch.dkComments


bottom of page