top of page

DevOps Engineer – Specialist


Som DevOps Engineer hos Nine vil du arbejde med kundernes driftplatform og cloudløsninger. Din rolle bliver at rådgive om, implementere og vedligeholde værktøjer, der sikrer continuous integration, continuous delivery og en release pipeline, som understøtter applikationsudvikling og -vedligehold - med andre ord du faciliterer samarbejdet mellem projekterne og driftsorganisationen.

Som ansat i Nine kommer du til at arbejde på forretningskritiske projekter som udførende konsulent hos vores kunder og trives med at rollerne til tider overlapper. Du sætter en ære i at levere software af den højeste kvalitet. Du vil udvikle dig fagligt gennem opgaverne og gennem interne faglige arrangementer og eksterne konferencer i ind- og udland.


Rollen….


Du rådgiver om, implementerer og vedligeholder værktøjer, der sikrer continuous integration, continuous delivery og en release pipeline, som understøtter applikationsudvikling og -vedligehold. Du faciliterer samarbejdet mellem projekterne og driftsorganisationen. Du sætter en ære i at levere software af den højeste kvalitet.

Du indgår i et tværfunktionelt team og arbejde med DevOps-opgaver, f.eks. automatisering af provisering, continuous integration, test og releases/deployment – både on-premise og i cloud-infrastruktur. Du implementerer DevOps-metoderne i tæt samarbejde med udviklingsprojekterne og kundens driftsorganisation. Du bistår med driftsopgaver og udarbejder installations- og driftsdokumentation.

Ansvarsområder….


DevOps, udvikling, drift, automatisering, infrastruktur, cloud og rådgivning om samme bliver din hverdag hos de kunder du bliver tilknyttet. Du får ansvar for sikre drift af kunders cloudløsninger og er får en vital rolle i det udviklingsprojekt(er) du er på. Provisionering af infrastruktur

 • Etablering af infrastruktur til drift af applikationer, typisk i forskellige miljøer til at understøtte en CI/CD pipeline

 • Fokus på Infrastructure as Code så provisionering af infrastruktur er kontrolleret og repeterbar

Build pipelines & deployment

 • Konfigurer og vedligehold build-pipeline og build-servere Fokus på CI/CD-metoder som understøtter udviklernes behov

 • Vedligeholde artefact-registrer til at indeholde images og charts etc.

Systemovervågning og div. analyse

 • Etablering af distribueret loging og monitorering af systemer

 • Support og overvågning af fjernsystemer i drift.

Cloudbehandling og -lagring

 • Rådgive om anvendelse af storage og godkendelser

 • Etablere backup løsninger til cloud-storage


Om dig….


Som DevOps Engineer hos Nine kan din baggrund være meget divers. Du kan komme med erfaring som softwareudvikler, infrastruktur specialist eller med anden relevant profil.

Vi ser gerne at du har en videregående uddannelse fra DTU, ITU, KU eller lignende med en appetit på operation. Du er flydende på Dansk og Engelsk, i skrift og tale og trives i at have den daglige kontakt med kunden og har det fint med at være den drivende rådgiver og samtidig at være hands-on.

Du skal have evnen til at omsætte kundebehov til handling og har helt sikkert erfaring med tre eller flere af følgende:

 • Microservices

 • AWS

 • Azure

 • Docker

 • Kafka

 • Kubernetes og OpenShift

 • Terraforms

 • Webbaserede standardplatforme (fx Atlassian-produkter)

 • Applikationsservere (fx Tomcat)

 • Databaseservere

 • CI / CD-servere (Jenkins, Travis, Azure DevOps, TFS)

 • Scripting (Bash, Powershell, Python, Ansible, Terraform)

Den ideelle kandidat er nysgerrig af natur, interesseret i at lære andre sprog og teknologier og vigtigst af alt, har en positiv og samarbejdsvillig holdning. Du skal være i stand til at strukturere dine opgaver, arbejde uafhængigt og søge alle nødvendige oplysninger for at leverer de aller bedste løsninger.

NiNE……


er et IT-konsulenthus der leverer specialudviklede it-løsninger der kombinerer dyb forretningsforståelse med teknologisk indsigt. Det er missionen at skabe digitale løsninger, som de kan være stolte af. Løsninger af høj kvalitet med lang levetid, der styrker den offentlige forvaltning og kundernes konkurrenceevne. De har brug for endnu flere dygtige konsulenter, der tør stå forrest og udfordre status quo. Hos NiNE arbejder man med løsninger centralt i den offentlige it-infrastruktur, f.eks. virksomhedsregisteret (CVR), personregisteret (CPR), og Skat – og for virksomheder i finanssektoren, med stor berøringsflade i befolkningen. Dit arbejde og dine ideer vil derfor få indflydelse på mange menneskers hverdag.

Nine tilbyder et fagligt spændende miljø, med dygtige kolleger, hvor du som medarbejder vil føle dig hjemme. De tror meget på faglig udvikling gennem interessegrupper, teknologiske oplæg, sparring med egne folk såvel som tekniske profiler udefra. De tilskynder at alle medarbejdere bidrager aktivt i Open Source projekter, samt deltager på konferencer som F.eks. QCon, JavaONE, GOTO, Gr8Conf, Devoxx, JBoss W


Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte CoreSearch på tlf. 70 26 03 26 eller sende os dit CV på job@coresearch.dk
Comentarios


bottom of page