top of page

Dynamics 365 BC Forretningskonsulent

100 % danskejet virksomhed og landets førende ERP-leverandør til styrelser og ministerier

Vi søger ambitiøse og positive konsulenter til ny afdeling hos MDC Nordic.


MDC Nordic er en af landets førende udbydere af Microsoft Dynamics 365 Business Central og NaviStat til den offentlige sektor. Nu ekspanderer de også kraftigt ind i den private sektor, og denne rejse er allerede godt i gang.


Er du en passioneret konsulent/arkitekt inden for Dynamics 365 BC eller lignende, og kunne du tænke dig at blive en del af interessante og innovative projekter? Så får du muligheden for et unikt job med chancen for at udvikle dine færdigheder, samt være med til at bygge et nyt område op hos MDC Nordic.


Du bliver en del af en innovativ, succesfuld og robust pionervirksomhed, hvor gensidig støtte og samarbejde er kerneværdier, og du vil samarbejde tæt med erfarne Dynamics-konsulenter i Danmark men også i deres søsterselskab i Pakistan.


Din rolle…


Hos MDC Nordic er du med til at tage ejerskab over måden, der leveres projekter på. Du får et tæt samarbejde med kunderne og er oftest med fra analysefasen til implementering. Du er ikke alene, men har god sparring og støtte fra dit team, som alle arbejder professionelt, dedikeret og med stor faglig stolthed.


Du vil, i tæt samarbejde med kunderne, definere de løsninger, der dækker kundernes behov. Din fornemmeste opgave er at lytte og udfordre kundens ønsker og krav, for derigennem at vælge den rigtige løsning, som vil skabe mest værdi for kunden


MDC Nordic har vækstet kontinuerligt siden de startede i 2016 – men de vokser aldrig fra det allervigtigste: At servicere kunden optimalt hver gang.


Motto: Vi finder en løsning!


Din Profil…


Du har flere års erfaring med, og talent indenfor Dynamics 365 BC. Måske har du været konsulent gennem mange år, eller siddet i forretningen og været med fra den side af bordet, eller måske er du en af de helt tunge arkitekter i branchen, der har det store overblik i Microsoft Dynamics 365 universet.


Da du får en kundevendt rolle, er det vigtigt, at du har gode kommunikationsevner til at tage dialogerne med kunderne om Business Central og afholde workshops.


Alt efter hvor dine styrker og passion er, vil du også deltage i presale, workshops, undervisning, support etc.

  • Du har erfaring med implementering af ERP-systemer – gerne NAV/BC

  • Du har et godt konsulent-gen og en god forretningsforståelse

  • Du tager ansvar og følger opgaverne til ende 

  • Du går ikke på kompromis med kvaliteten og er en god formidler

  • Du har sikkert også erfaring med at drive projekter og hermed sikre leverancer 

  • Derudover er det en fordel, hvis du er opsøgende, nysgerrig, struktureret

  • Du signalerer overskud, og er motiverende og positiv

Hvem er MDC Nordic?


MDC Nordic blev grundlagt i 2016, men har rødder der går langt tilbage som førende leverandør af ERP-løsninger til den offentlige sektor. I dag er kunderne både private og offentlige - væksten er på det private område med løsninger i Business Central samt hele Microsofts øko system.

Der er 30 kollegaer fordelt på HQ i Birkerød og deres afdeling i Pakistan.


MDC Nordic tilbyder også hosting som en del af deres løsninger, og takket være deres tætte samarbejde med Microsoft, omfattende erfaring og forretningsforståelse, bidrager de aktivt til at fremme digitaliseringen og styrke konkurrenceevnen hos danske virksomheder.


Er du nysgerrig så ring eller skriv til CoreSearch +45 7026 0326 Job@coresearch.dkComments


bottom of page