top of page

Dynamics 365 Field Service Architect

30 års erfaring med at forene mennesker, teknologi og forretning


Cepheo Logo 2024
Cepheo Logo

Cepheo gør virksomheder i stand til at tilpasse sig og opnå succes i en verden præget af konstant forandring. Med lokationer over hele Norden og årtiers erfaring i at implementere og udvikle branchespecifikke løsninger baseret på Microsoft-platformen, hjælper de deres kunder med at anvende teknologi og data til at danne grundlag for at træffe mere informerede beslutninger, optimere den daglige drift og få det bedste frem i deres medarbejdere.


Er du en erfaren og passioneret Solution Architect og har du erfaring med Dynamics 365 Field Service og evt.  Power Platformen og kunne du tænke dig at blive en del af Cepheos  spektakulære og innovative D365 CRM-projekter? Så er det her muligheden for at få et spændende job i en moderne, nytænkende konsulentvirksomhed. 


Du vil blive en del af en virksomhed, hvor der arbejdes på tværs af Microsoft-platformen, og hvor videndeling og fælles ansvar prioriteres meget højt. Erfaringen her har bevist, at det giver de allerbedste forudsætninger for trivsel og faglig udvikling. For at støtte op om denne kultur for videndeling har Cepheo dedikeret tid og ressourcer til din udvikling og til videndeling.


Dit nye Team…


Cepheos Dynamics 365 CRM & Power Platform-team beskæftiger sig med hele Dynamics 365 CRM-stakken: Sales, Service, Marketing & Field Service. Man benytter Power Platformen både som værktøjskasse til CRM-stakken, men også som stand-alone løsning og som støtte til både Finance og Business Central.


Cepheos danske CRM-team består af i alt 15 kolleger, som enten fungerer som løsningsarkitekter, forretningskonsulenter eller udviklere. Teamets medarbejdere arbejder både fra København og Aarhus, hvorfor det ikke er afgørende, hvor i landet du er lokaliseret.


Din rolle og profil…


Som Field Service Architect hos Cepheo vil du være med til at identificere, afdække og løse forretningsudfordringer hos kunderne, der spænder bredt over flere forskellige brancher. Cepheo har kunder inden for både produktion, byggeri, forsyning og energi, wholesale samt detailhandel.


Som Architect vil du stå i spidsen for en række interessante projekter og vil typisk være involveret fra analysefasen til og med implementering. Du kan identificere de mest hensigtsmæssige systemer, frameworks og arkitekturer baseret på kundernes behov. Selvfølgelig vil du også sikre, at både arkitekturen og implementeringen opretholder høj kvalitet og sikrer et effektivt samspil mellem systemets komponenter.


Du går ikke på kompromis med kvaliteten, og selvfølgelig er du en god formidler på dansk og engelsk.


Vi tænker at du…


Har en kundeorienteret tilgang og er naturligt serviceminded. Derudover har du evnen til at arbejde både selvstændigt og som en integreret del af et team. Du besidder et solidt drive og finder motivation i at lære og blive udfordret. 

Hertil har du:


  • Solid erfaring med D365 Field Service

  • Certificering i Power Platformen og D365 Field Service

  • Erfaring med Resco er en fordel

  • Erfaring med at opbygge et tillidsfuldt forhold til kunder og agere som en betroet rådgiver


En del af rollen vil også være at bidrage til videreudviklingen af teamet inden for Field Service og sikre, at viden og erfaring spredes i teamet


Cepheo


Deres 500 medarbejdere er specialister i digitalisering af forretningsprocesser. I Cepheo gør man alt for at yde sit bedste hos kunderne, spiller hinanden gode og hjælper hvor man kan.


Der en stærk kultur med et uformelt og transparent miljø, hvor der lægges stor vægt på et godt arbejdsklima med høj medarbejdertilfredshed. Du kommer tæt på din leder og dit team og vil altid kunne række ud til det store community du bliver en del af.


Med deres industrierfaring, forretningsforståelse, tætte Microsoft-partnerskab og tilstedeværelse på i Norden, styrker de kunderne gennem digitalisering til at agere hurtigt og konkurrencedygtigt i en verden i konstant forandring.


De kalder det Digital Empowerment!


Nysgerrig så ring eller skriv til os CoreSearch at +45 7026 0326 Job@coresearch.dkComments


bottom of page