top of page

Engageret Senior Software Developer

Opdateret: 2. feb. 2023

med nysgerrighed på nye teknologier
Vil du være med til at udvikle fremtidens systemer, der finansierer iværksættere og virksomheder over hele Danmark? Har du lyst til at arbejde i et innovativt væksthus, hvor du løbende kan dygtiggøre dig? Og kan du se dig selv indgå i et IT-team, hvor samarbejde og work-life balance bliver prioriteret højt? Så er du måske Vækstfondens nye developer.

Vækstfonden skal lige nu styrke sit udviklingsteam med en ny dygtig developer, som skal være med til at sikre, at Vækstfonden fortsat har effektive og moderne arbejdsplatforme for deres mere end 300 kolleger.

Vækstfonden finansierer fremtiden Vækstfonden udvælger og udvikler de virksomheder, Danmark ikke må gå glip af med et klart fokus på grønne investeringer. Hvert år finansierer Vækstfonden mere end 800 danske startups og virksomheder med den kapital, de skal bruge for at vækste og skabe arbejdspladser i Danmark.

Vækstfonden er en social arbejdsplads med en god work-life balance. Hos Vækstfonden er din trivsel med andre ord i fokus – ikke kun fagligt, men også socialt.

Dit nye team

I Hellerup bliver du en del af Applikations- og Udviklingsteamet under Digitalisering og Analyse med 28 kompetente og passionerede kolleger. Her kommer du til at arbejde tæt sammen med bl.a. data scientists, specialister, udviklere og change managers.


”Her er altid nogen at sparre med. Dine kolleger har rigtig mange gode ideer – de sætter barren højt og ved, hvor de vil hen”

Jacob Broberg, Applikations- og Udviklingschef.


Teamet arbejder med Scrum og DevOps for at skabe en agil og smidig udviklingsproces, og det har de succes med. De er i fuld gang med at bygge endnu flere platforme, så de kan skabe mere gennemsigtighed, når startups og vækstvirksomheder søger kapital, og du bliver en vigtig brik i denne proces.


Din rolle Du får en selvstændig rolle, hvor du vil være involveret i udviklingen på eksterne portaler for investorer og kunder, samt interne forretningsspecifikke applikationer. Derfor kommer du til at kode og udvikle den infrastruktur, Vækstfonden skal bruge til at sætte strøm til hele deres økosystem.


Du bliver en del af et stærkt og ambitiøst team, som arbejder med machine learning og data science, sparrer med internationale samarbejdspartnere og opdaterer dig løbende med videreuddannelse.


Der er afsat 4 timer hver anden uge til fordybelse og fri leg. Her får du ro til at sætte dig ind i nye features, teknologier og metoder alt afhængig af dine passioner.


Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har +5 års erfaring inden for softwareudvikling. Du er en kompetent udvikler, der gerne deler sin viden, og er drevet af at løse opgaver, selv når de ligger uden for de primære teknologier. Du synes, at vidensdeling, fælles mål og sparring ved tavlen er alfa og omega. Og du mener, at infrastructure-as-code er en åbenbaring, og at automatisering er vejen frem!


Derudover tænker vi, at du:

  • Har arbejdet med .NET eller .NET Core og TypeScript

  • Har bygget databaser baseret på EF Core og SQL

  • Har kendskab til Angular, React eller lignende framework

  • Har erfaring med integrationer, automatisering og kobling af dataflows

  • Hvis du har erfaring med Azure er det et plus

  • Taler og skriver dansk og engelsk


Om Vækstfonden

Vækstfonden er midt i en rivende udvikling med nye, spændende arbejdsområder og tilbyder et fagligt udfordrende og afvekslende job i en ambitiøs organisation. Du vil få alle muligheder for at være med til at præge denne udvikling og tage et stort ansvar.

Omgangstonen er uhøjtidelig, og kulturen er præget af åbenhed og respekt. Er du til planke, løb eller yoga, har Vækstfonden også forskellige hold, du kan være med på i arbejdstiden. Derudover tilbydes der fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejdsdage, når det passer ind i skemaet.


Er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte Coresearch på 7026 0326 - eller sende os dit CV på job@coresearch.dk
Comments


bottom of page