top of page

Enterprise Security Architect

Vil du være med til at bygge arkitekturen for PFA’s fremtidige IT-sikkerhed?Kan du se dig selv være med til at opbygge PFA’s IT-sikkerhedsarkitektur? Trives du med stor indflydelse, højt prioriterede opgaver og engagerede kollegaer? Som Enterprise Security Architect i PFA tager du hul på en karriere med mening i PFA’s nyetablerede Security Center.


Din rolle…


Som Enterprise Security Architect hos PFA er du med til at bygge arkitekturen for PFA’s fremtidige IT-sikkerhed. Du får en central rolle i arkitekturfunktionen i PFA’s nyetablerede Security Center, og er med til at skabe en formaliseret, procesdreven praksis for PFA’s IT-sikkerhed samt sikre udvikling af arkitektur på sikkerhedsområdet. Du kan se frem til en hverdag, hvor du beskæftiger dig med både arkitektur og ekspertiseledelse, og hvor du er med til at sætte retningen, udarbejde og udbrede IT-sikkerhedsarkitekturen og påvirke kulturen i det nye Security Center. Din centrale rolle i teamet betyder, at du får et stort netværk i PFA og samarbejder med arkitekter på tværs af PFA’s drifts- og udviklingsområder.


”Stillingen giver dig mulighed for at være med helt fra starten i et nyetableret team og afdeling, hvor du vil samarbejde tæt med PFA’s øvrige arkitektur- og udviklingsområder. Kort sagt: En stilling, hvor du får masser af muligheder og kan gøre en stor forskel i et højt prioriteret område i PFA”

Anders Blinkenberg, leder af Security Center i PFA


Dine nøgleopgaver er at:

 • udarbejde og vedligeholde målarkitektur og principper for sikkerhed

 • facilitere udarbejdelse af standarder og roadmaps for relevante sikringsforanstaltninger i samarbejde med leverandører og interne interessenter

 • deltage i løbende arbejde med sikringsforanstaltninger samt sparre med og rådgive områdeledelse

 • sikre kendskab til og accept af sikkerhedsarkitekturen hos relevante interessenter

 • holde dig fagligt ajour, deltage i diverse relevante fora, understøtte med teknisk viden og deltage i informationsaktiviteter om PFA’s sikringsforanstaltninger- og metoder.

 • deltage i relevante samarbejdsudvalg og godkendelsesprocesser


Om dig…


Du har stor indsigt i sikkerhedsteknologier, metoder og rammeværker. Du er engageret, struktureret og god til at formidle din viden og kommunikere komplekse emner enkelt og letforståeligt – både til peers, ledelse og andre interessenter.

Derudover forestiller vi os, at du:

 • har – eller er interesseret i at få – en sikkerhedscertificering som CISSP eller tilsvarende

 • har certificering i – eller erfaring med – arkitekturmetoder, rammeværk og modelleringsmetoder

 • har erfaring med struktureret arbejde med it-sikkerhed, på tværs af anvendelsesområder (onpremise, cloud etc.)

 • har indsigt i og erfaring med sikkerhedsteknologier (firewalls, IDS/IPS, WAF, endpoint beskyttelse, SIEM, log management, databeskyttelse etc).

 • har indsigt i og erfaring med metodisk sikkerhedsarbejde (sårbarhedsstyring, trusselshåndtering, disaster/recovery, sikkerhedstest etc).

 • har erfaring med – eller interesse i – cloud- og datascience-løsninger

Dit nye team…


PFA’s Security Center er nyetableret med tolv faglige specialister og PFA er nu i gang med at udbygge teamet med en Enterprise Security Architect. Alle er engagerede i opgaven og stolte over, at PFA nu har en specifik afdeling dedikeret til IT-sikkerhed.

PFA er en ambitiøs virksomhed, som med afsæt i dyb faglighed hele tiden stræber efter at gøre det bedste for kunden. De har fokus på at skabe godt samarbejde i afdelingerne og på tværs af funktionerne. Derudover har de stort fokus på det gode kollegaskab i det daglige og på at skabe gode langsigtede rammer for at levere det bedste. PFA’s arbejdskultur bygger på gensidig tillid, en uformel omgangstone og humor og fleksibilitet til at imødekomme den enkeltes behov.

Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte CoreSearch på +45 70260326 eller en mail til job@coresearch.dk

Commenti


bottom of page