top of page

Fullstack-udvikler til Command & Control-produkt – Århus

Opdateret: 22. aug. 2019

For vores kunde Systematic søger vi dygtige Fullstack udviklere til deres Defence område. Brænder du for at producere kode af høj kvalitet, som gør en forskel for soldater i kritiske situationer? Kan du løse komplekse opgaver i en stor kodebase? Og har du erfaring med at udvikle produkter?
Din kode hjælper soldater med at samarbejde 

Som fullstack-udvikler hjælper du Systematic’s mange brugere med at udføre deres arbejde endnu bedre, så de kan redde liv. Med andre ord bliver du en vigtig spiller i det daglige arbejde, hvor du vil indgå i et komponentteam, som udvikler produktet SitaWare Headquarters til deres kunder i hele verden. Produktet hjælper soldater med at få en solid forståelse af felten, så de kan samarbejde under komplekse forhold og træffe afgørende taktiske beslutninger. Her bliver det dit ansvar at udvikle nye features af høj kvalitet, som er let for andre udviklere at vedligeholde og forstå, så de kan levere de bedste løsninger. Du får 55 dygtige kolleger i afdelingen, og du bliver en del af et mindre komponentteam med kolleger med forskellige baggrunde og profiler.

Du kommer til at arbejde med disse opgaver:

  • Udvikle kode af høj kvalitet

  • Løse opgaver i en stor kodebase, som spænder over en række forskellige teknologier

  • Designe, nedbryde og estimere features

  • Udvikle features med fokus på at sikre, at de stemmer overens med kundebehov, kvalitetsmål og tidsplan

  • Løbende forbedring af den eksisterende kodebase, så vi øger kvalitet, skaber bedre modularisering og højere testbarhed for på sigt at blive endnu bedre til at lave continuous delivery

Som en del af jobbet vil der være rejseaktivitet en til to gange årligt til vores kontor i Rumænien.


Inspirerende fagligt fællesskab 

I Systematic er de fokuseret på at gøre alting bedre og har en passion for at lave de stærkeste løsninger til kunderne. Derfor udfordrer de hinanden, deres arbejdsprocesser og teknologier, så de altid er på forkant med udviklingen og kan levere de bedste løsninger. Sammen bygger de en kultur, hvor hver medarbejder kan træffe de beslutninger, der giver mening i dagligdagen. Du får en spændende og udfordrende hverdag, hvor tæt samarbejde er i højsædet for at sikre, at i gør en forskel for den verden, vi lever i.


Erfaren holdspiller og udvikler 

Du har en baggrund som datalog, ingeniør eller lignende, men vigtigst er det, at du har minimum fem års erfaring som udvikler. I det daglige arbejde er du en holdspiller og er god til at bringe dine erfaringer, holdninger og løsninger i spil for at sikre den bedste kvalitet og løse brugerens behov. Desuden er det et plus, hvis du har erfaring med at udvikle produkter og har arbejdet med kodekvalitet, automatiserede tests, sikkerhed, performance, vedligeholdelse, udviklingsmiljøer eller continuous delivery.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Brænder for at være en del af et højt kvalificeret team, hvor du lærer nyt hver dag

  • Er skarp i flere af følgende teknologier: Scala, Java, JavaEE, Wildfly, AngularJS eller Typescript

  • Søger samarbejde, så dit team samlet set opnår det bedre resultat

  • Kan sætte dig ind i komplekse problemstillinger og føler en stolthed ved at forstå komplicerede løsninger og kundernes udfordringer

  • Motiveres af at forbedre og udvikle dig selv samt dine kolleger

Desuden er du flydende i engelsk på højt niveau mundtligt såvel som skriftligt.

Vi arbejder med sikkerhedsklassificerede projekter, og derfor skal du som medarbejder i Systematic sikkerhedsgodkendes.


Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte Coresearch på tlf. +45 7026 0326 eller sende os dit CV på job @coresearch.dk

Arbejdsstedet er i Aarhus. Vi glæder os til at høre fra dig. #LI-DNI


Om Systematic

Siden vi skrev vores første linje kode i 1985, er det privatejede Systematic A/S vokset til et internationalt softwarehus med over 900 kollegaer med 27 forskellige nationaliteter, fordelt på kontorer i 12 lande og med kunder verden over. Vores mål er enkelt: At forbedre verden med exceptionel software. Vi leverer software og systemløsninger til kunder inden for den offentlige sektor, sundhedssektoren, forsvaret, politiet, finanssektoren og serviceerhverv, og der er over 1.000.000 brugere rundt om i verden. Vi arbejder på et fundament af tillid, hvor vi har frihed og ansvar til at træffe beslutninger i vores hverdag. Vi brænder for at gøre en forskel, og vi tør udfordre teknologien, hinanden og os selv. Som nyansat i Systematic bliver du budt velkommen af hjælpsomme kolleger, og du kan se frem til både mentorordning og al den støtte, du har brug for. Det er sammen, vi kan udvikle og indfri dit potentiale og gøre Systematic endnu bedre.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page