top of page

Head of Group Private - ERP

100 % danskejet virksomhed, der er landets førende ERP-leverandør til styrelser og ministerier
Vi søger en ambitiøs og erfaren leder til at stå i spidsen for en ny afdeling hos MDC Nordic.


MDC Nordic er en af landets førende udbydere af Microsoft Dynamics 365 Business Central og NaviStat til den offentlige sektor. Nu ekspanderer de til den private sektor, og denne rejse er allerede godt i gang. Til at lede denne unit søger vi en dygtig leder med både kommerciel og faglig indsigt. Der er kun én vej for moderne ERP, og det er op i skyen.


Som Head of Group Private får du en afgørende rolle, både internt og i relation til deres mangfoldige kundegruppe. Du bliver en central del af MDC's ledelsesteam, og får derfor også stor impact på strategi og fremtidens organisation.


Du bliver en del af en innovativ, succesfuld og robust pionervirksomhed, hvor gensidig støtte og samarbejde er kerneværdier, og du vil samarbejde tæt med erfarne Dynamics-konsulenter i Danmark men også i deres søsterselskab i Pakistan


Din rolle…


Med dine mange års erfaring som konsulent/arkitekt, projektleder eller manager indenfor Microsoft Dynamics 365 Business Central/NAV eller evt. et andet ERP-system, en god forståelse for at lede og skabe, har du helt sikkert de bedste odds for at trives og lykkes i jobbet.


Du får ansvaret for at sikre kunderne den optimale rådgivning om arkitekturen i deres nye løsning og den langsigtede værdi af den.

Du har fingeren på pulsen indenfor Microsoft-verdenen, og er klar til en løbende dialog med Microsoft om deres nye tiltag indenfor Business Central, Microsoft 365 m.v.


Ud over solid erfaring med D365, trives du med at være den ledende, motiverende og forandrende drivkraft for dit team. Du færdes desuden hjemmevant indenfor planlægning af ressourcer og teamets kompetenceudvikling. Samtidig indgår du i en kundevendt pre-sales rolle og driver workshops.


Du bliver en del af en virksomhed, der er en af Microsofts største danske ERP-partnere til den offentlige sektor. Der er derfor et solidt grundlag for at bygge en tilsvarende stærk unit op på det private område.


MDC Nordic har vækstet kontinuerligt siden de startede i 2016 – men de vokser aldrig fra det allervigtigste: At servicere kunden optimalt hver gang.


Motto: Vi finder en løsning!


Din Profil…


  • Du er kreativt tænkende, resultatorienteret og får energi af at lede andre og elsker at bygge og skabe

  • Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med BC eller NAV, men andre ERP-løsninger kan også gøre det

  • Du har gennemslagskraft og befinder dig godt med at gå forrest

  • Du er en stærk kommunikator og forstår at udtrykke dig præcist og professionelt

  • Du signalerer overskud, og er motiverende og positiv


Hvem er MDC Nordic?


MDC Nordic blev grundlagt i 2016, men har rødder der går langt tilbage som førende leverandør af ERP-løsninger til den offentlige sektor. I dag er kunderne både private og offentlige - væksten er på det private område med løsninger i Business Central samt hele Microsofts øko system.

Der er 30 kollegaer fordelt på HQ i Birkerød og deres afdeling i Pakistan.


MDC Nordic tilbyder også hosting som en del af deres løsninger, og takket være deres tætte samarbejde med Microsoft, omfattende erfaring og forretningsforståelse, bidrager de aktivt til at fremme digitaliseringen og styrke konkurrenceevnen hos danske virksomheder.


Er du nysgerrig så ring eller skriv til CoreSearch +45 7026 0326 Job@coresearch.dk
Comments


bottom of page