top of page

Head of Infrastructure & OperationsSiden 1972 har Lessor leveret løsninger til små og store virksomheder og har i dag mere end 75.000 kunder. Med en af markedets mest populære og kompetente løsninger til løn- og HR-området, kombineret med en ekspansiv vækststrategi er der brug for en engageret, inspirerende og kommunikativ stærk Head of I&O, med et åbent mindset.


Med reference til vores CIO, kommer du til at lede teamet bag infrastruktur og drift med det fulde ansvar for hele Europa. I rollen vil du, sammen med forretningen og IT-lederteamet, være ansvarlig for at definere og levere strategi, roadmaps og løsningsdesign for alle infrastrukturtjenester.

Du vil være ansvarlig for vedligehold og udvikling af en forretningsorienteret og moderne tilgang til services og løsninger af høj kvalitet, stabilitet og skalerbarhed.


Henrik Borch, CIO, VP, Digital Business Solutions hos Paychex Europe uddyber:


”Du kommer til at stå for den daglige ledelse, motivation og coaching af I&O teamet. Du skal proaktivt udvikle og vedligeholde strategi og roadmaps, der balancerer lokale og globale behov, samt sørge for effektiv formidling og operationalisering heraf.


Vi sætter en dyd i informationsdeling på tværs af organisationen, så medarbejderne kender retning og rammer og dermed er bevidste om deres rolle og værdiskabelse til virksomhedens succes.”


Som Head of I&O tilsikrer du fremdrift på alle I&O aktiviteter og har ansvaret for budgettet. Du skaber gode arbejdsrelationer til eksterne partnere og har altid med kvalitet for øje.


Dine ansvarsområder

 • Ledelse, motivation og coaching af dit I&O team

 • Udarbejde, kommunikere og eksekvere en moderne I&O strategi – hvor du indtænker forretningen, security, skalerbarhed og transformation

 • Udvikling og understøttelse af ITIL-processer, herunder Release Management, Configuration Management, Incident Management og Problem Management

 • Opbygge langsigtede relationer på tværs af virksomheden samt identificere forbedringer baseret på interessenters behov og sikre høj tilfredshed

 • Stå på mål for, at infrastrukturen og værktøjerne er korrekt sikret, og at alle lovmæssige og regulatoriske rammer og krav, herunder licensering, overholdes

 • Regelmæssig sikring og test af disaster recovery plans


Personlige & faglige kvalifikationer


Du har solid erfaring med moderne og skalerbar I&O og arkitektur. Du mestrer leverandørstyring og har erfaring med DevOps og ITIL-processer. Du har eminente samarbejds- og kommunikationsevner og lyst til at arbejde med et meget dynamisk område, hvor der er behov for tæt dialog med mange interessenter.

Som person er du inspirerende, likeable, engageret og motiveres af at sætte retningen, lede og coache andre.

Derudover tænker vi at du

 • Har +10 års erfaring med IT og ledelse i større virksomheder

 • Har erfaring med rollen som kontraktholder på driftskontrakter

 • Har erfaring med udvikling og governance til at følge og måle på kvaliteten af services

 • Har forståelse for security i en global kontekst

 • Er vant til at tænke ud af boksen og få dit team med på rejsen

 • Har passion for nye teknologier og digitaliseringstrends og altid er ajour på dit område

 • Er struktureret og skaber resultater sammen med og gennem andre

 • Har en relevant akademisk uddannelse

Lessor tilbyder dig


En spændende lederstilling i et softwarehus i vækst, med gode værdier og sund økonomi. Stillingen er en fuldtidsstilling med arbejdssted i vores dejlige lokaler i Allerød. For Lessor er det afgørende, at du trives og motiveres som medarbejder og menneske, og at dit arbejdsliv og dit privatliv er i harmoni. Ud over muligheden for hjemmearbejde, tilbyder Lessor blandt andet kurser og medarbejdersamtaler, med formålet at skabe trivsel og udvikling.

Derudover får du mulighed for at gøre brug af vores lækre fitnessrum såvel som en god kantineordning og en aktiv personaleforening. Vi indkalder løbende til samtaler, så vi glæder os til at høre fra dig snarest muligt.


Rekrutteringen til stillingen som Head of I&O håndteres af Coresearch A/S

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte CoreSearch på tlf. 70 26 03 26 eller sende os dit CV på job@coresearch.dkComments


bottom of page