Head of Infrastructure & Operations


Siden 1972 har Lessor leveret løsninger til små og store virksomheder og har i dag mere end 75.000 kunder. Med en af markedets mest populære og kompetente løsninger til løn- og HR-området, kombineret med en ekspansiv vækststrategi er der brug for en engageret, inspirerende og kommunikativ stærk Head of I&O, med et åbent mindset.


Med reference til vores CIO, kommer du til at lede teamet bag infrastruktur og drift med det fulde ansvar for hele Europa. I rollen vil du, sammen med forretningen og IT-lederteamet, være ansvarlig for at definere og levere strategi, roadmaps og løsningsdesign for alle infrastrukturtjenester.

Du vil være ansvarlig for vedligehold og udvikling af en forretningsorienteret og moderne tilgang til services og løsninger af høj kvalitet, stabilitet og skalerbarhed.


Henrik Borch, CIO, VP, Digital Business Solutions hos Paychex Europe uddyber:


”Du kommer til at stå for den daglige ledelse, motivation og coaching af I&O teamet. Du skal proaktivt udvikle og vedligeholde strategi og roadmaps, der balancerer lokale og globale behov, samt sørge for effektiv formidling og operationalisering heraf.


Vi sætter en dyd i informationsdeling på tværs af organisationen, så medarbejderne kender retning og rammer og dermed er bevidste om deres rolle og værdiskabelse til virksomhedens succes.”


Som Head of I&O tilsikrer du fremdrift på alle I&O aktiviteter og har ansvaret for budgettet. Du skaber gode arbejdsrelationer til eksterne partnere og har altid med kvalitet for øje.


</