top of page

IT Governance Lead

Til ny bank i Danmark med en klar mission!
Motiverer det dig at være med til at sætte dit eget præg på dit job og være den, der tager ejerskab og sætter retningen? Vil du være med til at bygge en helt ny form for bank i Danmark – en bank, der har en klar mission om et Danmark i vækst? Så er dette jobbet for dig!


Kompasbank har en tilgang til teknologi, som er helt unik i forhold til deres danske kollegaer. De er stolte af at have bygget den første bankplatform i Danmark som er 100% cloud baseret og udelukkende bygget med serverless teknologier. De er en tech organisation med rod i det danske tech startup miljø, og de insisterer på at følge med teknologiudviklingen!

Som IT Governance Lead vil du spille en helt central rolle i Kompasbank, idet du vil sikre etableringen af en effektiv DevOps Governance model, som understøtter den overordnede forretningsstrategi. Med din systematiske tilgang til styring af risici, vil du sørge for, at organisationen kan investere i informationssikkerhed, hvor det giver størst muligt afkast. Du vil strømline og restrukturere politikker, guidelines og procedurer og være med lige fra design, udvikling af proof of concept og konfigurering til troubleshooting og support.


Som person er du struktureret og god til at prioritere og lede forandring. Du har øje for at optimere arbejdsgange og er stærk til processer - faktisk elsker du dem - specielt, hvis du selv kan være med til at skabe dem og introducere dem i resten af organisationen, og her er du god til at spille sammen med de mange stakeholders i forretningen. Du har lyst til at være i et job, hvor du skal have overblikket, og hvor du får ansvar fra første dag. Samtidig har du lyst til at være i en stilling, hvor du kan arbejde hands-on og bruge dit skarpe blik for detaljen!

Vi tænker, at du har…

  • En relevant uddannelse inden for computer science eller økonomi

  • Flere års erfaring fra en lignende rolle i den finansielle sektor

  • Erfaring i arbejdet med compliance og risiko management og har deltaget i projekter, hvor IAM spiller en central rolle

  • Erfaring med DevOps og Modern Service Management

  • Har gerne arbejdet med implementering af CI/CD pipelines samt Red Team-, Penetration-, Disaster- & Recovery test

  • Arbejder proaktivt og udadvendt for at koordinere processer på tværs af organisationen, og sikre at der leves op til krav fra forretningen såvel som lovgivningen

  • Eminente kommunikative evner

  • Positiv indstilling og en ”can do” attitude kombineret med en god portion vedholdenhed

  • Interesse og/eller kompetencer indenfor AWS (kodning, design, arkitektur. mv.) ville være fantastisk

  • Motiveret af tanken om at være med til at bygge noget helt nyt, der gør en forskel!

Kompasbank – Fremtidens bank for erhvervslivet

De små og mellemstore virksomheder er essentielle for vores samfund. De udgør vækstmotoren i økonomien, skaber nytænkning og innovation, og det er her, der bliver skabt arbejdspladser og værdi for os alle. Kompasbank er sat i verden med det ene formål at accelerere denne vækst med finansielle produkter, der er formet til virksomhederne på deres præmisser.

Kompasbank er skabt med en digital infrastruktur, der giver en hidtil uhørt smidighed og fart. Med Kompasbank træder den finansielle verden ind i en ny digital tidsalder. Det kommer til at få afgørende betydning for små og mellemstore virksomheder. Kompasbank er erhvervslivets nye bank.

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte CoreSearch på tlf. 70 26 03 26 eller sende os dit CV på job@coresearch.dk
Comments


bottom of page