top of page

IT Technology Lead for cloud, security and modern Workspace
Vil du være med til at understøtte Fitness Worlds medlemmers træning med markedsførende, innovative og stærke IT-løsninger.


Brænder du for at have en central rolle i en IT Operations afdeling? Motiveres du af spændende udfordringer og i et dynamisk miljø?


Du kommer til at befinde dig i midten af alle vores mange initiativer med teknisk ejerskab over IT Infrastruktur og Sikkerhed i samarbejde med IT-driftschefen. Et af målende er at vi bliver mere proaktive så vi kan komme på forkant med tingene.

Vi er en international organisation i stor udvikling, hvor her arbejdes målrettet med at løfte både applikationslandskab, infrastruktur og processerne.

Arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil være en bred vifte af opgaver i IT-afdelingen. Du vil agere som en klassisk IT-konsulent, der kan lidt af det hele og din berørings flade vil være stor på det tekniske område. Arbejdsopgaver vil omfatte at tage ansvaret og styringen af udviklingen af vores centrale infrastruktur og applikationslandskaber. En del af vores IT er outsourcet, så det er vigtigt at kunne sparre og udfordre vores samarbejdspartner på den teknologiske udvikling indenfor Data Center, moderen Workspace, cloud og IT-sikkerhed.

Du vil have løbende kontakt til såvel interne som eksterne stakeholders, og fungerer som vigtigt bindeled imellem de relevante parter.

Nøgleopgaver bliver:

 • Implementere nye IT-løsninger ind i infrastrukturen

 • Sikre at vi har den rigtige infrastruktur på tværs af teknologier og systemer, i et multi-leverandør setup

 • Udvikle roadmaps og planlægge den løbende udvikling af IT Infrastruktur, med udgangspunkt i en cloud først tankegang

 • Udarbejdelse af IT-standarder, politikker og retningslinjer på infrastruktur- og sikkerhedsområdet.

 • Deltage i en række projekter og sikre at den relevante tekniske viden bliver inddraget

 • Drive egne projekter

 • Udarbejde procedurer, processer og dokumentation samt løbende sparring med supporten

Hvem leder vi efter? Du er en super stærk IT Operations-profil, med relevant teknisk viden, som er vant til arbejde selvstændigt. Du tager proaktivt initiativ og løser opgaverne effektivt og med høj kvalitet.

Du trives med at koordinerer, og samarbejde med eksterne og interne interessenter. Du er en stærk og robust koordinator med gode samarbejdsevner, og kan kommunikere på alle niveauer i virksomheden på både dansk og engelsk. Din baggrund er måske fra konsulent- eller leverandørverdenen og meget gerne med nogle år fra en lignende intern stilling.

 • Bred IT-erfaring fra flere forskellige traditionelle cloud og on-prem platforme primært baseret på Microsoft

 • Erfaring med retail er et plus

 • Kendskab til ITIL, Servicenow og erfaring med et outsourcet setup er en fordel

 • Du er problemer-løser af natur

 • Du trives i et aktivt miljø, hvor der stadig skal udvikles på processer og værktøjer

 • Du tager kvalitet seriøst og du er resultatorienteret

 • Du interesserer dig for ny teknologi og ønsker at tilegne dig ny viden.

 • Du fungerer godt i et team hvor der er plads til godt humør og kan lide at samarbejde med andre mod et fælles mål.

Tilbud til dig Fitness World er en dynamisk organisation der er inde i en rivende udvikling og du får således en spændende og afvekslende stilling, hvor du kommer til at sætte dit tydelige præg. Du vil få det fulde ansvar på en række områder.

IT-funktionen er kraftigt styrket igennem de sidste par år med nye processer, teknologier og kompetencer. Du bliver en del af et ungt, agilt team hvor der konstant udvikles, drives og implementeres… og altid med et smil på læben. Vi arbejder kontinuerligt med at holde vores viden opdateret samt udveksle erfaringer med kollegaer fra branchen og uddannelse.

Du kan forvente 10-20 rejsedage årligt til bl.a. Polen og Schweiz.


Løn efter kvalifikationer. Lønpakken er sammensat af en grundløn, bonus, pension, sundhedsforsikring, fri fitness i hele Danmark, lækker morgenmads- og frokostordning.


Kunne du have lyst til at høre mere er du meget velkommen til at give os en ring på 7026 0326 eller sende os dit CV på job@coresearch.dkComments


Commenting has been turned off.
bottom of page