top of page

Lead Architect - D365 CE

Sæt dit præg på fremtidens arkitektur i Sydbank


Brænder du for CRM, Microsoft Dynamics 365 CE & Marketing samt det omkringliggende økosystem? Vil du sætte retningen og tegne arkitekturen for Sydbank’s kommende cloudtransformation og udvikling af helt nye løsninger? Og synes du, det er fedt at arbejde sammen i et team, hvor man hepper på hinanden? Så har vi den helt rette rolle til dig!


Sydbank er Danmarks tredje største bank med en bred vifte af IT-funktioner. De er i gang med at gøre banken endnu mere digital og datadreven med fuld fokus på D365 CE, og samler derfor lige nu de stærkeste ressourcer til CRM-teamet. Deres IT HQ ligger i Aabenraa, men du kan sidde hvor som helst.


For dig betyder Sydbank gode langsigtede karriere- og udviklingsmuligheder. Deres størrelse giver et stærkt fagligt miljø, stor diversitet og unikke muligheder for faglig sparring. Sydbank er en social arbejdsplads med en god work-life balance. Din trivsel er med andre ord i fokus, og du kan forvente stor frihed under ansvar og gode muligheder for at udvikle dig - både fagligt og personligt.

“Er du ambitiøs og har vilje og evner til at udleve det? Så er du det perfekte match til en uafhængig bank, der kan og vil selv”

Anders Thomsen, Domænearkitekt

Teamet…


Sydbank’s IT-område er organiseret i produktteams, efter de forretningsvendte produkter, de udvikler. “Team Rådgivning” i Digital Bank afdelingen er ansvarlige for de IT-produkter, som bankrådgiverne anvender, herunder deres CRM platform, som er helt central i rådgivernes hverdag.


Teamet består, udover dig, af 6 udviklere, en Scrum Master og en Product Owner – et yderst kompetent team, som vægter faglighed, passion, trivsel og samarbejde højt. Der arbejdes efter agile principper og med stor selvbestemmelse og indflydelse. Udviklerværktøjskassen prioriteres højt, og teamet er derfor blandt andet ved at etablere en teknisk platform efter cloud-native-metodikker kombineret med en strategisk satsning på at indføre DevOps principper.

Din rolle... Som Arkitekt vil du være med til at løfte Sydbank’s D365 CE løsningsarkitektur til nye niveauer. Med udgangspunkt i din erfaring, dit visionære mindset og dit gode overblik, vil du tage ansvaret for strategi, roadmap og konsekvensberegning af nye initiativer. Du vil være sparringspartner omkring nye teknologiske muligheder både for dine kolleger i teamet, forretningen og ledelsen.

Konkret vil du arbejde med følgende opgaver...


  • Tage teten omkring roadmap og strategiske beslutninger indenfor D365 CE & Marketing

  • Sætte retningen for migreringen fra On-premise til Cloud, og tegne arkitekturen for den fremtidige løsning

  • Gå forrest i udviklingen af helt nye løsninger og produkter og sikre at Team Rådgivnings løsninger er totalt ajour med den nyeste tech hos Microsoft

  • Sikre overblik over udviklingen af egne tilpasninger og integrationer, med et godt øje for, hvornår standardfunktionaliteterne bedst anvendes


Om dig...

Du er en skarp arkitekt med holdninger, der naturligt tager ansvar og deler din viden og sparrer med både teamet, forretningen og ledelsen. Du arbejder struktureret, tager initiativ og trives i en hverdag, spækket med nye og spændende udfordringer. Du er løsningsorienteret, god til at se muligheder og tænker kreativt. Derudover tænker vi, at du har...

  • Flere års erfaring med D365 CE – og fedt, hvis du allerede har stiftet bekendtskab med D365 Marketing og Power Platformen

  • Et stærkt teknisk fundament og erfaring med ét til flere transformationsprojekter

  • Stor passion for og er up to date med udviklingen indenfor D365 CE

  • Gerne erfaring med agile setups og har et DevOps mindset

  • Gerne erfaring med .NET, Typescript, MS SQL Server, Azure DevOps (git) samt Jira & Confluence


Om Sydbank...


I Sydbank er målet, hver dag, at skabe en bank, der er lidt bedre, end den var i går. Det kan de kun, fordi de har medarbejdere, der både kan og vil. I Sydbank vil du få kolleger, der interesserer sig for dig, og som er klar til at hjælpe og lytte. Som ny kollega i teamet, vil de gøre deres bedste for, at du får en god start. Du vil få et struktureret introduktionsforløb, relevant uddannelse og god støtte fra dine kolleger og People Lead.


Sydbank har rødder i det Sønderjyske, men med cirka 2200 medarbejdere fordelt på hovedsædet og 65 afdelinger rundt om i landet, er de bank for hele Danmark. Hos Sydbank er de eksperter i at hjælpe rygraden af dansk erhvervsliv – de store og mellemstore virksomheder. Derfor kalder de sig Danmarks Erhvervsbank. Men de rådgiver derudover dagligt tusindvis af danskere om deres privatøkonomi og investeringsmuligheder. De prioriterer de nære relationer, og baserer deres rådgivning på et fundament af stærk faglighed og ordentlighed.


Er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte Coresearch på 7026 0326 - eller sende os dit CV på job@coresearch.dk
Comments


bottom of page