top of page

Lead Java developer til SaaS-løsning

Til markedsførende produkthus
Go-to person med passion for vidensdeling og kvalitet, søges til ledende software produkthus i vækst. Vi leder efter en selvstændig og engageret Lead Java-udvikler, med et stærkt agilt mindset. Du er ikke bange for at gå forrest, når der skal realiseres løsninger, til glæde for de mange virksomheder, der i dag, og i fremtiden, vil anvende Lessors løsninger. LessorLøn er i dag det førende lønsystem i Danmark, til store og mellemstore virksomheder, og de vil gerne have dig med på rejsen mod yderligere vækst.

Rollen…

Du bliver en del af et stærkt, agilt, travlt og dedikeret team, som består af fagligt kompetente kolleger, med forskellige kompetencer og erfaringer. Vidensdeling vægtes højt, i alle udviklingsopgaver, fra videreudvikling og optimering af platforme, til vedligeholdelse og udvikling af nye funktioner, features og leverancer. Kvalitet er i højsædet, da der er tale om avancerede systemer, der håndterer store pengetransaktioner og kritiske indberetninger, samt de til enhver tid gældende lovkrav. I tæt samarbejde med nuværende Lead Java Developer skal du, med ansvaret for eget produkt, fastholde fokus på vidensdeling og høj faglighed.

Efter grundig oplæring, bliver du teamets go-to person, hvad angår tekniske og arkitektoniske spørgsmål. Du kommer til at have det komplette overblik over hele systemet og infrastrukturen, hvor du i samarbejde med teamet, skal tage vigtige designbeslutninger.

Det er vigtigt for os, at du er skarp på at identificere behov for re-faktorering, har fokus på kvalitet og dokumentation, teknisk gæld og især på stabilitet og skalerbarhed.

De sidste par år har Lessor, og LessorLøn-teamet gennemgået en større agil transformation, hvor vi nu arbejder efter Scrum-metoden, og benytter alle basisprocesserne i det daglige arbejde.


Dine ansvarsområder…

Som Lessors nye Lead Developer, vil du agere sparringspartner og coach for teamets øvrige udviklere. Du får ansvaret for at drive udviklingsopgaver i samarbejde med teamet, der består af udviklere, testere, Product Owner og Product Specialister, der alle er en del af Scrum teamet.

Du vil fra første dag få teknisk ansvar, og du brænder for at levere og optimere de strategiske lønløsninger, der anvendes i både store og mellemstore virksomheder. Med tiden, vil du få en solid indsigt i forretningsområdet. I teamet udfordrer vi hinanden i det daglige, hvilket gør hverdagen sjovere og giver bedre løsninger.

Dine opgaver bliver, blandt andre:

 • Støttende rolle i idé- og specifikationsfasen, når forretningen har forslag til ny funktionalitet

 • Udvikling, sparringspartner og ”go-to person” for teamets udviklere

 • Sikre god system-arkitektur og kode af høj kvalitet

 • Teknisk og ikke tekniske kommunikation med stakeholders

 • Sammen med teamet

  • Ansvar for leverance

  • Udarbejder og estimerer løsningsdesigns, forestå den tekniske afklaring og estimering af opgaverne

Dine kvalifikationer…

Du er en erfaren softwareudvikler, og du motiveres af både ny- og videreudvikling, samt evner at tilpasse teknologi til eksisterende systemer. Du er vant til at engagere dig i komplekse opgaver og levere løsninger, og du får energi af at samarbejde med andre og se kolleger udvikle sig.

Som Lead Developer forventer vi, at du har følgende erfaringer:

 • Solid erfaring med at drive et udviklingsteam i en faglig retning

 • Flere års erfaring med Java-programmering

 • En god forståelse for web- og softwareteknologier

 • Gerne erfaringer med Spring, Html, CSS, Jsp, Javascript, GIT, Jenkins og (CI/CD)

 • Gerne erfaring med k8s og Helm charts

 • Kendskab til Linux-servermiljø (bash scripts m.m.)

 • Gerne erfaring med bi-temporale datamodeller

 • Kendskab til GWT vil være godt

 • God forståelse for kodestandarder. For eksempel design patterns, kodeprincipper (SOLID) og relationelle databaser

Vi ønsker, at deres nye Lead Developer går op i kvalitet og struktur og er god til at tilegne sig ny viden. Desuden vil det være en fordel, at du er robust, social og nyder teamwork.

Lessor tilbyder dig...

En spændende stilling i et softwarehus i vækst med gode værdier og sund økonomi. Lækre lokaler i Allerød med eget fitnessrum, kantine og aktiv personale forening. For Lessor er det afgørende, at du trives og motiveres som medarbejder og menneske, og at dit arbejdsliv og dit privatliv harmonerer. Ud over muligheden for hjemmearbejde, tilbyder Lessor blandt andet kurser og videreuddannelse, med det formål at fastholde og skabe trivsel og engagement.

Vi indkalder løbende til samtaler, så vi glæder os til at høre fra dig snarest muligt.


Rekrutteringen til stillingen som Lead Java Developer håndteres af Coresearch.

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte CoreSearch på tlf. 70 26 03 26 eller sende os dit CV på job@coresearch.dkComments


bottom of page