top of page

Lead Software Architect

Til markedsførende softwarehus
Er du klar til at tage det arkitektoniske lederskab for en større SaaS-løsning med europæiske ekspansionsplaner? Kan du være teknisk bindeled mellem den danske forretning samt ukrainske og polske udviklingsteams?


Opgaven…


Til Lessors Emply HCM-platform kigger vi efter en teknisk erfaren og robust softwarearkitekt, der har overblikket over softwarearkitekturen, it-miljøet, og som kan tage beslutninger om udvikling af nye features med mere.

Her er muligheden for at blive en del af en usædvanlig og spændende vækstrejse i Lessor Group, der i mange år været kendt for deres lønsystemer, LessorLøn og Danløn. I 2020 udvider Lessor porteføljen med Emply HCM Platform. Med en af markedets mest populære it-løsninger på HR-området, kombineret med en ekspansiv vækststrategi, er der travlt i Lessor. Der arbejdes fortsat med at indtræde på flere markeder, og forbedre og udvikle eksisterende løsninger.

Med stor vækst skal man sikre gode principper for udvikling af SaaS-løsningen, og her er arkitekten væsentlig for at udlede de strategisk vigtige beslutninger om løsningens it-arkitektur. Du vil indgå i et tæt samarbejde med Product Managers og Lead developers. Sammen med dem identificerer du potentielle problemer, inden det er for sent, og styrer udviklingsorganisationen i den rigtige retning, der understøtter strategien. Du vil indgå i et fælles fagligt community, der udover tre softwarearkitekter også indeholder to nøgle stakeholdere og en sikkerhedsarkitekt med direkte reference til Lessor Groups CTO Keld Hjortskov. I står for at definere det arkitektoniske tekniske landskab for LessorLøn, LessorWorkforce, Danløn og Emply HCM-platformen.

Rollen ….


Du har et stærkt teknisk kendskab til softwarearkitektur, systemarkitektur, datamodellering, databearbejdning, dataforvaltning og distribution af information - og herunder tekniske analyser, tværgående systemarkitektur og datamæssige transformationsaktiviteter.

I jobbet som softwarearkitekt skal du

 • skabe en teknisk vision der understøtter forretningsvisionen

 • identificere væsentlige arkitektoniske elementer i produktudviklingsprocessen

 • løfte kvaliteten og skalerbarheden af Emply-platformen

 • indgå i raffineringen af ønsker fra epic’s til features og stories

 • sparre med Lead Developers om hvilke løsninger, der bedst understøtter den tekniske vision

 • rådgive Product Management vedrørende roadmap og beslutninger med tekniske afhængigheder


Dine kvalifikationer….


Du har sikkert en bachelor- eller kandidatgrad i Engineering. Du har arbejdet som softwarearkitekt eller systemarkitekt og har eventuelt erfaring som strategisk it-rådgiver. Du har erfaring med større digitaliseringsprojekter og har blandt andet arbejdet med analyse af systemers nuværende og fremtidige situation, datastrukturering, projektimplementering, digitalisering og konvertering af data.

Vi tænker, at du har en .NET-udviklerbaggrund, og hurtigt blev den person, som de andre gik til for at få gode råd. At bevare overblikket og se de langsigtede konsekvenser af en udviklingsopgave kommer naturligt til dig. Du skaber let relationer og kommunikerer frit og forståeligt med både udviklere og forretning.

 • 4+ år som .NET-udvikler som måske endte i en Lead Developer-position

 • En relevant teoretisk baggrund på bachelorniveau eller højere

 • Udvikling af webapplikationer med mange brugere - gerne med kendskab til Angular

 • Kendskab til SQL-databaser og Entity Framework

 • REST-baseret API-udvikling

 • Performance-optimering af løsninger i samarbejde med infrastrukturarkitekter

 • Du motiveres af at skabe suveræne løsninger i samarbejde med andre

 • Du går ind for vidensdeling og fælles indsats

 • Evner at lytte og har et passende abstraktionsniveau

 • Du skaber struktur, hvor den måtte mangle, men kan navigere i manglende processer uden at blive stresset

 • Vigtig er et agilt mindset og erfaring

 • Du har integritet omkring din faglighed og sikrer kvalitet igennem stille insisteren på at gøre tingene rigtigt og besidder god gammeldags ”sund fornuft”

 • Du formår at finde kompromiser i situationer med konfliktende målsætninger

Du vil blive tilknyttet Lessor Groups kontor på Østerbro og HQ i Allerød.

Lessor Group tilbyder


Som softwarearkitekt i Lessor Group får du en spændende stilling i et softwarehus i vækst med gode værdier og sund økonomi. De arbejder i lækre lokaler i Allerød, Vejle og på Østerbro, hvor der er eget fitnessrum, kantine og en alsidig personaleforening. For Lessor Group er det afgørende, at du er motiveret og trives – både som medarbejder og menneske - og at dit arbejdsliv og dit privatliv harmonerer. Ud over muligheden for hjemmearbejde, tilbyder de blandt andet kurser og videreuddannelse med det formål at fastholde og skabe trivsel og engagement.


Rekrutteringen til stillingen som Lead Software Architect håndteres af CoreSearch.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte CoreSearch A/S på tlf. 7026 0326. Du er også meget velkommen til at sende dit CV på job@coresearch.dk


Comments


bottom of page