top of page

LS Retail Architect

30 års erfaring med at forene mennesker, teknologi og forretning
Cepheo er en af ​​de største Microsoft Dynamics 365 partnere i Norden, som ruster sig til kundernes fremtid med løsninger baseret på Microsoft Dynamics 365, Microsoft Power Platform, CE og Microsoft Azure. Og der skal vækstes! 


Har du erfaring med D365 Business Central, LS Retail og POS og ønsker du at tage del i en spændende vækstrejse hos en af Nordens største Dynamics partnere? Så er her muligheden for et unikt job med spændende projekter og chancen for at udvikle dine færdigheder og bidrage til den forsatte succes hos Cepheo.


Du vil blive en del af en organisation, hvor alle arbejder på tværs af Microsoft-platformen og elsker at lære af hinanden og tage et fælles ansvar. Alle tror på, at dette giver den allerbedste forudsætning for kontinuerlig faglig udvikling. Cepheo har dedikeret tid og ressourcer til din udvikling og til videndeling.


I Danmark har Cepheo kontorer spredt ud over hele landet, men du bestemmer selv, hvor du vil arbejde fra, alt efter hvad der passer dig bedst. Der er kontorer i både København, Aarhus, Aalborg, Thisted, Herning og Kolding.


Vi tænker at du…


Har en kundeorienteret tilgang og er naturligt serviceminded. Som LS Retail Arkitekt, har du minimum 5 års erfaring med implementering af NAV/BC inkl. LS-Retail, som en del af et projektteam. Derudover har du erfaring med udarbejdelse af opdateringsstrategier for henholdsvis BC, LS, POS’er og hardware, og erfaring med et eller flere af følgende 3. parts produkter til BC: Continia produktsuiten, TaskLet, JobManager og Tabellae dokumenthåndtering. 

Dertil er det et stort plus, hvis du har erfaring med værktøjerne i MS Power Suite - PowerBI, Automations, App’s m.m.


For at lykkes i rollen har du erfaring med integrationer mod webshops og har været ansvarlig for udarbejdelse af kravspecifikationer, designspecifikationer, user-stories, testscripts m.m. Samt erfaring med at estimere større og mindre opgaver i samarbejde med øvrige interessenter (udvikling, support el. lign) og besvarelse og estimering af større tilbud.


Du vil i rollen bl.a. have fokus på:

  • Implementering af BC LS-Retail 

  • Design af arkitekturen for løsningen bl.a. Hovedkontor, Back-office, POS’er

  • Vejledning og valg af Saas eller on-prem installationer

  • Integrationer, webservices, app’s, til fx betalingsterminaler og lagerhoteller

  • Stamdata opsætning

  • Konfiguration af systemet

  • Opsætning af replikering

  • Løbende ”kvalificering” af arkitekturen gennem projektet

  • Løbende afklaring af spørgsmål, funktionalitet, nye krav m.m. 


Du går ikke på kompromis med kvaliteten, og selvfølgelig er du en god formidler på dansk og gerne engelsk.

Har du ikke haft rollen som arkitekt før, men er på vej, vil Cepheo gerne investere i at få dig klar til rollen!


Om afdelingen…

Du vil blive en del af Business Central teamet som består af i alt 22 specialister, som tilsammen har ansvaret for at servicere over 100 kunder primært indenfor industrierne Retail/Wholesale, Manufacturing og Construction. I Microsoft-økosystemet vil du i Business Central-teamet - udover at arbejde med Business Central - også have fingrene i FMC, Power BI, D365 Field Service og D365 Customer Service.


Det langsigtede mål for afdelingen er at udvide det eksisterende team med kompetencer centreret omkring Business Central og levere branchespecifik Dynamics 365-cloudbaserede løsninger på tværs af BizzApps-understøttede Azure-funktioner og -værktøjer ved hjælp af Business Process Modeler og Development Operations ved levering af løsninger.


Hvem er Cepheo…

Deres 500 medarbejdere er specialister i digitalisering af forretningsprocesser. I Cepheo gør man alt for at yde sit bedste hos kunderne, spiller hinanden gode og hjælper hvor man kan.


Der en stærk kultur med et uformelt og transparent miljø, hvor der lægges stor vægt på et godt arbejdsklima med høj medarbejdertilfredshed. Du kommer tæt på din leder og dit team og vil altid kunne række ud til det store community du bliver en del af.


Med deres industrierfaring, forretningsforståelse, tætte Microsoft-partnerskab og tilstedeværelse på i Norden, styrker de kunderne gennem digitalisering til at agere hurtigt og konkurrencedygtigt i en verden i konstant forandring.


De kalder det Digital Empowerment!


Nysgerrig så ring eller skriv til os CoreSearch at +45 7026 0326 Job@coresearch.dkComments


bottom of page