top of page

Microsoft Dynamics 365 FO

Opdateret: 15. aug. 2023

30 års erfaring med at forene mennesker, teknologi og forretning


Cepheo er én af ​​de største Microsoft Dynamics 365 partnere i Norden, ruster sig til kundernes fremtid med løsninger baseret på Microsoft Dynamics 365FO, Microsoft Power Platform, CE & Azure.


Der skal vækstes! Derfor leder vi efter markedets mest passionerede Dynamics 365 arkitekter, EA, specialister & konsulenter – både funktionelle, løsningsorienterede og tekniske specialister til spændende projekter og innovative løsninger.

De er i mange brancher, som f.eks. produktion, byggeri, forsyning- og energi, Whole sale samt detailhandel.


Du vil blive en del af en organisation, hvor alle arbejder på tværs af Microsoft-platformen og elsker at lære af hinanden og tage et fælles ansvar. Alle tror på, at dette giver den allerbedste forudsætning for kontinuerlig faglig udvikling. Cepheo har dedikeret tid og ressourcer til uddannelse og videndeling.


Din rolle og profil

Du har flere års erfaring med D365 FO, elsker det du laver og så er du god til det!

Måske har du været konsulent gennem mange år, eller siddet i forretningen og været med fra den side af bordet, eller måske er du én af de helt tunge arkitekter i branchen, der har det store overblik i Microsoft D365 universet.


Hos Cepheo er du med til at tage ejerskab over måden, der leveres projekter på. Du får et tæt samarbejde med kunderne. Du er oftest med fra analysefasen til implementering og skal derfor kunne finde de mest velegnede systemer og frameworks samt den rigtige arkitektur ud fra kundernes behov. Naturligvis skal du også sørge for, at både arkitekturen og implementeringen er af høj kvalitet, og at der er godt samspil mellem systemets komponenter.

Du går ikke på kompromis med kvaliteten, og selvfølgelig er du en god formidler på dansk og engelsk. Vi tror på, at du vil være en succes i denne rolle, hvis du er opsøgende, nysgerrig, struktureret og har en god forretningsforståelse.

Cepheo har mange flotte lokationer i hele Skandinavien og har en fleksibel virtuel first-tilgang til arbejdet.


Hvem er Cepheo?


Du kender måske ikke navnet endnu, men faktisk har de mere end 30 års erfaring!


Deres 400 medarbejdere er specialister i digitalisering af forretningsprocesser, og så er de én af de største leverandører af Microsoft Dynamics 365-baserede løsninger i Norden.

De har løsrevet sig fra DXC og er helt deres egne - der er ”power to the people” og masser af medbestemmelse. Man gør alt for at yde sit bedste hos kunderne, spiller hinanden gode og hjælper hvor man kan.


Hos Cepheo er der en stærk kultur med et uformelt og transparent miljø. De lægger stor vægt på et godt arbejdsklima med høj medarbejdertilfredshed. Du kommer tæt på din leder og dit team og vil altid kunne række ud til det store community du bliver en del af.

Med deres industrierfaring, forretningsforståelse, tætte Microsoft-partnerskab og tilstedeværelse på tværs af Norden, styrker de kunderne gennem digitalisering til at agere hurtigt og konkurrencedygtigt i en verden i konstant forandring.


De kalder det Digital Empowerment!


” Although the company has quite an impressive history on serving customers with state-of-the-art innovative solutions built on Microsoft business applications this truly feels like being part of a new beginning.”

Managing Director Steen HybschmannER du nysgerrig så ring eller skriv til os CoreSearch at +45 7026 0326 Job@coresearch.dk
Comentários


bottom of page