top of page

Presales Cloud Architect

The Costumers trusted Cloud adviserFujitsu blev stiftet i 1935 i Japan og er Japans førende leverandør af informations- og kommunikationsteknologi. På verdensplan er Fujitsu den 6. største IT koncern med omkring 160.000 ansatte i over 100 lande World Wide.

Fujitsu er en ledende spiller indenfor Cloud med en stærk produktportefølje. Der investeres kraftigt i R/D og Fujitsu vil være en af fremtidens markedsledere. Fujitsus globale Cloud portefølje og infrastruktur tilsikrer at store virksomheders IT-infrastruktur og drift ikke kompromitteres.

I Danmark udvides PreSales teamet med 2 Presales Cloud arkitekt….


Din rolle…….

Du bliver en del af PreSales teamet som ekspert rådgiver. Du vil blive inddraget i hele salgsforløbet, hvor du skal bidrage ved kundemøder og efterfølgende forestå dybere analyser af virksomheders Cloud arkitektur og setup. Analyser der udmunder i forbedringsforslag/løsningsforslag.

Som PreSales Cloud Architect er det vigtigt, at du holder dig opdateret og tilegner dig viden om markedets kommercielle og teknologiske udvikling. Du kommer til at opbygger en dyb forståelse af Fujitsus løsninger, således at både kunder og kolleger henvender sig til dig for rådgivning, sparring og forslag til løsninger. Du er eksperten, i en verden hvor kommercielle og teknologiske løsninger skal gå hånd i hånd.

Vi forventer vækst indenfor Cloud-området i Fujitsus og du kan forvente mulighed udvikling og indfrielse af karriereønsker.


Som ekspert og rådgiver….

Du er formentlig uddannet indenfor IT på kandidatniveau og har +5 års erfaring i rollen som IT-arkitekt. Du har solid erfaring som arkitekt indenfor Cloud løsninger, sikkert i en kundevendt rolle. Det er vigtigt, at du både kan arbejde selvstændigt og i teams, og at du har lysten til at være tæt på kunden, mens du arbejder i forskellige kulturer og miljøer, og med forskellige opgaver og metoder.

Du har forretningsforståelse og ved, at det handler om at optimere/sikre kundens forretning. Du trives med at tale med kunder om deres mål, strategi, sikkerhedsproblemer og konsekvenser heraf. Du kan indgå i tekniske/komplekse dialoger, brainstorming sessions, workshops – og du kan gennemføre fulde analyseforløb af kundens situation.


Du er ikke sælgeren, men den rådgivende konsulent, der elsker fremdrift. Du motiveres af at hjælpe kunder frem til den rette løsning, og du tænder på at være del af at opbygge Fujitsu, som et stærkt Cloud brand i Danmark. Du er med til at definere og drive en konkurrencedygtig prispolitik på tværs af kundesegmenter og produktområder. Derved får du en unik mulighed for at præge og styrke Fujitsus markedsposition.


Dine opgaver…..

 • Analysere og revurdere virksomheders Cloud arkitektur

 • Rådgive kunderne omkring deres Cloud og sikkerhedsmiljø

 • Tæt interaktion med stakeholders i salg og presales (løsningsarkitekter, projektledere, salgs ansvarlige mv.)

 • Gennemføre beregninger til prissætning på konkrete Cloud projekter i tæt samspil med relevante stakeholders

 • Øge Fujitsus winrate i forhold til Cloud i diverse tilbud, så disse matcher markedspriserne

 • Lave tilbuds- og analyseopgaver af kunders Cloud arkitektur

 • Sikre et godt og konstruktivt samarbejde med internt og eksternt


Din profil…..

 • Omfattende erfaring med levering af Cloud løsninger i rollen som arkitekt

 • Stærke rådgivnings- og forretningsudviklingsevner

 • Solid erfaring inden for AWS, Azure er et must mens relevant certificering er et plus

 • Erfaring med design og implementering af applikationer samt infrastruktur i cloud tjenester

 • Forretningsmæssig forståelse og fabelagtige analytiske evner

 • Trives i konsulentrollen og motiveres af at udbygge relationen og tager initiativ til at bringe dig selv og dine kolleger i spil i nye opgaver

 • En dygtig kommunikatør og veksler frit mellem engelsk og dansk både i skrift og tale

 • Nødvendig erfaring med udbudsmateriale, præsentationer og analyse

 • Er både lyttende og empatisk som netværker, der skaber tillid

 • Har en udpræget ”YES WE CAN”-attitude

 • Solid erfaring med Office365/teams/powerautomate o.lign og gerne Kubernetes, Container -TOGAF-certificering er Nice to have

Fujitsu Danmark

I Fujitsu Danmark er de ca. 230 ansatte fordelt på kontorer i Ballerup og Århus. Som en del af en global virksomhed får du mulighed for at trække på ekstremt kvalificerede kolleger og internationalt netværk. I stillingen vil der være stor fleksibilitet i tilrettelæggelsen af din hverdag, og du vil have mulighed for at præge din egen faglige udvikling samt videreudvikle dine kompetencer i den retning, hvor dine interesser er. Vi tilbyder desuden en attraktiv lønpakke, en god pensionsordning, sundhedsforsikring samt fitness.

Vil du vide lidt mere så kontakt CoreSearch på +45 7026 0326 eller send dit cv. til job@coresearch.dkComments


bottom of page