top of page

Product Specialist til Output Management løsninger

Vær med til at skabe værdifuld forretning for både PostNord Strålfors og deres kunder!Sætter du pris på et varieret arbejdsliv med mange forskellige typer opgaver, både på kontoret, hjemmefra og ude hos kunder? Så er du måske vores nye Product Specialist?


Du vil primært komme til at arbejde i Transform®, som er et Output Management værktøj,der bl.a. hjælper kunderne med at strukturere deres forretningsdokumenter til print, pdf, e-mail, EDI samt til arkiv. Transform® integreres ofte med kundens ERP-system, men kan håndtere alle former for struktureret data, og du vil også skulle stå for integrationer mod systemet.


Transform® tidligere kendt som FormScape®, er objekt-orienterede sprog og det er en fordel, hvis du har kendskab til disse, men absolut ikke et must.


Om stillingen:

Vi søger en Product Specialist, der kan udvikle, implementere og supportere Output Management løsninger. I rollen vil du blive en vigtig del af Transform® teamet i Strålfors. Du vil være i daglig kontakt med kunder, hvor du skal holde mange bolde i luften og følge dine opgaver helt til dørs.


Du kommer til at arbejde med opgaver på tværs af kunder, og du vil få en vigtig rolle i forhold til at understøtte, udvikle og automatisere deres forskellige forretningsbehov og systemer.


Vi tænker, at du har erfaring med følgende:


  • En relevant teoretisk baggrund

  • Minimum 3-5 års erfaring med konfigurering og lettere programmering med Windows og XML

  • Kendskab til Output Management løsninger

  • Et godt grafisk øje og fokus på usability

  • God forretningsforståelse og kendskab til forretningslogikken i ERP-systemer

  • God teknisk forståelse, og viden om databaser, webservices, netværk, servere, operativsystemer, e-mail etc.

  • God til både dansk og engelsk i skrift og tale


Strålfors er indstillet på at udvikle kompetencerne hos den rigtige kandidat, så du behøver ikke at kunne alt fra starten.


De lægger i højere grad vægt på dine personlige egenskaber og forventer, at du kommer med energi, vilje og nysgerrighed til at lære nyt. Du tager ansvar, er selvstændig, arbejder

struktureret og er drevet af at skabe glade kunder og kolleger. Du har et godt humør og trives i en, til tider, travl og foranderlig hverdag.


Teamet:

Teamet er et mindre og dedikeret team, som er en del af en større Customer Care enhed. Der samarbejdes tæt med kollegerne i Salg og med de nordiske IT-kolleger. Du bliver en vigtig del af teamet, der har fokus på at udvikle, implementere og supportere Transform® til kunderne.


Er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte Coresearch på 7026 0326 eller Sende os dit CV på job@coresearch.dk
コメント


bottom of page