top of page

Senior Dynamics 365 BC Forretningskonsulent

Til seriøs partner med 25 års erfaring


Brænder du for at levere de bedste løsninger og have tid til at give professionel rådgivning og støtte til kunderne? Er du selvstændig og proaktiv, og har du lyst til at arbejde med langvarige kundeprojekter?

Logos Consult blev stiftet i 1997 af fire initiativrige jyske gutter. I dag er Logos Consult en af Danmarks skarpeste Dynamics 365 Business Central og Dynamics NAV leverandører. Igennem mere end 25 år har Logos Consult vist en støt og stabil fremgang, som ufortrødent fortsætter.  

Logos Consult henvender sig til mellemstore virksomheder indenfor det private marked og indenfor de fleste segmenter. Flere af kunderne har været med fra den spæde start, hvilket vidner om en ualmindelig evne til at fastholde og udvikle kunderelationer.  

Man kan skrive mangt og meget om Logos Consult evne til at skabe unikke relationer og resultater, men det er i kulturen og hos kollegaerne, at man finder én af nøglerne til deres succes. Trivsel, work-life balance, arbejdsglæde er ikke bare buzz words men derimod hverdag, og der arbejdes løbende på at sikre og forbedre trivsel og arbejdsglæde i virksomheden.  

Din rolle.....

Du vil blive en del af et team på omkring 30 kollegaer, som alle arbejder professionelt, dedikeret og med stor faglig stolthed. Du vil, i tæt samarbejde med kunderne, definere de løsninger, der dækker kundernes behov. Din fornemmeste opgave er at lytte og udfordre kundens ønsker og krav, for derigennem at vælge den rigtige løsning som vil skabe mest værdi for kunden.  

Alt efter hvor dine styrker og passion er, vil du deltage i presalg, workshops, undervisning, support etc.

Dine kvalifikationer…

Det er en selvfølge for dig, at du bidrager til et miljø med høj faglighed og kollegial sparring. Du kan lide at arbejde selvstændigt og styrer selv dine projekter. Du sidder enten som superbruger af et ERP-program og har lyst til at bruge din erfaring som konsulent, eller har erfaring som ERP-konsulent.  

Derudover forestiller vi os, at du: 

  • Har erfaring med at drive projekter og hermed sikre leverancer 

  • Har erfaring fra lign. roller og har et godt konsulent-gen og en god forretningsforståelse

  • Har erfaring med implementering af ERP-systemer – gerne NAV/BC

  • Tager ansvar og følger opgaverne til ende 

  • Stærke kommunikations- og problemløsningsevner

  • Evner til at formidle det komplekse for de fleste 

  • Evner at skabe højkvalitetsdokumentation

  • Er flydende i dansk skrift og tale og kan engelsk på et rimeligt niveau 

LOGOS ….

Logos Consult har ejendomme i Vejle og Allerød. Fælles for begge lokationer er gode parkeringsforhold, placering tæt på motorvej og moderne lokaler. Hos Logos Consult vil du få fleksible arbejdstider, mulighed for hjemmearbejde, fleksible og individuelle løn- og ansættelsesvilkår med mange tilvalgsmuligheder, herunder pensionsordning, lækker frokost- og frugtordning. Sidst men ikke mindst vil du få godt 30 dygtige, engagerede kolleger og et stærkt socialt sammenhold.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, så ring til Coresearch på tlf. 7026 0326. Du er også meget velkommen til at sende dit CV på job@coresearch.dk
Comments


bottom of page