top of page

Senior IT-konsulent med fokus på drift og forretningsarkitektur

Intern rolle i et internationalt set-up
For Bunker Holding Group søger vi en udadvendt og robust senior IT-konsulent, der har lyst til at udvikle sig videre til en rolle som løsningsarkitekt og samtidig være en del af drift – du bliver en del af et af verdens største Microsoft projekter - løsningen skal ud til 72 kontorer i 32 lande World Wide.


Rollen er en IT-generalist som har flair for at tale med forretningen og omsætte det tekniske til IT. Du skal sikre at driften er stabil samtidig med, at du vil være med til at sætte retningen/arkitekturen i nye projekter i samarbejde med Leads og forretningen.


Rollen….


Du har en relevant uddannelse og har sikkert arbejdet en masse år med drift og support, hvor du også har brugt Script sprog. Du har kendskab til systemarkitektur, udvikling og integration i et globalt it-miljø.


Bunker Holding arbejder agilt og med et DevOps mindset og det vil være en stor fordel hvis du har erfaring med Scrum og DevOps, så du kan påvirke og være med på hele tiden at udvikle miljøet.


På et personligt niveau har du gode færdigheder inden for kommunikation, teamwork og facilitering, og du har en naturlig nysgerrighed omkring ny teknologi og de forretningsmuligheder og værdi det kan skabe.


Du bliver en del af ca. 80 passionerede og kompetente kollegaer i IT – hvor vidensdeling og samarbejde er en naturlig del af hverdagen.

Bunker Holding er moderselskabet i en gruppe af virksomheder, der har specialiseret sig i køb, salg og levering af brændstof og smøreolie til skibe samt risikostyring og tilknyttede tjenester. Bunker Holding, der er founded i 1981, har mere end 1200 ansatte og er repræsenteret med virksomheder og kontorer verden over – i øjeblikket i 32 lande og med flere på vej.

Nu og her opgaver i rollen…..

  • Drift af elektroniske dokument arkiv

  • Drift og udvikling på dokument håndterings system Lasernet

  • Drift og scripting på RPA Foxtrot

  • Drift og kvalitetssikring på Azure integrationer

  • Drift og udvikling på Travel Management system Concur

  • Drift af elektroniske faktura system Medius

  • Drift af treasury system Kyriba

  • Koordinering og opfølgning op mod eksterne leverandører

  • Dialog med Leads og forretningen om nye tiltag

Det er ikke et krav at kende til alle ovenstående systemer, da du hurtigt vil få den nødvendige domæneviden

Om Dig….

Den ideelle kandidat er skarp og struktureret, har gode organiseringsevner, har kvalitetssans, er selvkørende og har et stort ønske om succes. Som person har du øje for detaljerne og et overblik over helheden. Du er udadvendt, har holdninger og ønsker at gøre en forskel for forretningen.

Du trives med både at arbejde i teamet og selvstændigt. Du har god situationsfornemmelse og kan træffe den rigtige beslutning på det rigtige tidspunkt.

Da virksomheden arbejder globalt, er det vigtigt at du taler og skriver engelsk.


Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte CoreSearch på

7026 0326 eller sende os dit CV på job@coresearch.dk
Comments


bottom of page