top of page

Senior Java Developers

Opdateret: 8. jul.

Til scale-up i vækst med stærk holdånd


bekey logo
bekey

Vil du være en del af en virksomhed, der samarbejder på tværs af afdelinger og teams for at designe og bygge de bedste produkter til kunderne samt skabe et godt arbejdsmiljø?


Bekey er en scale-up virksomhed, der leverer sikre, digitale adgangsløsninger, som gør hverdagen nemmere og smartere for både leverandører og beboere - trygt, nemt og sikkert. Produktet er en SaaS-løsning, der omfatter både software (Netkey), mobilapps samt understøttende hardware som Smartrelay, Smartlock og Smartkeybox.


Hos Bekey vil du arbejde sammen med 45 dedikerede og passionerede kolleger med store ambitioner, drømme og planer for udvikling og udbredelse af produktet. Vi arbejder kontinuerligt på at levere en løsning, der gør hverdagen nemmere for både private og professionelle.


Vi leder efter Java-udviklere, der er nysgerrige og har stærke sociale færdigheder. Samarbejde er en af hjørnestenene i Bekey, og vi bruger meget tid på det, så det kan lige så godt være sjovt. At bidrage til et behageligt og afslappet miljø er "nøglen" hos Bekey.


Rollen…

Du bliver en del af produktteamet, hvor udviklere og Product Owners ledes af CTO Jacob Dinesen. Teamet arbejder agilt med to-ugers sprints, og retningslinjerne styres af principperne fra Product Discovery. Product Discovery er centralt i vores udviklingsproces, da det sikrer, at vi udvikler de rigtige løsninger, som opfylder brugernes behov og markedets krav. 


Dine ansvarsområder og opgaver…


 • Udvikle software af høj kvalitet, der er godt testet og veldokumenteret

 • Udvikle og supportere Netkey (deres browser-baserede administrationspanel)

 • Udvikle nye browser-baserede værktøjer

 • Skabe integrationsværktøjer til intern eller ekstern brug

 • Sammen med DevOps raffinere og definere deres langsigtede udrulnings- og frigivelsesprocesser

 • Samarbejde med Product Owners og Product Managers om at opdage muligheder og definere funktioner

 • Supportanmodninger håndteres af udviklingsteamet 


Vi tænker at du…

Du har minimum 5 års professionel erfaring inden for softwareudvikling, gerne med full stack-erfaring. Ingen er perfekte, men du har prøvet lidt af hvert og har opnået bred erfaring.

Du besidder stærke analytiske og problemløsningsfærdigheder, kombineret med evnen til at udvikle kreative og effektive løsninger. Du er i stand til nøje at afveje fordele og ulemper og træffe beslutninger, der gavner både Bekey og dit team. Vi ser gerne, at du har erfaring med nogle af følgende teknologier:

 • Amazon AWS

 • Kubernetes

 • Java, Spring Boot, Hibernate, EJB, WebServices, REST, CSS, Angular

 • Udviklingsværktøjer: IntelliJ IDEA

 • Applikations-/Webservere: Apache Tomcat

 • DBMS: PostgreSQL

 • Middleware/Applikationer: Git, Maven, Gradle, CI

 • Processer/værktøjer: Scrum, JIRA, Confluence


Fordele og goder, som du kan forvente hos Bekey

Hos Bekey får du mulighed for at arbejde med et team af dygtige og sjove kollegaer. Vi støtter din personlige og faglige udvikling i tråd med virksomhedens vækstplaner. Vi lægger vægt på, at arbejdet skal være sjovt og inspirerende, selv når vi står over for forsinkelser eller interessante udfordringer.

Du vil blive en del af et agilt scale-up-miljø med et solidt fundament fra en større koncern, som sikrer ordentlige arbejdsforhold.

Vi tilbyder en lækker frokostordning fra Meyers og muligheden for at tage aftensmad med hjem. Derudover arrangerer vi sociale aktiviteter, hvor du kan have det sjovt og netværke med dine kollegaer.

Det praktiske…


Bekey ligger i Søborg, gode cykelruter og offentlig transport, bringer dig lige til deres hovedindgangen. Bekey deler domicil med to søsterselskaber i North Media-koncernen, såvel som koncerndirektionen.


Nysgerrig, så ring til Maiken Nielsen hos Coresearch på 2222 1015 eller send os en mail på job@coresearch.dk 
Comments


bottom of page