top of page

Skarpe og passionerede Java-udviklere

Til markedsførende softwarehus

Er du vild med at have fingrene på tastaturet og udvikle elegante løsninger af høj kvalitet ud fra avancerede problemstillinger, og brænder du for Java og produktudvikling?


Vi leder lige nu efter flere kvalitetsbevidste, selvstændige og engagerede Java-udviklere med et agilt mindset. Udviklere der ikke er bange for at gå forrest, når der skal realisere løsninger til glæde for de 75.000 virksomheder, der i dag bruger Danløn, som er en del af Lessor Group. Danløn har gennem de seneste 20 år leveret lønsystemet Danløn og er i dag det førende lønsystem til små og mellemstore virksomheder. Et populært lønsystem som nu også er på vej ud over de danske grænser.


Rollen som Java-udvikler

Du bliver en del af et stærkt, travlt og dedikeret team, som består af ti fagligt kompetente kolleger med forskellige kompetencer og erfaringer. Der er højt fokus på vidensdeling i teamet, der varetager hele paletten af udviklingsopgaver fra videreudvikling og optimering af platforme til vedligeholdelse og udvikling af nye funktioner og features. Nøgleordet her er kvalitet, da der er tale om avancerede systemer, som håndterer store pengetransaktioner og kritiske indberetninger.

Dit fokus vil blandt andet være at optimere funktionaliteten og brugervenligheden. Danløn accelererer på API'er, sikkerhed og automatisering, samtidig med at der introduceres nye features og teknologier. Du vil få en helt central og super spændende rolle i forhold til redesign og teknisk opgradering.


Dine kvalifikationer

Danløn er en omfattende cloud baseret-løsning, som blandt andet via API har integrationer til andre cloud services. Du vil være nøgleperson for projekter, der går på tværs af projektteams og kunder. Det er derfor vigtigt, at du er dygtig til at samarbejde og kommunikere. Lessor Group forventer, at du har en god forståelse for kodestandarder, design patterns og relationsdatabaser.


Derudover forestiller vi os, at du har:

• solid erfaring med Java-programmering

• en god forståelse for web- og softwareteknologier

• erfaringer med Spring, Hibernate, Jpa, Html, Jsp, Thymeleaf, Javascript/Jquery, GIT. Continous Integration (CI/CD)

Det vil være et plus, hvis du har kendskab til

• Kubernetes

• Kotlin og Ktor

• og erfaring med Linux-servermiljø (bash scripts m.m.)

Lessor Group ønsker, at deres nye Java-udvikler går op i kvalitet og struktur og er god til at tilegne sig ny viden. Desuden vil det være en fordel, at du er robust, social og nyder at samarbejde med dit team.


Lessor Group tilbyder

Som Java-udvikler i Lessor Group får du en spændende stilling, i et softwarehus i vækst med gode værdier og sund økonomi. De arbejder i lækre lokaler i Allerød, hvor de har eget fitnessrum, kantine og alsidig personaleforening. For Lessor Group er det afgørende, at du er motiveret og trives som medarbejder og menneske, og at dit arbejdsliv og dit privatliv harmonerer. Ud over muligheden for hjemmearbejde, tilbyder vi blandt andet kurser og videreuddannelse med det formål at fastholde og skabe trivsel og engagement.

Vi indkalder løbende til samtaler, så vi glæder os til at høre fra dig snarest muligt.


Rekrutteringen til stillingen som Java-udvikler håndteres af CoreSearch A/S.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Coresearch på tlf. 7026 0326. Du er også meget velkommen til at sende dit CV på job@coresearch.dk


Comments


bottom of page