Stærk kommerciel Salgsdirektør

Har du lyst til at gå forrest og sætte dit præg ProInfo’s vækstrejse?


ProInfo er et dansk IT-hus med speciale i IT til små og mellemstore virksomheder, grundlagt i 1993 med HQ i Randers. Virksomheden har de seneste år vækstet deres salg og kundetilgang. Som Salgsdirektør for ProInfo vil du få det fulde kommercielle ansvar og stå i spidsen for at fortsætte den positive udvikling og drive virksomheden mod nye højder!

ProInfo har en ukompliceret tilgang til kunder og salg, hvilket er med til at differentiere dem i markedet. Deres fokus er på SMV segmentet med en kundeportefølje på +300 kunder. Valget af den rette kundeløsning og høj troværdighed er i fokus. Leverancen er i orden, og det resulterer i langvarige kunderelationer og høj tilfredshed.


Som Salgsdirektør arbejder du både på et taktisk, strategisk og operationelt niveau med vedvarende fokus på virksomhedens succes. Dit hovedfokus er at udvide ProInfo’s markedsandel.

Du er ansvarlig for strategi- og eksekveringsplanen for ny kundeportefølje og vil skabe dit eget salgsteam fra bunden. I vil have et stærkt hold af dygtige MS infrastruktur/cloud konsulenter i ryggen, til at sikre høj kvalitet.

Stillingen indeholder både rådgivningssalg til eksisterende nøglekunder, men i særlig grad også etablering af nye kunderelationer. Det er derfor helst essentielt, at du har et godt netværk i branchen og drives af at sparke nye døre ind og vinde markedsandele!


Dit ansvarsområde:

  • Udarbejdelse og eksekvering af salgsstrategi i samarbejde med ProInfo’s CEO

  • Opbygge strategiske relationer med et stort fokus på new business

  • Udvikle og fastholde virksomhedens nøglekunder