top of page

Teknisk dygtig IT-Driftsleder til Barslund Group

Brænder du for drift og udvikling af IT-infrastruktur? Kan du tage ejerskab og sikre et højt IT-serviceniveau i mødet med brugere og samarbejdspartnere? Stiler du efter høj service og høj driftsstabilitet og motiveres du af at ”spille dine medarbejdere gode”.

- SÅ ER DET NETOP DIG SOM BARSLUND SØGER EFTER
Hvad kan Barslund tilbyde?

Hos Barslund er de på en spændende rejse, de står overfor en spændende fremtid med masser af opgaver at tage fat på i en virksomhed i udvikling.


Barslund tilbyder en spændende og alsidig stilling, hvor du får ansvaret for at drifte og udvikle koncernens IT-infrastruktur.


Dine opgaver kommer til at spænde bredt og du vil I overensstemmelse med IT-Udviklingschefen være med til at skulle tage strategiske beslutninger, rådgive ledelsen om fremadrettede løsninger.


Du bliver ansvarlig for den daglige drift, indkøb, operationel, telefoni, fiberforbindelse, infrastruktur og supportopgaver. Du arbejder selv med fingrene i maskinrummet men fungerer samtidig som leder, herunder motivation, videreudvikling og sparring af dine medarbejdere


IT-afdelingen servicerer op mod 500 brugere i både Danmark og Sverige. Teamet har et bredt kompetenceniveau, og sparring med hinanden er derfor en naturlig del af arbejdsgangen.


Din profil og kvalifikationer

Vi forventer, du har teknisk kendskab til infrastruktur og erfaring med leverandørstyring.

Du er hold spiller, Vi forventer, at du er uddannet datatekniker, IT-Ingeniør eller har anden relevant uddannelse. Du arbejder struktureret, kvalitetsbevidst og målrettet. Du er robust, og har solid praktisk erfaring med IT-drift – både i forhold til servere, support og teknisk sikkerhed.


Du skal have erfaring med følgende:

  • Microsoft Windows Server 2008, 2012, 2016 inkl. Patch Strategier

  • VMWare/Hyper-VMicrosoft Exchange server

  • LAN/WANVEEAM eller tilsvarende backup løsninger

  • Citrix eller tilsvarende backoffice løsninger

  • VPN og Firewall konfiguration

  • Overvågningsværktøjer

  • AntivirusløsningerMicrosoft Azure

  • Disaster Recovery setup

  • Leverandør styring

  • IT Sikkerhed strategier

Barslund kan tilbyde en udfordrende hverdag, med rig mulighed for personlig udvikling.


Hos Barslund værdsætter de deres medarbejdere. Som en del af fællesskabet får du ikke bare en attraktiv, men også en levende og ambitiøs arbejdsplads. Hver dag forvandler de tanker til handlekraft. De sætter en ære i at overholde tidsplaner, levere resultater af højeste kvalitet og samtidig have fokus på den daglige arbejdsglæde. For dem er det en selvfølge, at sikkerhed, trivsel og miljø omkring dem er i top.

Engagerede medarbejdere sikrer effektivitet og kvalitetsarbejde i arbejdsprocesserne hele vejen rundt i virksomheden. Sammen løfter vi alle de anlægsprojekter, som bliver igangsat løbende i Danmark og Sverige.


Med 35 års erfaring i ryggen er Barslund et af Danmarks førende entreprenørselskaber inden for anlægs- og forsyningsbranchen. Vi udfører en bred vifte af opgaver, og vi løser dem med sikker hånd for både store offentlige bygherrer og private bygherrer. Hos Barslund har vi stor erfaring med at udføre infrastrukturprojekter for bl.a. Vejdirektoratet, Banedanmark og kommuner. Vi er med i alle ender af skalaen, lige fra de allerstørste motorvejs- og jernbaneprojekter i landet, til de mindre anlægsopgaver i tæt trafikerede områder.


Det der kendetegner vores projektledelse er, at vi har en fælles identitet samt en ensartet og veldokumenteret styring. Derigennem sikrer vi en høj kvalitet samt overholdelse af tidsplaner og budgetter, hvilket foregår i tæt samarbejde med bygherre.


Med Barslund får du en seriøs og solid sparringspartner, som er handlekraftig og løsningsorienteret. I Barslund skaber vi gevinst og resultater for alle.


Er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte CoreSearch på tlf. 7026 0326 eller sende os dit CV på job@coresearch.dkCommentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page